............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

luni, 2 septembrie 2019

Grecia anulează TOATE pensiile speciale

Autor: 

 Când nedreptatea riscă să arunce țara în haos, măsurile cele mai dure se impun numaidecât. Este cazul Greciei, aflată pe buza prăpastiei din cauza unei guvernări greșite în ultimii ani. Proaspăt ajunși la putere, conservatorii din Noua Democrație au anunțat prima măsură cu adevărat importantă. Și una îndelung așteptată de populație: tăierea tuturor pensiilor speciale! Cam cum ar trebui să se întâmple și în România, dacă n-ar fi barajul de netrecut ridicat de anumite instituții.

Cititi mai mult: https://www.national.ro/news/grecia-anuleaza-toate-pensiile-speciale-667669.html/#ixzz5yQt0DKFy 

------------------------------------------------------------------------------------

Când dai 70 lei unui amarat și altuia 1800 lei, la pensie, nu este mărire, este adâncirea prapastiei intre bogați și săraci !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu