............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

joi, 20 iulie 2023

W6- Telepatia - Cum se poate activa în realitatea 3D - explică Yazhi Swaruu

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 11 noiembrie 2022
Traducere Const. Mihăilescu


Gosia : Yazhi, am primit o rugăminte de la un cititor: „Vă scriu în numele a 11 semințe stelare din grupul meu. Dorim să ne adresăm lui Yazhi, Athena sau oricui din iubita familie taygetană. Vă rugăm să ne prezentați un exercițiu eficient pentru dezvoltarea capacităților noastre telepatice, astfel încât să reușim să comunicăm între noi. Există multe videoclipuri pe YouTube care vorbesc despre cum să ne dezvoltăm această abilitate, dar nu avem încredere în informațiile de pe YouTube și apelăm la voi. Înțelegem că Cabala, prin tehnici de control al minții, a reușit să inducă umanității ideea că telepatia nu există. Știm că nu este așa. Credem că dezvoltarea abilităților telepatice este una dintre cele mai mari arme împtriva Cabala și a controlorilor. Am fi încântați să reușim, cu ajutorul vostru, pentru a dovedi contrariul”
Yazhi: Telepatia nu este ceva izolat, care poate fi practicat pur și simplu cu rezultate bune. Lipsa capacităților telepatice face parte din setul de acorduri existențiale sau reguli a ceea ce este sau nu posibil ființei umane în experimentarea densității 3D terestră. Nu este de nici un folos să faceți exercițiile pe care le puteți găsi deja pe internet.
Singura modalitate de a dezvolta telepatia la un nivel util este de a transcende acele acorduri de percepție, ca un pachet, pentru că totul este conectat. Dezvoltarea capacităților telepatice vine ca o consecință sau ca o parte a evoluției conștiinței, în sens larg.
Trebuie să urmați un proces de creștere a înțelegerii generale, a conștientizării, progresului spiritual, de înțelegere și de a fi capabil să percepeți alte realități, densități (dimensiuni) care se obține printr-o muncă individuală integrală. Oricum, nu prin exerciții. Este nevoie de o puternică evoluție spirituală, de extinderea conștiinței și lărgirea limitelor a ceea ce o persoană înțelege ca este posibil în cadrul percepției sale asupra realității.

Problema aici este că ceea ce definește acea realitate și acordurile care o susțin este un proces mental în mare parte inconștient. Adică încercăm să schimbăm procesul non-conștient și automat al minții însăși. Singura cale este printr-un progres spiritual de ansamblu, nu doar căutarea de a căpăta însușiri telepatice.
Marea majoritate a umanilor care părăsesc Pământul obțin rapid capacități trelepatice. Acest transfer le schimbă radical înțelegerea asupra realității, căci vin în contact cu dovezi tangibile care îi înconjoară, distrugând astfel și transcenzând vechile paradigme și părăsind acordurile de percepție a ceea e ei considerau anterior că este real. Este necesar să treacă prin acel șoc.

Eu nu pot oferi asemenea exerciții pentru că nu le am iar ceea ce cunosc eu nu poate fi folosit de ființele pământene. Nu spun că asemenea exerciții ar fi inutile, spun doar că ele nu rezolvă problema. Ar fi doar un paliativ.

Ar fi ca și cum ai prezenta unei persoane obeze un set de exerciții pentru a pierde în greutate. Nu va ajuta procesului de slăbire, dacă restul programului de viață nu este în concordanță cu procesul de pierdere în greutate (adică dacă persoana, deși face exerciții, continuă să se hrănească excesiv cantitativ și calitativ). Cu alte cuvinte, e nevoie de o schimbare radicală în dieta și stilul tău de viață, înainte ca exercițiile pe care eu, sau oricine altcineva, le poate recomanda. Nu este vorba că acele exerciții nu sunt bune, dar, pentru a slăbi, trebuie ca tu să desfășori și să ei o serie întreagă de alte măsuri. Tot așa și cu telepatia.
Nu depinde de mine sau de oricine altcineva din spațiu, care înțelege și practică telepatia, ca un „elev” uman să poată urma un program de obținere a unor abilități telepatice. Totul depinde exclusiv de înțelegerea, mobilizarea, conștiința fiecărei persoane dornice să devină trelepat. Doritoriul de schimbare trebuie să-și „ridice” nivelul de înțelegere și de conștientizare. E un program total, profund și fundamental, care smulge vechile „rădăcini” și care, practic, face ca persoana să se „reinventeze”.

E foarte mult de învățat și de aplicat. Derularea unui astfel de proces evolutiv face ca însușirile telepatice să apară și să se dezvolte ca ceva firesc și inevitabil, ca efect secundar al conștiinței mai extinse și mai largi.

https://swaruu.org/transcripts/telepathy-how-to-activate-it-in-3d-reality-yazhi-swaruu-explains

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu