............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

marți, 30 ianuarie 2024

W120 - Pleiadiana Swaruu, de pe Erra s-a adresat Federației Galactice și omenirii Pământului (I)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 18 septembrie 2018
Traducere Const. Mihăilescu


Swaruu (9): Scrisoare deschisă către Federația Galactică și către orice rasă benefică și bine intenționată care mă ascultă în acest moment.

Știu că multora dintre voi nu vă sunt pe plac și că unii dintre voi nu sunt de acord cu munca și metodele mele. Știu că voi pretindeți că aveți argumente pe care eu nu le cunosc și nu vi le recunosc. Faptul că de la voi primesc doar răspunsuri evazive, îmi dă dreptul să presupun că nu aveți argumente care să vă justifice acțiunile.

Știu că Pământul este o zonă în care liberul arbitru al oamenilor trebuie respectat, așa că m-am adresat oamenilor de pe Pământ, ca într-un mod cât mai deschis posibil, să ceară asistență, nu numai de la Federație, ci și de la orice rasă pozitivă, binevoitoare și empatică, care ascultă și este în măsură să ofere orice ajutor poate. Ajutorul trebuie să fie dintr-o poziție de integritate și forță interioară și în niciun caz să nu fie o delegare sau renunțare la puterea și responsabilitățile proprii fiecărui individ. Repet ceea ce am declarat anterior, anume că meritul pentru eliberarea Pământului trebuie să revină oamenilor care locuiesc pe planetă și nu unei forțe exterioare. Și așa va fi.

Celor care cred că ființele pozitive nu vor interveni niciodată, le spun că se înșală, căci după ce vom face un anume număr de solicitări către voi, Federația, pentru a se ieși din acest impas, neabătându-ne de la așa-numitele legi galactice în vigoare și bazându-ne pe Legea  Liberului Arbitru, ne vom considera îndreptățiți să ajutăm această planetă ajunsă în necaz.
Umanitatea trebuie să-și amintească de puterea sa interioară pe care o are și de capacitatea sa de a-și rezolva singură problemele. O încurajăm să ceară asistență și sprijin de la civilizațiile benefice, căci dacă o vor mai amâna, s-ar putea să fie prea târziu.

Mă adresez acum locuitorilor Pământului
A sosit momentul când trebuie să vă ridicați la luptă, să renunțați la a sta cu mâinile în sân, considerându-vă neputincioși și prea mici pentru a realiza ceva
măreț pentru umanitate și pentru planeta voastră.

Nu acceptați jocurile murdare ale Cabalei întunecate, nu cădeți în capcana provocărilor Cabalei, contestați-i autoritatea! Folosiți-vă mintea, folosiți-vă voința ! Fiți creativi și protejați-vă unul pe altul!

Trebuie să porniți lupta de apărare și eliberare a voastră și a Pământului. Amintiți-vă că numai de voi depinde să fiți liberi. Cererea voastră pentru a vi se acorda asistență și sprijin nu va fi ascultată de nimeni, dacă, în acest moment critic, voi nu vă uniți forțele și nu spuneți NU celor care vă agresează și vă manipulează. 

Nu mai este timp pentru amânarea rezolvării acestei grave situații în care ați ajuns, cea mai gravă din istoria umanității voastre. 

Treziți-vă și fiți conștienți de marele pericol la care v-ați expus singuri prin neimplicarea și indiferența voastră. Vă este amenințată însăși existența ca civilizație în această galaxie.

Trebuie să știți că prin moarte nu veți scăpa de probleme, moartea corpului fizic nu este o cale de rezolvare, căci cei care vă exploatează vă vor aștepta și vă vor convinge să vă reîncarnați pe Pământ, mințindu-vă că e în interesul vostru..iar prin reîncarnare veți reintra în ciclul etern al suferinței și exploatării. 

Numai cei pe deplin treziți, după moartea corpului fizic, își vor putea păstra un înalt nivel al conștiinței, care-i va ajuta să nu se lase înșelați din nou de entități nebenefice. Numai în asemenea cazuri sufletul va rămâne cu adevărat liber și va merge acolo unde va fi fericit. 

Singura cale de ieșire de sub influența celor care au interes să vă reîncarnați este să porniți lupta împotriva lor și să-i înfruntați chiar și atunci când aveți un corp fizic. 

Swaruu(9)

https://swaruu.org/transcripts/swaruu-of-erra-addressed-galactic-federation-other-so-called-positive-et-races-and-humans-text-only-



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu