............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

miercuri, 27 aprilie 2016

INTREBĂRI DE BUN SIMȚ.

1.    Cum se numește un partid ai cărui reprezentanți aleg să fie conduși, în continuare, de un condamnat cu acte în regulă, de un pușcăriaș, dar pedepsesc cu excluderea pe cel care se opune acestei anomalii? O singură concluzie, un singur adevăr: partidul (PSD) este un partid mafiot. 
        Desigur, noi știam asta, dar acum s-a făcut o demonstrație  indubitabilă a ceea ce este această mare adunătură de hoți. Și când te gândești că tot acestui partid, ignoranța națională îi  acordă șanse să conducă țara și în viitor !!?
         Desigur, Zgonea nu este mai breaz; el n-a făcut-o din cauza unor înalte principii  morale ci, pur și simplu, pentru că a crezut că poate profita de ocazie pentru a fi  ales președinte al  acestui partid al corupților.

         Și, pentru ca să nu mai existe dubii asupra  putregaiului din PSD, se spune că se pregătește înlocuirea matrițerului Zgonea, la conducerea Camerei Deputaților, cu plagiatorul, cercetatul penal, agentul SRI și catastrofalul Ponta.
          În tot acest timp, în care totul este o batjocură la adresa celor mai cinstiți cetățeni ai acestei nenorocite țări, populația (care ar trebui să fie un popor) acceptă decăderea și înjosirea, considerând, probabil, că nu este cazul să-și arate  nemulțumirea sau crezând că așa este normal. O merităm cu prisosință!!

2.     DNA, manevrat de forțe oculte, târăște și șicanează  prin....amenințări cu procese pe Traian Băsescu, căruia,  probabil, doresc să-i „plătească” pentru atitudinea sa curajoasă din perioada mandatului de președinte, când le-a dat peste degete prădătorilor.
         Dar, mass-media și populația (care ar trebui să fie un popor) tace și se complace; mulți dintre ei chiar bucurându-se, căci  Băsescu „le-a tăiat pensiile și salariile”, uitând că el a scăpat țara de la soarta Greciei.                                                                               
         Prin multele măsuri anapoda, prin lipsă de  preocupare, prin incompetență și prin furt, fostul guvern „Ponta” a spoliat de sute de ori mai mult pe „nemulțumiții de Băsescu”. Dar,  asta  nu se pune.
  De ce, oare, în Europa, asta se poate întâmpla doar în România?

3      Cum se explică creșterea în sondaje a partidului de adunături, ALDE, fondat și condus de Tăriceanu („Răzgândeanu”), „preșul” lui Ponta, care a condus un guvern cu rezultate catastrofale și a dat o imensă gaură în finanțele țării (la sfârșit de mandat), spulberând excedentul bugetar și transformându-l într-un mare deficit? De el, de ce nu se ocupă DNA-ul?

4       De ce mass-media și populația (care ar trebui să fie un popor) tace când CEDO impune Statului Român plata a cca 300.000 euro (din banii noștri), daune pentru  abuzuri inimaginabile săvârșite împotriva unor cetățeni cinstiți (MISA), la ordinul unor forțe oculte (de fapt, masoneria) și ale fostului prim-ministru Adrian Năstase?

5.     Unde în lume justiția iartă hoții care denunță, lăsându-i nu numai liberi și nejudecați dar și cu tot ce au furat (adică banii noștri, care ar putea fi folosiți pentru școli, spitale, drumuri,  căi ferate etc)?

6.     În ce țară civilizată pușcăriașii, delapidatorii, au dreptul să  fie realeși în funcții publice, adică exact acolo unde au furat,  au luat șpagă și din care cauză au fost condamnați ?  (Vanghelie, Gutău etc, etc.). 
     Vine votul. Tu, alegătorule, pe cine vei pune ștampila?

7.     O întrebare retorică: de ce ne mai plângem că suntem paria Europei, când vine vorba de nivel de civilizație, corupție, hoție, neseriozitate, lene ?                                       
        Nu cumva, o merităm?
        Const. Mihăilescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu