............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 31 iulie 2021

Realități diferite ?

Oni Stoian

Asta-i de pe camera live din China, aveți data și ora! Este de acum 2 minute! Din China, unde sunt peste 1 miliard și de unde a plecat pandemia. Nu are unul masca și e tarabă lângă taraba si nu mai moare nimeni!
Mă, voi întelegeți asta?
Ce-i în mintea voastră, când îi vedeți pe ăia toti gramadă în momentul asta?
Ia uite-i! Cu copii în brațe, veseli, unii lângă alții!
Iar România este ținută închisă!!!
Chiar poate exista un singur om cu neuroni funcționabili să mai creadă că a putut exista o pandemie atât de ucigătoare și chinezii, care sunt 5 pe metru pătrat si peste 1 miliard la numar, au eradicat-o?
Sau pur si simplu nu a existat si totul a fost o fictiune?
Aia traiesc unii peste altii, nu aveai cum sa opresti asa ceva, daca era real!
Aaa, ca e ceva? Ca este un virus? Crapa cate unul? Da! Dar Asta-i altceva, nu pandemie!!!
Nu va pute ma, chiar nimic?
Atat de incuiati si de dobitoci am ajuns?
Update: Ca sa fim intelesi! Astia si masca daca aveau, era absolut inutila, tinand cont ca stau lipiti unii de altii. Daca astia lipiti si fara masca umbla asa, noi cu masca si la 2 metri distanta intre noi, de ce inchidem toti operatorii economici la orele 18:00? De ce stam toti in case de la orele 20:00? Virus este contagios doar prin partea asta a Europei? La Rusi, totul e deschis, masca oha, China la fel, India, Canada la fel, si noi nu stim ce sa mai facem sa izolam prostimea? 
Adica fix cele mai populate tari ale lumii, nu au probleme, si la noi la o populatie de trei rahati punem 1000 de reguli cu care tinem prostimea inchisa si ii mai si amendam pe unde-i prindem?
Nu mai merge vrajeala asta! Nici televizoarele nu mai sunt suficiente, ca să-i prostiti pe toti!
 
 https://www.facebook.com/photo/?fbid=3903526016437469&set=a.328273507296089
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu