............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

marți, 6 februarie 2024

W101- Dezvăluirea (P1)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică.
Publicat 18 iunie 2023
Traducere Const. Mihăilescu

Gosia : O notă cu privire la cel mai recent proiect al lui Steven Greer, care implică producerea unui nou eveniment. Clubul de presă a dat numeroase avertizări care acum ies la lumină. Acestea sunt gândurile mele despre subiect, rezultatul a 5,5 ani de comunicare directă cu echipajul Toleka.

Există diferite niveluri de minciună:

 - în primul rând nivelul minciunilor guvernamentale legate de subiectul ET, de care publicul și chiar politicienii nu sunt conștienți. - Apoi, există încă un nivel, mai profund, în care au loc tot felul de operațiuni întunecate. În spatele lor, după cum explică însuși Greer, găsim grupuri secrete colportoare de minciună, care operează dincolo de lege, în întuneric absolut. Greer abordează și expune diferite niveluri de dezinformare, pretinzând că încearcă să aducă schimbări pozitive în tot ceea ce presupune fenomenul OZN.
Nimic nu îmi place mai mult decât atunci când deconspirăm noi înșine planurile Cabalei și îi facem pe oameni să înțeleagă multe dintre planurile acesteia.
S-ar putea argumenta că spargerea Matricei la acel nivel este necesară pentru ca membrii mai puțin conștienți ai societății noastre să înceapă să gândească și să pună la îndoială multe lucruri.

E nevoie de trezirea omenirii pentru a o face să înțeleagă cum este mințită prin falsificarea generală a realităților noastre.
Totuși, ceea ce văd că lipsește este conștientizarea că dincolo de nivelurile cele mai profunde ale celor mai secrete grupuri, pe care Greer dorește să le expună, mai există încă unul, aș spune, nucleul, anume, nivelul uman al problemelor Pământului și, evident, nivelul Federației în sine. Este acel nivel unde are loc adevăratul control, nivelul de unde se gestionează ceea ce se întâmplă la toate nivelurile de dedesubt.
Expunerea (deconspirarea) a ceea ce se întâmplă la nivelurile inferioare ale jocului ar împiedica adevărații controlori, atât cei de pe Pământ, cât și cei din spațiu, să schimbe ceea ce au în minte pentru planeta noastră, un tărâm izolat, plin de contraste și provocări?

Sa zicem ca așa este. Cu toate acestea, ceea ce încă lipsește este nivelul metafizic al tot ce este, care depășește înțelegerea chiar a celor din Federație. Multe suflete din cealaltă parte doresc acest tip de experiență (de pe Pământ), limitată și dificilă, cu aparentă izolare față de realitatea ET. Știu din experiență directă că așa este!
Un alt punct: să mă pot adresa Congresului și politicienilor prin căi constituționale pentru a deconspira secretul guvernamental, așa cum intenționează Greer, mi se pare imposibil căci ar fi ca și cum i-ai cere lui Moș Crăciun să recunoască că nu este real.

Cum ne putem aștepta ca însuși sistemul să admită în mod deschis ceva care contravine însăși rațiunii sale de a fi? Mă refer aici la nivelurile mai adânci ale Statului Profund, pentru că de acolo sunt, cu adevărat, controlați guvernanții și politicienii.

La suprafață se pare că avem legi, drepturi constituționale, justiție și tot ce trebuie, așa că ar fi logic, rațional să ne putem adresa acelor instituții oficiale pentru a ne explica corect ce se întâmplă la niveluri umbrite de dedesubt. Problema este că acele niveluri de dedesubt, cele din întuneric, le guvernează pe cele de deasupra! Instituțiile oficiale, păpușile lor, își vor apăra totdeauna păpușarii. E clar că nu poți lupta împotriva sistemului folosind pârghiile pe care acesta ți le oferă. Sau poți?

Îngrijorător este și faptul că aici apare firesc întrebarea: chiar dacă stăpânii din umbră ar permite dezvăluirea minciunilor, care dintre ele vor fi lăsate să treacă de către guvernanți, marionetele celor din umbră, căci ei sunt cei care alimentează cu minciuni populația?
Oricât de impresionante par a fi eforturile lui Greer în ochii celor care doresc ca minciuna să dispară, acest ultim aspect nu trebuie neglijat. După cum a spus Yazhi într-un videoclip recent, Cabala operează de pe diferite niveluri iar când unul este deconspirat și intră în dizgrație, minciuna va continua de la un alt nivel.
Mult trâmbițata invazie extraterestră, care este doar un bluf, e opera Cabalei care dorește să mențină oamenii în teroarea fricii și nesiguranței.
Tipurile de dezvăluiri pe care Greer intenționează să le prezinte publicului ar favoriza continuare acestei minciuni? Am fi naivi să nu considerăm acest lucru ca având o mare probabilitate. De fapt, nu există absolut niciun plan sau motiv pentru ca civilizații extraterestre să ne invadeze. De ce? Pentru simplul fapt că Pământul de mult este controlat de civilizațiile componente ale Federației Galactice, în care s-au strecurat și unele nebenefice.
Swaruu X (Athena): În general, ceea ce emană de la Greer, chiar dacă pare impresionat, cu siguranță are ca scop manipularea publicul, care este atât de credul.
Exemplu: în urmă cu câteva zile, am lecturat un raport despre o aterizare/prăbușire OZN în centrul Las Vegas-ului, fapt considerat autentic. Cercetările noastre au arătat că în acel interval de timp, nu au existat în zonă ceea ce voi numiți OZN-uri, așa că dacă a fost ceva, n-a avut legătură cu activitatea extratereștrilor.
La noi, Greer este cunoscut a fi un activ agent CIA, și aceasta de multă vreme. Dar chiar dacă ceea ce „descoperă ” el ar fi autentic, ar fi naiv în cel mai bun caz, și lipsit de relevanță.
Când cineva devine incomod, este eliminat la vedere, așa cum s-a procedat recent cu Dr. Rashid Buttar. Dacă Greer nu ar fi un agent plătit chiar de agențiile pe care el pretinde că le demască, de mult ar fi fost „lichidat”. Cel mai probabil lui i se permite să afișeze o opoziție controlată. Chiar dacă, în unele situații, ar acționa cu sinceritate, sistemul i-ar furniza exact acele date pe care populația așteaptă să-i fie confirmate. Intențiile lui sunt fie prea puerile fie prea agresive, în opoziția pe care el pretinde că o face sistemului.
N-ai putea critica atât de puternic sistemul, fără ca întunecații să nu ia măsuri împotriva ta, cu excepția cazului în care chiar ei vor să faci exact asta, ca parte a unui program psihic mai amplu.
Asemenea metode sunt valabile și în cazul nostru.

Oamenii cer dovezi, și de ani de zile ne atacă grupul pentru că nu putem oferi nicio dovadă de niciun fel. Dar noi nu putem, pur și simplu, pentru că dacă am face-o, sistemul ne-ar anihila pe toți, foarte rapid, pentru că sistemul nu se limitează la Pământ.
Atâta timp cât grupul nostru nu furnizează nicio dovadă, se poate simți în siguranță.. Aura noastră de năluci OZN și nebuni ne-a protejat de alte vătămări și de anihilare.

Dar oricine poate vedea că noi nu dezinformăm, și credem că informațiile noastre vă sunt utile măcar în procesul trezirii voastre. Pe de altă parte, știm că în mod direct nu vă putem convinge căci nicio dovadă nu va fi suficientă, chiar dacă o navă de-a noastră ar ateriza (sistemul ar găsi metode pentru a ne fi negată aterizarea). De aceea, la nivelul actual de cunoaștere, nu putem merge mai deschis, căci n-ar servi nimănui.
Gosia: Totul mă readuce în Polonia comunistă din anii '80, țara mea natală, cu Lech Walesa, liderul opoziției la început clandestină, mai apoi la vedere, mișcarea anticomunistă Solidaritatea, din care familia mea a făcut parte. A ajutat la eliberarea țării și a adus multe schimbări sociale, care au pus capăt comunismului în 1990.
Poate că nu mulți dintre voi știți acest lucru, dar Lech Walesa a fost, de fapt, descoperit mai târziu, mulți, mulți ani mai târziu, că semna în secret acorduri cu regimul comunist, înainte de căderea oficială a regimului, se îngrija de ei și era plătit pentru asta. El s-a dovedit a fi ceea ce mulți dintre noi numim „opoziție controlată”;  asta l-a afectat profund pe tatăl meu, când a aflat. Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, puteți culege informații din alte surse chiar online.
Adevărul este că, la început, Lech Walesa a fost unanim considerat un erou, pentru ca, până la urmă, să se dovedească a fi un trădător de țară. (!!!)

Modul în care funcționează asemenea stratageme arată că vine o vreme când controlorii știu că ceva trebuie să se schimbe, că s-a acumulat prea multă nemulțumire socială care nu mai poate fi ignorată și, cum ei în niciun caz nu doresc să renunțe la putere,  găsesc metode prin care să se facă unele schimbări, mici retușuri, care să liniștească populația naivă, populație care va crede că s-a eliberat. Desigur vechiul sistem va conduce în continuare dar mai adaptat la noile condiții sociale. Lumea se va entuziasma și va sprijini, din necunoaștere, „noul” sistem, care-și va consolida pozițiile și, încet încet, își va întinde din nou tentaculele cu care va exploata poporul. Asta până când, din nou oamenilor „le va ajunge cuțitul la os” și se vor revolta. Dar revoluția lor va fi, încă o dată, furată de cei care tot la conducere vor fi, în acest sistem perpetuu. Amintiți-vă, ei se ocupă de asta de mult, de foarte mult timp și știu bine cum să manipuleze percepția maselor populare.

Cu ceea ce am spus mai sus, și chiar presupunând că intențiile din spatele evenimentului susținut de Greer au fost curate, înclin să cred că nu va influența cu ceva schema mai largă a treburilor de pe Pământ.

S-ar putea să trezească câțiva oameni, ici și colo, care vor ieși măcar pentru un timp din cutia lor. Mulți, ascultându-l pe Greer, vor fi convinși și entuziasmați, dar vai.... . 

Noi am oferit perspectiva noastră. Poate, experimentând în contact cu minciunile celor care ne conduc, unii dintre oamenii de rând se vor trezi și se vor ridica împotriva nedreptăților, impunând, până la urmă, dreptatea, iubirea și adevărul. Asta dacă ne vom aminti că noi, poporul, colectivitatea, deținem puterea reală, și-i vom alunga pe cei care de mii de ani ne asupresc.
Dorința de a aduce adevărul în prim-plan și de a dezvălui lumii faptele urâte, despre modul în care funcționează guvernele noastre poate aduce, cu adevărat, schimbarea mult visată. Mă tem însă că urâțenia se va extinde și mai mult, controlul va merge și mai adânc, iar ceea ce va fi servit maselor populare va fi doar o altă șmecherie a elitelor conducătoare.

Timpul ne va arăta. Voi ce credeți?

https://swaruu.org/transcripts/national-press-club-event-disclosure-project-steven-greer-our-opinion


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu