............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

duminică, 20 august 2023

W59 - Ce se întâmplă în Maui, Hawaii? Discutație cu pleiadiana Athena Swaruu

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 18 august 2023
Traducere Const. Mihăilescu


Swaruu X (Athena) : Incendiile au fost provocate artificial, intenționat. Intenția este să se distrugă totul pentru a forța construirea la max. 15 km de marile orașe a noi localități unde vor fi relocați refugiații, care fac parte din NOM.

Întunecații distrug totul, forțând astfel strămutarea populației.

A doua etapă a acestui program va fi cheltuirea multor milioane de dolari pentru reconstrucție în vederea relocării populației în localități noi aflate la 15 minute de centrul de coordonare. Acest program face parte din agenda 2030 și oamenii ar trebui să știe deja aceasta. Totul este provocat, autoarea principală a acestei acțiuni fiind o anumită parte a guvernului SUA.

„Orașe la 15 minute” este un proiect global care, până în 2030, va face ca populația obișnuită să se mai poată deplasa doar în orașele pe lângă care a fost arondată, și în care se poate ajunge doar în 15 minute. Programul urmărește restrângerea posibilităților de a te deplasa oriunde și oricând, altundeva decât pe distanțe mai mici de 15 km de domiciliu. O vor putea face doar cei foarte bogați și influenți, care vor putea plăti taxe mari pentru permisiunea de a se deplasa la distanțe mai mari. 

Hawaii este primul experiment pus în practică și a fost ales tocmai pentru că este o insulă.

Gosia: Voi ați trimis drone de recunoaștere în acea zonă?

Swaruu X (Athena): Da. De aceea știm și am înțeles intenția controlorilor lumii voastre și faptul că incendiile au fost provocate.

În acest scop ei au folosit fascicule de raze și acceleratoare, ca focul să se propage rapid.
Sunt videoclipuri pe rețelele de socializare care arată cum au apărut incendiile, provocate de fascicule de raze precum fulgerul. S-a folosit o tehnologie puțin cunoscută de oameni.

Pe de altă parte, atât în  ​​Maui, cât și în Spania, au fost detectate drone aruncătoare de flăcări; adică, fără arme energetice. [nota C.M.: deci, pentru provocarea de incendii au fost folosite atât aruncătoare de flăcări din drone cât și fascicule de raze (văzute ca niște fulgere)]. Dronele sunt trimise în diverse locuri unde declanșează incendii.

Gosia: Deci ținta lor ar fi, în pricipal, insulele locuite?

Swaruu X (Athena): Nu, ținta este întreaga voastră lume, dar insulele se pretează mai bine la această acțiune din program [relocarea populației în proximitatea (max. 15 minute) de un oraș].

Se pregătesc acțiuni similare în zona Oxford din Marea Britanie sau Toronto din Canada, spre ex..

Se mizează pe faptul că populația va accepta noile relocări, în proximitatea orașelor mai mari, deoarece oamenii vor găsi ceea ce au nevoie la mică distanță, ceea ce va fi o facilitate importantă pentru ei (Neînțelegând că, de fapt, libertatea lor de mișcare va fi restricționată la mai puțin de 15 km).

Robert: Dar cum vor fi forțați oamenii să trăiască în cartiere construite la 15 minute?

Swaruu X (Athena): Măsura restrictivă va fi impusă cu ajutorul organelor de ordine (poliție și armată). Acest lucru va fi legat și de schimbările climatice, pentru a reduce amprenta de carbon a planetei. Asta va fi scuza.

Gosia: Dar ar trebui să se construiască asemenea locații foarte repede și masiv ?!.

Swaruu X (Athena): În Maui, da, dar în restul lumii nu este atât de greu. Din datele pe care le deținem, se pare că e nevoie doar de 3 milioane de dolari pentru a amenaja un cartier unde vor fi aduși cei rămași fără adăpost, din cauza incendiilor provocate și care le-au ars casele și gospodăriile..

Gosia: Dar nu vor putea împinge atâta lume de pe planetă în asemenea aglomerări de construcții noi, într-un timp foarte scurt !? De exemplu, unde vor pute merge finlandezii?

Swaruu X (Athena): Asemenea întrebări mi le-aș fi putut pune înainte de Covid, dar, văzând cum a fost lumea manipulată și restricționată atunci, aproape fără revolte, cred că și acest program va putea fi impus populației (destul de dezbinată, dar docilă față de autorități, de altfel).

În programele lor sunt prevăzute numeroase crize în care oamenii trebuie să depindă și să se poată aproviziona numai din marile orașe. Așa se explică sabotarea agriculturii fermierilor, sacrificarea păsărilor și porcinelor, pe motiv de îmbolnăvire și prevenirea extinderii bolilor (aviara, pesta porcină etc; provocate sau inventate, mai ales). În toată lumea se închid fermele, mai cu seamă în SUA, Canada și Spania.

Gosia: Dar, un lucru nu înțeleg, cum de își permit să vorbească deschis despre planurile lor? Ce se urmărește spunând oamenilor ce se intenționează ? Tu, de unde știi de programul relocărilor populației la 15 km de marile orașe?

Swaruu X (Athena): Acțiunea poate fi văzută peste tot, Gosia. Ei o spun deschis, dar o prezintă ca pe ceva bun, nu ca pe o închisoare, o carantină. Forumul Economic Mondial și clubul Bilderberg lucrează din plin la asta. Ei prezintă acest program restrictiv ca pe ceva extrem de favorabil pentru populație. Nu mai fac un secret din realizarea acestui obiectiv general. Vor doar să „vândă” oamenilor această măsură ca pe ceva pozitiv pentru omenire, măsură care ar duce, chipurile, la „salvarea planetei” de schimbările climatice.

Adevărul din spatele propagandei guvernamentale, și care este ținut secret, începe însă să iasă la iveală, deconspirat, uneori, chiar de către inițiatorii conspirației.

Orașele au fost și vor fi adevărate închisori, cu cât vor fi mai aglomerate.

Speranța mea este că, până la urmă, oamenii se vor trezi și vor reacționa, și nu vor permite să se generalizeze asemenea măsuri de extincție.

Gosia: Deci, după incendii, au de gând să înceapă să construiască orașe acolo?
Swaruu X (Athena): Incendiile provocate au drept scop distrugerea habitatelor, a gospodăriilor individuale, a micilor ferme și exasperarea populației rămasă pe drumuri.

Statul, (în marea sa „grijă pentru populație”) va trece la etapa a doua a programului, construirea de locuințe pentru sinistrați, în locații din vecinătatea orașelor mai importante, creând, de fapt, adevărate lagăre pentru populație.

Cam acesta este nivelul actual la care s-a ajuns în realizarea programului de subordonare și sclavagizare a populației.

Cam atât cunoaștem noi la ora actuală despre acest program de strămutare a populației la max. 15 km de orașe.

https://swaruu.org/transcripts/que-esta-pas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu