............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

luni, 21 decembrie 2020

Președintele Mexicului devine o voce pentru libertatea omului în timpul „pandemiei” COVID; el spune că izolarea oamenilor este tactica dictatorilor

 12 decembrie 2020 de Edward Morgan

Lucrul fundamental este să garantăm libertățile oamenilor ”, spune președintele mexican la întrebarea de ce nu poartă aproape niciodată o mască.


Președintele Mexicului, Andrés Manuel López Obrador: „Toată lumea este liberă, oricine are dreptul să fie liber. Cine dorește să poarte o mască pe față, considerând că este mai apărat și mai în siguranță, este binevenit să o facă. '  Fotografie: Henry Romero / Reuters

Președintele Mexicului, Andrés Manuel López Obrador, a  sugerat miercuri că politicienii care impun blocaje sau izolări pentru a limita Covid-19 acționează ca niște dictatori.

Comentariile au apărut atunci când López Obrador a fost întrebat despre motivul pentru care nu poartă aproape niciodată o mască pe față, El a răspuns că aceasta este o chestiune de alegere a fiecărui

Liderul mexican a declarat că măsurile pandemice care limitează deplasarea oamenilor sunt „o modă prin care autoritățile ... vor să arate că pot fi dictatoriale”.

Mulți dintre cei puși să-și demonstreze autoritatea, dau frâu liber instinctelor lor primare autoritare de a se impune în fața populației.” a spus el, adăugând „elementul fundamental este să garantăm libertatea nu s-o restricționăm”

Comentariile lui López Obrador au venit la o zi după ce șeful Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a spus că Mexicul este „într-o stare proastă” de pandemie și a îndemnat liderii acele țări să ia în serios coronavirusul.

"Numărul de cazuri și decese în creștere în Mexic este foarte îngrijorător", a declarat luni directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

„Cerem Mexicului să fie foarte serios în legătură cu acest virus”, a spus el. „Am spus-o mereu că, în general, purtarea măștii, igiena și distanțarea fizică sunt importante și ne așteptăm ca liderii să fie exemple ...”

În comentariile sale de miercuri, nu era clar dacă liderul mexican se referea la autoritățile din alte țări sau la liderii locali ai partidului de opoziție din Mexic.

Multe guverne din întreaga lume au implementat în mod efectiv blocaje sau limite cu privire la momentul în care oamenii își pot părăsi casele, lucru la care López Obrador s-a împotrivit, argumentând că unii oameni trăiesc zi de zi din ceea ce câștigă pe stradă.

Unele guverne locale din Mexic au încercat să folosească poliția pentru a impune purtarea măștii sau interduicții la deplasare, ceea ce a dus la scandaluri pentru comportament abuziv din partea poliției .

López Obrador susține că astfel de măsuri ar trebui să fie voluntare.

„Orice om s-a născut și trebuie să fie liber. Cine dorește să poarte o mască ca să se simtă în siguranță este binevenit să o facă ”, a spus López Obrador.

Guvernul mexican a luat măsuri împotriva practicilor anti-virus internaționale în două moduri. De asemenea, el aspus că testarea în masă este o risipire de fonduri și inutilă.

Mexicul a înregistrat până acum aproape 107.000 de decese confirmate prin teste, situându-se pe locu 4 în lume cu toate că Mexicul face relativ puține teste, iar oficialii cosiderând că numărul real de morți este mai aproape de 150.000.

Sursa: Associated Press din Mexico City.

https://prepareforchange.net/2020/12/12/mexican-president-becomes-a-voice-for-covid-freedom-says-pandemic-lockdowns-are-the-tactic-of-dictators/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mexican-president-becomes-a-voice-for-covid-freedom-says-pandemic-lockdowns-are-the-tactic-of-dictators

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu