............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

vineri, 18 decembrie 2020

Adevarul Ascuns

5 decembrie la 06:27

#PatriotiiDetinControlul
 Cine este Q anon?
In 2015, un grup de generali erau gata să dea o lovitură de stat folosind forțe militare, impotriva lui Barak Hussein Obama pentru inlaturarea lui din funcția de presedinte.
Cateva saptamani mai tarziu, Planul a fost anulat.
[DeCe?] - Pentru că Generalii au vorbit cu Donald Trump, si i-au cerut sa candideze ca presedinte USA , in 2016.
- Donald Trump a fost recrutat de serviciile de informații militare americane, pentru a candida la alegerile prezidențiale din 2016, impotriva lui H. Clinton, și ulterior, pentru a ajuta la eliminarea coruptiei, Deep State Cabala. 
#WorldWide
- Q Anon reprezintă acel grup de înalți oficiali generali ai serviciilor de informații militare, care l-au recrutat pe Trump.
- Q anon este un cumul de inteligențe militare, format dintr-un Grup de cca 10 oameni patrioți cu grad militar inalt, printre care si 3 Civili.
- Q a postat peste 1000 de poze si documente in care demască Coruptia si Crimele Ocultei/DeepState cu conexiuni 
#WorldWide.(Cazul Burisma/Ukraina, J. Biden si fiul lui H. Biden #Romania H. Biden = Spalare de Bani.)
- Toate informatiile oferite de Q, au fost popularizate de catre Soldatii DigitaliQ sau PatriotiiQ, pe retele de socializare.(GRATiS)
- Sa nu uitam de 
#PatriotulDeCarton
 Nea' Cornet Sabou, zis "Cartonel", care vinde informatia Q anon pe bani, intr-un Ziar pe 10 lei.
- Deci...Generalii sau Q ne ofera informatii Clasificate, gratis, iar „limbricul Cartonel" copiază informația si o vinde celor interesați (ce mizerie patent românesc!!!!)


https://www.facebook.com/photo?fbid=213328730230346&set=a.111398433756710

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu