............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

marți, 14 august 2018

Câteva Noutăți Importante Despre Sistemele Magrav

https://www.magrav.ro/noutati-despre-sistemul-magrav/
În acest articol, vă prezentăm câteva informații foarte utile despre sistemele de energie magrav, pe care dl. Keshe ni le-a împărtășit în conferința nr. 216 din 22 Martie 2018.
Concret, el explică că dacă am folosi sisteme magrav montate inclusiv pe instalația de iluminat a locuinței, reducerea de energie ar crește cu încă câteva zeci de procente până aproape de 90-100%.
De asemenea el punctează faptul că la sistemele magrav clasice, pe timpul iernii și nu numai, în special la utilizarea sistemelor de încălzire rezistive, căldura pe care aceste aparate o disipă blochează nanoacoperirea elementelor rezistive (astfel, economia fiind doar de câteva procente). Și anunță, că noile sisteme magrav pe care le-a testat cu succes în Africa, nanoacoperă inclusiv elementele rezistive, astfel încât încălzirea este puțin diferită, dar care permite o economie maximă de energie electrică!
El afirmă că faptul că cei mai mulți n-au văzut economii la facturile de energie după utilizarea unităților magrav, se datorează așa ziselor ”contoare inteligente”.
Acestea analizează cantitatea de energie consumată în urmă cu 1, 2 sau mai mulți ani, și în momentul în care apare surplusul de energie generat de unitatea magrav, este programat să „creadă” că ceva a fost în neregulă și compensează cu cantitatea de energie lipsă.
Astfel, pe facturi apare aceeași cantitate de energie în medie asemănătoare cu cea de anul trecut.
Dl. Keshe afirmă că o situație asemănătoare se întâmplă și cu mașinile, în special cele fabricate după anii 2008.
Acestea au sisteme inteligente care sunt programate a nu permite „improvizații” care să reducă consumul de carburant cu mai mult de 10-20%.
În acest fel, chiar dacă avem unități magrav auto montate pe mașină de mult timp, și în mod normal după o perioadă de timp, condiționarea magrav a acesteia ne-ar putea aduce o economie de carburant mai mare de 20%, computerul mașinii va înregistra același consum, și chiar dacă nu are nevoie de acel carburant, îl va scoate afară pe evacuare.
Deci, vom avea o performanță mai bună a mașinii dar nu vom avea o economie de carburant mai mare de 10-20%.
Dar dacă s-ar putea ocoli acest cip al mașinii, economia de carburant înregistrată ar fi de peste 50%, afirmă dl. Keshe.
Pentru a aprofunda subiectul unităților plasmatice magrav, consultă și lista de articole de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter şi vei primi informaţii despre cum să-ţi construieşti penuri de sănătate și comprese plasmatice pentru problemele de sănătate, mărturii, experimente, detalii construcție unități energie şi multe alte noutăţi despre tehnologiile Magrav.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu