............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

duminică, 14 august 2022

DESPRE OMICRON - radiația invizibilă și ucigașă.

Gerard Apostolescu

CE ESTE SI CUM VĂ PUTETI PROTEJA DE EL..:
OMICRON, am spus deja cu săptămâni în urmă că nu este un virus, ci o radiație, o undă milimetrică.
Acum povestesc cum ajunge '"virusul'" Omicron noaptea și ne atacă pe ascuns, infectându-ne, în ciuda faptului că suntem acasă, dormind sub sub „protecția” pereților și acoperișului.
 -) Omicron nu este un virus, ci o radiație. Ca de fapt tot ce are legătură cu k0b1D 19 (84)* De ce noaptea ?

-) De unde știm că vine  mai ales noaptea? Pentru că la măsurarea radiațiilor s-a constatat ca noaptea valorile cresc de până la 15 ori mai mult decât limita legală. Mai cu seamă în intervalul orar 2 și 4 dimineața, perioadă în care traficul pe internet este semnificativ mai scăzut și când oamenii stau în pat, pentru odihna meritată de peste zi.
-) Deci Omicron este trimis peste noi noaptea! Nu contează dacă te ascunzi în casă, pentru că el nu este un agent patogen, este un fascicul de unde care îți atacă organismul, îl arde.  Ușile și pereții închiși nu sunt un obstacol în calea valului milimetric. La cei care, într-un fel sau altul (în mod obișnuit, prin vaccinare anticovid), au în corp oxid de grafen, Omicron va putea acționa căci grafenul „îi deschide ușa” și-l invită în corp să-și aleagă organul asupra căruia să acționeze.Cu ajutorul grafenului, Omicron se răspândește în corp amplificându-și puterea și efectul. Senzația celui atacat va fi de greață, va face diaree, febră, acuitatea vizuală se va micșora, cefalee, lipsă de orientare, greutate în luarea deciziilor corecte, scăderea memoriei, tuse etc. 
De ce tușește? Pentru că organismul încearcă să scape de oxidul de grafen cu ajutorul plămânilor. (De aceea FLUIMUCIL funcționează în terapia k0bid !)
Cei atacați de Omicron vor putea avea stări de vomă, de enervare, nu va suportă lumina, mai ales dacă locuiesc în raza de acțiune a (antenelor) instalațiilor de transmisie-recepție ale rețelelor 5G, montate fără să fi fost întrebați dacă le acceptă ori nu.
-) La nivel epidemiologic poți experimenta roșeață, mâncărime, arsuri, înroșirea pielii, usturimea ochilor, herpes, psoriazis, tremurături în anumite puncte sau organe și chiar vibrații.
Ştiți de ce? Pentru că Omicron nu este o infecție, nu e un microb, o bacterie sau un virus, este o radiație.
Adică OAMENII SUNT IRADIAȚI DE LA DISTANȚĂ, atacându-li-se corpul fizic și mintea.
În Spania s-a anunțat că Omicron a început să acționeze asupra populației din 24 decembrie 2021.
Atunci a fost detectată pentru prima oară prezența acestei radiații. 
Cum se face? Simplu: se apasă pe un buton și fasciculul de radiații este trimis și dirijat de la distanță.
Oameni buni, vă puteți apăra (cea mai bună apărare ar fi să ieșim în stradă, să impunem autorităților desființarea antenelor și echipamentelor de telecomunicații montate pe clădiri):
- opriți routerele, 
- opriți dispozitivele și echipamentele electronice, atunci când nu le folosiți; 
- între voi și echipamentele electronice (telefoane mobile, calculatoare, televizoare, plasați folii din cupru sau fixați cu folie de aluminiu sau țesături (sau incinte) Faraday. 
- faceți dușuri cât mai des, lăsând jetul de apă să vă spele corpul;
- pe cât posibil, nu luați paracetamol;
- luați melatonină pentru că este un protector față de undele radio;
- luați pastile cu zinc și vitaminele C, D3, E.
 
Cei marcați (inoculați) întâmpină dificultăți în efectuarea exercițiilor de aerobică și activităților sportive, în general. De aceea cad atâția sportivi, unii din elită. 
Oxidul de grafen are afinitate față de funcțiile bioelectrice ale organismului (în special inima și creierul). Când pulsul crește, se amplifică și câmpul bioelectric al corpului ceea ce va atrage mai puternic oxidul de grafen care va merge direct acolo.
Vally Vally
 
 https://www.facebook.com/photo/?fbid=566653731865709&set=a.100858831778537

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu