............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

vineri, 2 februarie 2024

W120 - Despre vaccinuri - Comunicare de la pleiadiana Swaruu (9)

 (Un avertisment venit sau descoperit prea târziu !!)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 18 septembrie 2018
Traducere Const. Mihăilescu

Despre vaccinuri
Subiectul vaccinurilor este deosebit de serios. Pentru că o dată ajunse în interiorul organismului, substanțele toxice din vaccinurile anti-covid devin, practic, imposibil de eliminat, cu mijloacele de care voi dispuneți în prezent.

Sfaturile care vi se dau și pe care le puteți găsi online despre cum să vă detoxifiați corpul de metale grele vă oferă doar un ajutor foarte limitat. Folosiți-le, dar singura cale de apărare eficientă împotriva vaccinurilor este să refuzați cu orice preț să fiți vaccinați. DECI NU VĂ VACCINAȚI !

Succesul programului de vaccinare este de o importanță vitală pentru Cabala întunecată, de aceea, este cu atât mai necesar ca populația Pământului să fie informată corect și urgent.

Nu mai aveți la dispoziție timp să faceți acest lucru deoarece, în curând, din cauza introducerii unei cenzuri draconice, nu veți mai putea primi aceste avertismente pe nicio cale de comunicare.

Argumentul acestor măsuri punitive, care vor fi luate de Cabală, prin cei pe care i-a adus la putere, va fi că ei doresc să vă salveze de la îmbolnăvire și de la moarte, chiar împotriva „atitudinii voastre autodistructive”. 

Ei vă vor spune că cei care refuză vaccinarea își fac rău singuri și pun în pericol și viața celorlalți.
În realitate, aceasta este doar o scuză și un nou caz de provocare și propagare a sentimentului de frică în rândul populație. (
Nota C.M.: ei au nevoie de înfricoșarea noastră pentru că în acest fel, fără să fim conștienți, noi producem energii de joasă vibrație, cu care întunecații se hrănesc) Populația nevaccinată va fi de patru, cinci ori mai sănătoasă decât cea vaccinată. Programul de vaccinare servește nu păstrării sau însănătoșirii vaccinaților ci îmbolnăvii lor și punerii sub control metal de la distanță a ființelor umane.

Cabala și obedientele lor slugi urmăresc să vă facă dependenți de sistemul medical și mai ales de produsele farmaceutice alopate, create nu pentru a vindeca ci pentru a vă face dependenți de ele, toate acestea regăsindu-se în agenda 21 a întunecaților, prin care se prevede o puternică depopulare a Pământului

Nu vă temeți! Nu vă panicați! Dar ridicați-vă cu curaj împotriva celor care vă mint și vă manipulează, împărtășiți toate informațiile pe care le aveți împotriva tuturor vaccinurilor, pentru că nu mai aveți mult timp până când se va institui cenzura, și atunci nu vi se va mai permite să vorbiți dezaprobator despre vaccinuri pe nicio rețea de socializare. Acționați acum!

https://swaruu.org/transcripts/swaruu-of-erra-addressed-galactic-federation-other-so-called-positive-et-races-and-humans-text-only-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu