............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

vineri, 8 noiembrie 2019

SINGURUL care merită.

Duminică, 10 nov. 2019, avem ocazia să ieșim din mocirla în care ne-au aruncat predecesorii.



Theodor Paleologu a câștigat clar singura dezbatere a campaniei electorale, de la care au lipsit Iohannis, Dăncilă sau Diaconu.
În fața unui Dan Barna plat, limitat și plin de clișee, Theodor Paleologu ne-a demonstrat că avem cu cine vota. Pentru, nu împotriva cuiva.
T. Paleologu a dovedit că are o viziune clară a ceea ce trebuie făcut; absenții nu au avut curajul să se prezinte pentru că, de fapt, nu urmăresc decât cea mai importantă funcție în stat, pentru interesul lor personal sau de clan.

Votati pentru un președinte inteligent, diplomat, care pune educația și meritocrația pe primul plan, nu doar ca să ajungă în turul 2 ci pentru ca, împreună, să ridicăm țara la nivelul pe care-l merită. 
Prin votul nostru ne exprimăm puterea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu