............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

vineri, 30 august 2019

Interviu cu fosta profesoară de română a Vioricăi: "Era proastă de mică!"

Interviu fictiv cu fosta profesoară de română a Vioricăi Dăncilă: "A fost o proastă precoce!"
Reporter: Bună ziua!
Fosta profă: Al cui ești, mamă, din Videle?
Reporter: Nu sunt din Videle.
Fosta profă: Da' de unde ești?
Reporter: Din București.
Fosta profă: Deci din Videle! Dacă nu erai din Videle, cum ajungeai tu la București? Ia zi, de ce mă deranjezi?.
Reporter: Ca să vă întreb de fosta dumneavoastră elevă, de tanti Viorica care a ajuns acum mare la București.
Fosta profă: Viorica a fost prima din clasă care a învățat să facă corect dezacordul dintre subiect și predicat. Niciodată nu a greșit un dezacord. A fost proastă de mică, merita să ajungă premier.
Reporter: Avea obiceiul ăla cu foile de mică?
Fosta profă: Da! Și când copia se uita într-o foaie. Își scria într-o copiuță ce trebuie să copieze din altă copiuță, ca să nu greșească. Mânca-o-ar mama, așa mândră sunt de ea, e ca copilul meu!


https://kmkz.ro/de-ras/interviu-cu-fosta-profesoara-de-romana-vioricai-era-proasta-de-mica?fbclid=IwAR2LLh_-tCfAA6KDp3bIaSmvAQlWgwEEp1hQNQjW6IYX-edjC6ksOJNpmeEInterviu cu fosta profesoară de română a Vioricăi: "Era proastă de mică!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu