............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 2 martie 2024

Ce se întâmplă pe Pământ și noi nu știm....

 


În subteranele planetei, în cca 16 locații, la adâncimi de până la 3000 m, în buncăre speciale, există instalate și funcționează generatoare de frecvență modulată cu informații diferite, care sunt direcționate de la distanță asupra unor colectivități umane de la suprafață. În acest fel, oscilațiile de o anumită lungime de undă pătrund în mintea oamenilor, influențându-le gândirea, starea de sănătate ori determinându-i să săvârșească acțiuni (evident, antisociale).

Scopul:
-) inducerea sentimentelor de teamă și nesiguranță, suferință, ură, invidie etc., adică energii negative, de joasă vibrație, necesare întunecaților ca hrană sau „materie primă” utilizată în diferite scopuri (inclusiv pentru producerea de mijloace de deplasare în univers).

-) controlul populației prin eliminarea selectivă (moartea corpului fizic) a oamenilor. Se urmărește reducerea nr. oamenilor de pe Pământ la un efectiv controlabil și compus din indivizii cei mai ușor de manipulat și eficienți în producerea anumitor energii negative. 

-) activarea substanțelor introduse în corpurile umane ale celor vaccinați anti-covid,(în special cu ajutorul grafenului), după necesități și în conformitate cu agenda inițiatorilor.

Întregul proces este gândit și pus în aplicare de către Cabala din Federația Galactică, prin Cabala pământeană, folosind mâna de lucru creată din roboți ori ființe umane complet dezumanizate (transformate în roboți biologici).

 „Uneltele” cele mai utilizate în aplicare acestui program de anihilare și sclavagizare a omenirii sunt guvernele, majoritatea politicienilor (avizi de putere și de îmbogățire materială ilicită), biserica și unii dintre bogații lumii (în special cei care se întrunesc anual la Davos - Elveția, unde decid soarta omenirii).

C.M.

Un comentariu:

  1. În primul rând se întâmplă "sub pământ", apoi se omite complet, in text, (deliberat, din ignoranță?) că planeta aceasta este, la propriu, o Ființă autoconștientă, de mare anvergură, multidimensională, care și-a asumat conștiinta și misiunea de planetă din clasa M, pe care s-au derulat, numai in ultimele 3 milioane de ani, patru civilizații supraterestre fizice, plus altele două subterane, fizice și ele - nu discutam de cele nefizice... Astfel că Geea are resurse să treacă și peste așa zisul pericol ce există in subteran, și pericolul pentru actuala civilizație e minim, mai ales în urma recentelor valuri de vibrații supreaînalte ce vin din Centrul Galaxiei...

    RăspundețiȘtergere