............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

joi, 16 iunie 2022

Omenirea este pe cale să se elibereze de Matrix.

 Keanu Reeves ne transmite un mesaj plin de speranță

 

 Despre situația actuală. Oamenii sunt pe cale să se elibereze de Matrix.

Este în desfășurare un război care va modela viitorul existenței umane, iar lumea pe care o lăsăm copiilor noștri poate fi  optimistă cu privire la viitor, deoarece umanitatea dă semne de ieșirea din matrice. Rasa umană a fost înrobită; de mii de ani, am fost ținuți într-o închisoare mentală de către elitele întunecate și societăți secrete care au făcut tot posibilul pentru a ne asupri și a ne împiedica să ne împlinim potențialul.

Matricea în care a stat mii de ani omenirea începe să se spargă. Apar semne de eliberare din matrice.

Ce timp bun să fii în viață! Trăim vremuri interesante.
Desigur, există încă multă lume interesată de Kardashian (!?) însă o parte semnificativă a populației deja s-a „trezit” sau se află în acest proces. Vremurile actuale, când există război între stăpânii supremi ai planetei, reprezintă un moment foarte favorabil pentru ca noi să ne eliberăm din robie. 

Ce este Matrix?

Matrix este un univers holografic proiectat asupra noastră de cei care vor să ne controleze. Omenirea a fost controlată și înrobită de civilizațiile cuceritoare. [nota C.M.: din istoria înrobirii civilizației pământene, amintesc doar că Federația - care-și zice a Luminii și din care fac parte civilizații cu lumină, printre care Civilizația lui Dumnezeu - a înconjurat Pământul, în urmă cu 12.500 de ani, cu o hologramă 3D prin care sistemul nostru planetar a fost retrogradat de la 5D la 3D, scopul fiind blocarea Forțelor Reptiliene repliate pe Pământ, după războiul nuclear care a distrus planeta Tiamat. În acest fel, câmpul energetic creat în jurul Pământului, cunoscut de noi sub denumirea de Matrix, sau Centurile Van Allen (cu ajutorul echipamentelor aflate pe Lună și montate de Federație) a făcut ca și civilizația umană să rămână captivă în 3D. Folosind holograma - Matrix- cele două forțe rivale - Federația și Reptilienii, au convenit să exploateze împreună oamenii determinându-i pe aceștia (la nivel de suflet) să le producă energie de joasă vibrație, pe care acești cuceritori o folosesc ca hrană și ca materie primă, utilizată și în diferite scopuri tehnice - construcția de nave spațiale de ex. Matrix-ul este o barieră energetică artificială care nu permite sufletelor care-și părăsesc corpurile fizice (mor) să treacă în universul liber. Ele sunt „convinse” (prin minciună) la Consiliile de încarnare-reîncarnare să accepte să se renască pe Pământ, pentru a-și „spăla păcatele”, în realitate scopul perfid fiind de a produce în continuare energie joasă pentru acești exploatatori]

Ceea ce oamenii trăiesc pe pământ, în viața fizică, este un film reluat de conștiința colectivă, și prezentat ca „realitate”. 

Unii dintre cei mai bogați și mai influenți oameni din lume sunt convinși că trăim într-o simulare digitală. Cel puțin doi dintre miliardarii din Silicon Valley investesc bani mulți pentru cercetare cu scopul de a scoate omenirea din simularea în care trăiește. În laboratoarele din Silicon Valley au loc experimente care au ca scop găsirea modalității prin care omul poate ieși din Matrix.

Este ceva pentru miliardarii din tehnologie.

Ceea ce se cercetează nu este pentru îmbogățire materială ci pentru a afla modalitățile care se pot obține schimbări spirituale care trebuie să aibă loc în conștiința omului. Prezentul demonstrează că și așa procesul schimbării spirituale este declanșat. Oamenii s-au săturat de războaie inutile, de conducere totalitară și de control autoritar. Oamenii se trezesc la ceea ce este cu adevărat important în viață.

Cred că oamenii deveniseră foarte speriați că lumea se află într-un proces rapid de prăbușire. A simțit că lucrurile au scăpat de sub control. Ne-am pierdut orice speranță că ne putem salva de forțele întunecate din lume. 

Dar deschide ochii și privește în jurul tău la ce se întâmplă! Este uimitor că oameni precum Trump ridică vălul într-o rețea incredibilă de manipulare interconectată. El încearcă să trezească omenirea din somn pentru ca aceasta să vadă că aceiași câțiva oameni, aceleași societăți secrete, Noua Ordine Mondială, ne controlează în mod activ viețile și ne reprimă adevărata capacitate de a fi liberi și fericiți..

Însă oamenii se trezesc încet. Este timpul să ne revendicăm puterea infinită și să deschidem porțile închisorii mentale în care am stat, pentru a ne elibera definitiv, prin propriile noastre puteri.

Nu este un lucru ușor de făcut, dar este timpul să ne îndreptăm hotărât spre lumina libertății, altă cale nu există. Fiecare dintre noi poate face ceva, căci toți suntem capabili de a ne hotărî și schimba viitorul.

Keanu Reeves

https://www.finalscape.com/magnifique-message-de-keanu-reeves-matrix-mesaj-minunat-de-la-keanu-reeves-matrix-wonderful-message

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu