............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 11 iunie 2022

Indiferent de ceea ce ți se întâmplă în viață, amintește-ți de valoarea ta.

Pleacă din locul în care ești desconsiderat, umilit, jignit, neapreciat, din locul unde munca și meritele nu-ți sunt recunoscute, din locul unde ești pus la zid și blamat !
 
Pleacă de lângă oamenii care te lingușesc pentru a obține foloase de pe urma ta; în momentul în care nu mai au nevoie de tine te vor arunca ca pe o cârpă! 
Nu permite oamenilor să te trateze ca pe o cantitate neglijabilă! 
Nu permite oamenilor să mintă despre tine; dacă taci ești complice la propria-ți defăimare. Spune întotdeauna adevărul, așa cum este el și fără să-ți pese dacă vei fi criticat, judecat, condamnat
 - Adevărul este suveran și numai oamenii cu caracter de nimic pot să-l conteste.
Onorează Divinitatea din tine și respectă-te, pentru că dacă tu nu o faci, nimeni în locul tău nu o va face! 
Nu te dezonora sub nici o formă și nu permite nimănui să o facă, oricine-ar fi! 
Un OM fără onoare este o nulitate!
Când descoperi cine ești cu adevărat nu mai ai nevoie de validări din exterior, nu mai ai nevoie de recunoașteri publice sau de orice fel, nu mai ai nevoie de ”prieteni” care să-ți spună ce să faci, cum să faci, eventual să taci ”că nu dă bine”! 
 
Prietenii adevărați te vor pune în valoare, îți vor recunoaște munca public, vor vorbi despre tine și se vor mândri cu tine. Prietenii adevărați nu te folosesc, nu preiau ideile tale ca și cum ar fi ale lor, nu se folosesc de relațiile tale ca și cum ar fi ale lor, nu vor încerca niciodată să te amețească cu vorbe de genul ”ești genial, sunt mândru că ești prietenul meu, mă bucur că exiști în viața mea, etc.” pentru ca apoi, fără știrea ta, să te arunce la porci! 
Prietenul adevărat te va căuta, va încerca să lămurească lucrurile cu tine, nu te va acuza de bârfe. Când cineva te va vorbi pe la spate, prietenul adevărat îți va spune și-ți va lua apărarea; cel fals niciodată. Dacă tu ești deschis și transparent iar cel care se numește ”prietenul” tău nu este la fel, atunci nu-ți este prieten!
Dacă ai ajutat pe cineva, dacă l-ai ridicat, dacă l-ai sfătuit de bine și acela a ales trădarea, să nu-ți pară rău. Viața îl va pune la punct oricum, pentru că adevărul întotdeauna iese la iveală, indiferent cât timp îi va lua.
Dacă te-ai lăsat mințit, folosit și manipulat pentru o cauză bună, să nu-ți pară rău. Doar pleacă de acolo, viața va regla din nou conturile. 
Retrage-ți energiile și ia-ți puterea înapoi, este tot ce trebuie să faci! Apoi, folosește-ți puterea pentru TINE! 
TU ești cel mai important în ecuația vieții tale! Ai menirea TA, ai visurile TALE, ai Viața TA; trăiește pentru tine și lasă Universul să-și facă treaba! Vei fi uimit de rezultate!
 
Descoperă cine ești cu adevărat! Învață să te iubești pe tine însuți! Fii conștient de propria valoare și celebrează viața ca pe ceva magic! 
Schimbându-te pe tine se schimbă și cei din jurul tău. Pentru că ești energie, ești frecvență și ești vibrație. 
Și se aplică Legea Rezonanței. 
(fragmente din ”Iubește-te așa cum nu te-ai iubit niciodată!
Be magic by Love! 🦄(Fii magic, fii IUBIRE !)
Carmen Sapnaa
 
 https://www.facebook.com/photo/?fbid=4976458432471824&set=gm.368641861813718

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu