............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 26 martie 2016

Reacţii ale avocaţilor lui Gregorian Bivolaru după şedinţa de judecată din 23.03.2016


Avocaţii francezi ai apărării sunt de părere că şedinţa s-a derulat foarte bine. Au fost clarificate aspecte legate de statutul de refugiat al lui Gregorian Bivolaru, precum şi de unele acuzaţii evident absurde la adresa acestuia.
Elodie Journeau: „Procurorul general şi preşedintele Curţii îşi puneau anumite întrebări legate de statutul domnului Bivolaru şi de motivele pentru care i s-a acordat acest statut, de ce se afla în Franţa, de ce a prezentat acte false – am putut lămuri foarte clar aceste aspecte şi a fost foarte bine”.
Dominique Tricaud: „Cred că României nu îi plac activităţile intelectuale ale domnului Bivolaru. Dacă ar face doar yoga, nu ar fi nicio problemă. Dar, cum se poate petrece şi în Franţa, când oamenii au activităţi pe care cei care sunt la putere le percep ca pe un pericol, se inventează tot felul de lucruri. Iar aici cred că toată lumea a înţeles că acuzaţiile de pedofilie sunt stupide, absurde, nu au nicio legătură cu realitatea”.
„Poate că nu va trebui să aşteptăm până pe 11 mai – mai adaugă Dominique Tricaud. Dacă vom avea răspunsurile autorităţiilor suedeze la câteva întrebări care încă există, vom face cererea de punere în libertate până atunci. Am mari speranţe că, în orice caz, Gregorian Bivolaru va fi liber pe 11 mai.”
http://misatv.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu