............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

vineri, 13 mai 2022

„Există o bază secretă pe Marte în care oamenii și extratereștrii cooperează”

  WorldNews24.net

Există o bază secretă pe Marte în care oamenii și extratereștrii cooperează”

Potrivit unor declarații neobișnuite, statul Israel, împreună cu alte guverne occidentale, ar fi avut contact cu extratereștrii cu ani în urmă.

Acest lucru a fost declarat de Haim Eshed, un general israelian pensionar, fost șef al agenției spațiale și actual profesor universitar în țară. „Autoritățile din întreaga lume sunt conștiente de existența extratereștrilor la diferite niveluri”.

De ce se păstrează acest secret?

Eshed, potrivit Jerusalem Post, consideră că omenirea nu este pregătită pentru știri de această natură și categorie.

Dezvăluirea existenței extratereștrilor ar submina credințele a milioane de oameni”.

Într-un interviu acordat lui Yedioth Ahronoth, Eshed, care a funcționat timp de decenii ca șef al agenției spațiale israeliene și șef al programului de securitate spațială al țării, este un expert foarte respectat în acest în domeniu.

Potrivit lui Eshed, Israelul și Statele Unite au contacte cu extratereștrii de ani de zile, fiind un element recurent în politicile lor interne.

El a explica că există un organizație uriașă, numită „Federația Galactică”, care include diverse rase, civilizații și specii extraterestre.

Pământul și omenirea, de la mijlocul secolului al XX-lea, ar fi încheiat acorduri în propriile lor interese, pe această temă”.

Fostul șef al securității spațiale, deși nu clarifică ce specii stăpânesc imperii galactice afirmă că multe dintre acestea au fost în contact cu oamenii; și face câteva referiri la anumite tipuri de înțelegeri care au fost încheiate între extratereștri și Statele Unite, țara care ar fi reprezentat civilizația umană în relația cu extratereștrii.

Aceste acorduri au fost făcute pentru că ambele părți doresc să investigheze și să înțeleagă „structura universului” și singura modalitate de a ajunge la cunoașterea completă este o cooperare constantă între diferite civilizații ale universului.

Din ce în ce asemenea lucrurile devin mai puțin ciudate…

Eshed spune că în cooperare este inclusă și o bază subterană secretă aflată pe Marte, unde deja ar fi ajuns și reprezentanți americani pentru întâlniri cu extratereștrii. Acolo ar exista o structură uriașă care conține , materiale și dispozitive de neconceput pentru pământeni, precum și nave gigantice de origine extraterestră.

Informația, care ar putea fi o simplă dorință epatare a lui Eshed, trebuie prinsă desigur privită cu o anumită rezervă.

Israelitul însuși subliniază că a încercat odată să introducă anumite elemente legate de ET dar Federația Galactică i-a interzis aceste dezvăluiri considerând că lumea noastră nu este pregătită, ei dorind să evite producerea o isterie generalizată care ar conduce la haos și chiar la conflicte militare. Umanitatea trebuie să mai evolueze.

Pământenilor nu li s-a permis să facă asta pentru că extratereștrii doresc ca umanitatea să ajungă mai întâi la o nouă etapă a înțelegerii universului, prioritară fiind dezvoltarea sistemelor de navigație cu nave spațiale”, a conchis el

https://worldnews24.net/exista-o-baza-secreta-pe-marte-in-care-oamenii-si-extraterestrii-coopereaza-2/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu