............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

vineri, 31 iulie 2020

REALITĂȚI ÎN CIFRE.

Alexe Fedotov
Iulia Blaj: “Vă furnizez tuturor încă o informatie șoc, pe care nu o veti găsi în presa națională si internațională deoarece 99% din presa a fost deja cumpărată de cabală și anume: => Bill Gates are un plan ascuns, pus la cale împreună cu Tysoon si Monsanto, prin care a ordonat tuturor guvernelor corupte de el, să prelungească cât mai mult carantina in toate ţările de pe glob pentru a pune capăt producției de animale a crescătorilor si fermierilor din întreaga lume, astfel incât omenirea sa ajungă cat mai rapid la o CRIZĂ ALIMENTARĂ DE PROPORŢII (care in termeni neacademici se cheamă FOAMETE GLOBALĂ). 
În acest sens, el a investit peste 500 de milioane $ intr-un lanţ de laboratoare ascunse pe toata planeta, lanţ secret numit "FUTURE MEAT TEHNOLOGIES", unde acesta crește carne artificială pe care o ţine congelată-n vid și o depozitează acolo inca din 2015, ca sa ne-o vândă nouă incepând cu 14.10.2021.
 Scopul acestuia este să înfometeze lumea prin blocarea redeschiderii economiilor lumii, pe motiv de Covid-19, sa falimenteze tot, ca el să devină UNICUL FURNIZOR DE HRANĂ MODIFICATĂ GENETIC DE PE TERRA ȘI SĂ HRĂNEASCĂ POPULAŢIA GLOBALĂ CU CARNE ARTIFICIALĂ CU LIPICI, care (atenţie!) și aceea să fie porţionată si raţionată pentru fiecare persoana de pe glob !!! 
Dupa cum bine observati, Bill Gates care s-a gandit la toate, este implicat in mod direct si indirect in toate si in tot, el si-a pregatit totul minuţios in proiectele de reinventare a agriculturii, etc., iar daca noi rămânem si-n continuare neimplicați si nu distribuim nici macar informatiile despre planurile criminale ale acestor ne-oameni, atunci, vă asigur, că o să-i iasă 100% toate planurile de depopulare pe care le are in acest moment. Încep să constat faptul că foarte multi dintre oameni agreeazã mai bine confortul de-acasă, mâncărica, bericica, căldurica, etc., si nici măcar nu distribuie in totalitate informatiile si altora, pe mai departe, ceea ce demonstreaza că mulţi (încă) nu conștientizează in ce mare pericol ne aflam. În acest moment,  avem un singur dusman comun, care-i Stăpânul Planetei, numit CLANUL PINDAR, care trebuie distrus complet de la rădăcină. 
Oare, stie lumea cat de mare-i necazul care ne paște pe toţi dacă nu-i trezim si pe altii, trimiţând de fiecare prin emailuri informaţii, pe mai departe...?! 
Sugestie :
 Lasati deoparte comoditatea de orăsean si luaţi-va casa modesta la sat, plus 1 hectar de pămănt agricol si mutaţi-va de la oraș, fiindcă in curând vor veni vremuri foarte grele. Pentru cei care imi spuneţi că n-aveti bani pentru o casa la sat, exista si acolo o solutie: Vindeti-va apartamentul de la oras si retrageti-vă fratilor la sat, unde incepeti sa va cultivati si sa va cresteti propriile animale pentru a combate foametea care va sa vina ! 
Revenirea la acea "normalitate" la care încă mai visează unii, nu va mai exista deoarece nimic din ceea ce știţi, nu va mai fi ca inainte de gripa de Covid "scăpată" din laborator ...!!!
Ori, dormiţi liniștiţi...Bill Gates lucrează pentru voi !”


Alexe Fedotov : SUB OCHII NOŞTRI SE ÎMPLINESC PLANURILE PENTRU FINALIZAREA INSTAURĂRII NOII ORDINI MONDIALE. 
  • Constance Cumbey în cartea ei „Pericolele ascunse ale curcubeului”, a afirmat că fundamentele noii religii ar fi:
    ”Planul pentru viitor include : 
  • 1) instaurarea unui „Mesia” al unei Noi Lumi, implementarea unui nou guvern mondial şi a noii religii mondiale;
    2) aplicarea unui sistem universal al cărţilor de credit;
    3) o autoritate alimentară mondială va controla toate rezervele de hrană ale lumii;
    4) un impozit universal;
    5) recrutare universală;
    6) dezrădăcinarea completă a oamenilor care cred în Biblie şi îl adoră pe Dumnezeu şi eradicarea definitivă creştinismul.”
    Extras din cartea Noua ordine mondială de A. Ralph Epperson cap. Conducătorii de mâine pag. 25, format doc https://vk.com/doc453852601_558201836
    sau format pdf https://vk.com/doc453852601_558203956

    Convingerile „iluminaților” (pentru uzul viitor al istoricilor). Una dintre aceştia a fost Nesta Webster, care a scris următoarele despre scopurile lor, în cartea ei „REVOLUŢIA MONDIALĂ (PRIN CORONA (VI)RUSULUI 6)”:
    1) Abolirea Monarhiei şi a oricărei Puteri ordonate.
    2) Abolirea proprietăţii private.
    3) Abolirea moştenirilor.
    4) Abolirea patriotismului.
    5) Abolirea familiei (a căsniciei şi a oricărei moralităţi) şi instituirea educaţiei colective a copiilor.
    6) Abolirea tuturor religiilor.
    Extras din cartea Noua ordine mondială, de A. Ralph Epperson cap. Iluminiştii pag. 110
    format doc https://vk.com/doc453852601_558201836
    sau format pdf https://vk.com/doc453852601_558203956
    1) Abolirea familiei. Copiii vor fi crescuţi de societate, instituționalizat;
    2) Abolirea dreptului la proprietate privată; toate pământurile şi proprietăţile vor aparţine statului.
    3) Dreptul la adoraţie nu va mai exista. Oamenii religioşi vor fi supuşi unei deprogramări riguroase. Cei care nu-şi vor modifica sistemul de credinţă vor fi internaţi cu forţa în lagăre de concentrare, sau exterminaţi, fiindcă actul de al adora pe Dumnezeu va deveni o crimă.
    4) Graniţele naţionale nu vor mai exista. Va fi doar un singur stat mondial, în loc de oraşe, comitate, ţări şi naţiuni.
    5) Toate hotărârile personale ale individului vor fi luate de alţii.
    6) Individul nu va mai decide cu cine se va asocia, fie la muncă, fie în asocieri voluntare, fie în organizaţii sociale.
    Extras din cartea Noua ordine mondială de A. Ralph Epperson cap. 
  • Atacul asupra naţionalismului pag. 257 format doc https://vk.com/doc453852601_558201836
    sau format pdf https://vk.com/doc453852601_558203956

    Descărcaţi, citiţi cuprinsul şi distribuiţi cartea 
  • NOUA ORDINE MONDIALĂ, format doc https://vk.com/doc453852601_558201836
    sau format pdf https://vk.com/doc453852601_558203956
  • https://www.facebook.com/alexefedotov/posts/773207426783101

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu