............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 10 februarie 2024

Putin interzice 5G în toată Rusia și distruge toate turnurile

Articol preluat de pe:  https://luminaadevarului.com/2023/08/08/putin-interzice-5g-in-toata-rusia-si-distruge-toate-turnurile/

  Președintele rus Vladimir Putin a interzis turnurile 5G în Federația Rusă, pe fondul îngrijorării că tehnologia este nesigură din punct de vedere medical și a provocat moartea copiilor de școală în apropiere de Sankt Petersburg.

Discuțiile cu privire la efectele adverse ale 5G nu sunt noi. Timp de peste un deceniu, mass-media alternativă a legat tehnologia de nenumărate probleme de sănătate, inclusiv bolile autoimune și replicarea virusului. Cu toate acestea, angajamentul lui Putin de a demonta super-turnurile 5G existente arată că pericolele radiațiilor electromagnetice sunt înrădăcinate mai mult în fapt decât în conspirație.

Spre deosebire de SUA și Occident, Rusia nu a început să ridice turnuri peste noapte când tehnologia, dezvoltată de Qualcomm și ecosistemul mobil, a devenit disponibilă în 2015. De atunci, companiile de telecomunicații din SUA au construit 150.000 de turnuri; prin comparație, Rusia avea doar 22, în primul rând la Moscova. În timpul Plandemiei, cu școlile închise, furnizorii de telefonie mobilă din SUA au accelerat construcția de turnuri la o aruncătură de băț de școlile primare din întreaga țară. Când școlile s-au redeschis, elevii au văzut brusc la orizont și pe acoperișurile școlilor antenele 5G întinse.

Dintre cei patru mari operatori de telefonie mobilă din Rusia – MTS, Megafon, Rostelcom și Vimpel-Communications Public Joint Stock – doar MTS a început implementarea limitată a 5G în 2021, plasând turnuri în Moscova, Sankt Petersburg și Novosibirsk, cele mai populate orașe ale Rusiei, cu un singur turn la 15 metri de un loc de joacă al școlii elementare de la periferia Sankt Petersburgului.

În aprilie 2023, 16 studenți au experimentat efecte secundare severe ale ceea ce Vladimir Putin a numit otrăvire electromagnetică. Simptomele precoce au inclus vărsături spontane, amețeli, țiuit în urechi, dureri de cap intolerabile și inflamație abdominală. Simptomele ulterioare au fost hemoragie gastro-intestinală, hemoragie cerebrală și orbire din cauza deteriorării nervilor oculari. Copiii afectați aveau vârsta de 8-12 ani și frecventaseră școala în același semestru. În plus, copiii bolnavi au fost nevaccinați, așa că oficialii din domeniul sănătății de la Ministerul Sănătății din Rusia au exclus efectele secundare ale vaccinului Covid-19. Testele cuprinzătoare de sânge și imagistică radiologică au exclus bolile preexistente, bolile alimentare, medicamentele și agenții biologici și chimici. Până la 6 iunie 2023, 11 din cei 16 studenți au murit.

Ministrul Sănătății, Mihail Murașko, cu ajutorul Ministerului Apărării, a ordonat unei echipe de inspecție să evalueze frecvențele de transmisie care emană de la turnul celular, care, au dedus ei, au pulsat unde electromagnetice în intervalul 24-50 gigaherți în apropierea undelor milimetrice. Organismele de reglementare și firmele de telecomunicații din întreaga lume au declarat că gama este sigură pentru oameni, iar directorul FCC al fostului președinte Obama, Tom Wheeler, a spus în 2016: „5G nu reprezintă nicio amenințare pentru oameni, animale sălbatice sau animale de companie. Oricine pune la îndoială siguranța acestuia promovează conspirații fără temei.”

Cu toate acestea, Putin a atribuit decesele din 2023 unui numitor comun – invadarea 5G pe teritoriul Rusiei.

La mijlocul lunii iulie, președintele rus s-a întâlnit cu mulți directori de telecomunicații și experți în sănătate pentru a discuta despre pericolele inerente proliferării tehnologiei 5G. Le-a arătat imagini cu copii morți; creierul cuiva se lichefiase. El i-a informat că intenționează să impună un moratoriu asupra cercetării 5G și să demoleze toate turnurile din Federația Rusă.

Mandatul său nu a fost bine primit de directorii Telecom. Vicepreședintele MTS al infrastructurii 5G Borya Vlasov a declarat că absența 5G ar pune Rusia într-un dezavantaj tehnologic, adăugând că Rusia are nevoie de 5G pentru a consolida o economie cândva înfloritoare, care acum se clatină datorită acțiunilor lui Putin în Ucraina. Putin a răspândit imagini cu copiii morți și bolnavi pe o masă de conferințe, spunând: „Ce zici de ei? Ce le-a făcut 5G-ul tău?

Nu putem da vina pe 5G pentru asta. Tovarășii noștri din Occident sunt de acord că 5G este sigur”, a spus Vlasov.

Putin i-a ordonat agentului de securitate de lângă el să-l împuște pe Vlasov direct între ochi. Fără ezitare, agentul și-a scos pistolul Makarov și i-a tras un glonț în frunte lui Vlasov, în vizorul celor 15 persoane.

O săptămână mai târziu, Trupele de Ingineri ale Federației Ruse, un corp administrativ militar al Forțelor Terestre ale Federației Ruse, conceput pentru a efectua operațiuni de inginerie militară, a început dezafectarea turnurilor celulare 5G la Moscova. Pietonii au aplaudat când turnurile monolitice s-au prăbușit. În momentul scrierii acestui articol, Rusia și-a eliminat toate turnurile 5G.

 Informațiile din acest articol vin datorită agentului FSB Andrei Zakharov, care în 2022 a furnizat către Real Raw News motivele reale din spatele Operațiunii Speciale a lui Vladimir Putin în Ucraina – pentru a scăpa din Europa de Est de biolaboratoarele străine, inelele pedofile și laboratoarele de adrenocrom. Acele bătălii încă se duc.

 P.S. – Bravo Putin! Conducătorii noștri nu numai că au legiferat pe repede înainte implementarea 5G în România, ci au anihilat orice inițiativă a unor ONG-uri sau organizații specializate în undele electromagnetice care s-au opus instalării 5G. Aceasta este o crimă la adresa poporului roman și cei responsabili vor trebui să plătească într-o zi…

  Planurile catastrofale pentru tot ce este viu ale 5G: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456241370%2Fpl_629036819_-2

Video David Icke despre 5G : David Icke despre 5G ; Tehnologia 5G

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu