............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

luni, 2 septembrie 2019

„Popârcă în fruntea Senatului, Meleșcanu este gâgă, înţelegeţi?“


 Traian Băsescu, ATAC la Teodor Meleșcanu: „Popârcă în fruntea Senatului, Meleșcanu este gâgă, înţelegeţi?“



Traian Băsescu a declarat că a-l propune Teodor Meleşcanu la şefia Senatului este „ca şi cum ai pune un răţoi care nu mai poate gândi, un popârcă, în fruntea Senatului”, precizând că fostul ministru de Externe este un „gâgă”, citează Mediafax.
„Cred că e cea mai mizerabilă propunere care se putea face, Meleşcanu: preşedinte al Senatului. Meleşcanu este un gâgă, înţelegeţi? 
El a compromis politică externă darămite să conducă Senatul, adică să devină al doilea om în stat. Dacă asta e propunerea lui Dăncilă şi dacă cea de mai înainte a fost afirmaţia lui Ponta, puteţi pune lucrurile cap la cap ca să vedeţi cât de mizerabile sunt jocurile în jurul PSD-ului şi a Pro România; oamenii ăştia au trăit în minciună, trăiesc din minciună şi în continuare şi nu fac decât să facă jocuri”, a afirmat Traian Băsescu, luni, la Digi 24.
Fostul preşedinte a adăugat că prin propunerea lui Meleşcanu la şefia Senatului. Dăncilă i-a întins o capcană lui Ponta .
„Sigur că Dăncilă l-a propus pe Meleşcanu, căci Meleşcanu e un aspirator de funcţii oricând; el va accepta oricând o prea-mărire pe gratis. Dăncilă i-a întins o capcană lui Ponta oferindu-l pe Meleşcanu că preşedinte al Senatului, ceea ce ar însemna că PSD-ul ar susţine un om al ALDE, 
Meleşcanu ar fi cea mai mare ruşine a clasei politice româneşti, dacă va fi proptit în fruntea Senatului”, a completat Băsescu.
Viorica Dăncilă s-a justificat afirmând că locul a aparţinut ALDE, iar PSD-ul vrea să fie corect şi să respecte acest lucru.

Călin Popescu Tăriceanu şi-a anunţat demisia din funcţie. Forul legislativ nu a votat, în plenul de luni, propunerea pentru funcţia de preşedinte al Senatului.

https://www.stiridiaspora.ro/traian-basescu-atac-la-teodor-mele-canu-poparca-in-fruntea-senatului-melescanu-este-gaga-intelegeti_426802.html?fbclid=IwAR2y0Rwlb-x8OWWaPC28Qs2JoCBZkYPjyfgRhIDnrrJushVW1tliJ09K1OQ
===================================================

Muiescanu propus de PSD presedinte al senatului. Aceasta fosila ne-o trage de 50 CINCIZECI de ani, din toate pozitiile si functiile posibile!
============================================================
Alexandru Sandu Danciu în Pro Băsescu ! 13 ore

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu