............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

luni, 19 aprilie 2021

Polițistul care l-a trântit la pământ pe bărbatul din Argeș a furat în trecut banii unui bătrân înșelat prin metoda „Accidentul”

 

Daniel Drăghici, poliţistul de 21 de ani reţinut duminică 18 aprilie după ce a trântit un bătran pe asfalt şi l-a ucis, are un trecut cu multe nereguli, fiind de două ori mutat disciplinar până acum.

În mai 2018, presa din Argeş şi din ţară, precum şi Poliţia Română l-au prezentat pe Daniel Drăghici ca erou pe când era elev la Şcoala de Poliţie din Câmpina, dupa ce a recuperat peste 20.000 de lei pierduţi de un bătrân prin metoda Accidentul. Numai că în scurt timp s-a dovedit că Drăghici şi-a însuşit o parte din banii bătrânului, scrie Adevărul.

În mai 2018, în timp ce un bătrân îi dădea un plic cu bani unui escroc care îl înşelase prin metoda „Accidentul”, întâmplarea a făcut ca în zonă să fie Daniel Drăghici, pe atunci elev la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Câmpina, împreună cu prietenul său Ioan Bujor. Viitorului poliţist i s-a părut bizar faptul că un bătrânel îi dă un plic unui tânăr destul de dubios la prima vedere şi, bănuind că este vorba despre metoda „Accidentul”, a sunat imediat la poliţie şi s-a pus în urmărirea suspectului. Daniel Drăghici l-a prins pe escroc, l-a imobilizat şi l-a predat celor doi agenţi de poliţie sosiţi în urma sesizării.

Numai că după câteva săptămâni bătrânul căruia i-au fost restituiţi banii le-a declarat anchetatorilor că în plic erau 30.000 de lei, şi nu 21.800 de lei, aşa cum i-a restituit Daniel Drăghici.

Anchetatorii l-au luat la întrebări pe Daniel Drăghici, care fusese de faţă la incident şi azu au descoperit că acesta îşi însuşise 8.000 de lei, bani din care şi-a luat inclusiv un laptop scump.

A urmat o anchetă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, iar în cele din urmă Daniel Drăghici a ajuns la Poliţia Ţăndărei din judeţul Ialomiţa, unde s-a remarcat prin alte nereguli, inclusiv că a amendat de două ori un jandarm aflat în misiune.

Mutat disciplinar la IPJ Argeş, la Secţia 4 Poliţie Piteşti, Daniel Drăghici este acum cercetat în stare de arest pentru lovituri cauzatoare de moarte.

https://telem.ro/politistul-care-l-a-trantit-la-pamant-pe-barbatul-din-arges-a-furat-in-trecut-banii-unui-batran-inselat-prin-metoda-accidentul/?fbclid=IwAR2CJILI28ziWAEVVkEH9oj225QXDWhmaOTKslrFz3I5CUtguEJoO6G57

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu