............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

marți, 5 ianuarie 2021

Neîncredere

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cadru apropiat şi în aer liber
Dorel Vişan: Vaccinul, o pornire neghioabă a ştiinţei, care poate provoca mutaţii, precum s-a întâmplat la roşii şi [la] castraveţi.
Vaccinarea este un lucru pe care trebuie să-l faci atunci când ai [există] o boală. Dar accest vaccin, care este folosit acum, încă nu este explicat. Atâta timp cât el se amestecă [în] informaţia celulei, în credinţa mea, este o pornire neghioabă a ştiinţei, care poate provoca modificări genetice, aşa cum s-a întâmplat la roşii, la castraveţi.
Trebuie să ne întrebăm dacă aceste mutaţii genetice, care s-au făcut la legume, sunt folositoare pentru om, adică dacă acele legume mai sunt sau nu bune de consumat. Aceeaşi problemă este şi cu viaţa.

Îmi place
Comentează
Distribuie


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu