............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 23 mai 2020

Trump spune că vaccinul împotriva coronavirusului va fi voluntar: „Nu toată lumea va dori să fie vaccinată”

Noul vaccin va fi destinat celor „care vor să-l primească”, a declarat vineri președintele Trump.
 
 WASHINGTON, DC, 19 mai 2020 - Președintele Trump a declarat că un viitor vaccin contra coronavirusului va fi voluntar.
Vineri, președintele a introdus „Operațiunea Warp Speed”, o inițiativă ambițioasă în stilul Manhattan Project, pentru urmărirea rapidă a dezvoltării și distribuției unui vaccin contra coronavirusului până în ianuarie 2021, utilizând experți și resurse în știință, medicină, armată și sector privat.
Experții au avertizat că planul ridică serioase întrebări de etică și siguranță nu numai pentru cetățenii pro-viață, ci pentru toată lumea.
Cu toate acestea, președintele Trump a redus îngrijorarea cu privire la un vaccin obligatoriu vineri, spunând că noul vaccin ar fi pentru cei „care vor să-l primească”, adăugând, „Nu toată lumea va dori să-l obțină”.
După ce el a introdus anterior ideea de a mobiliza militarii pentru a ajuta la implementarea noului vaccin, unii au fost îngrijorați că medicamentul va fi administrat cu forța. Un site web a întrebat: „ce  vei  face când vor veni la   ușa ta și îți vor spune că este obligatoriu?”
Anxietatea cu privire la o posibilă militarizare în sectorul sanitar, în care să fie utilizată armata, pe lângă speculațiile ample pe care legislația a introdus-o în Congres la începutul acestei luni, cunoscută sub numele de  TRACE Act  - „COVID-19 Actul privind testarea, atingerea și contactul tuturor” - ar reprezenta atacuri masive ale agenților guvernamentali împotriva drepturilor constituționale ale americanilor.
Meme-urile  au apărut rapid pe rețelele de socializare, susținând că oficialii guvernamentali ar putea intra în case pentru a testa cu forță persoanele fizice - inclusiv copiii - cei găsiți pozitiv urmând a fi plasați în centre de carantină. 
Măsurile dure puse în aplicare de mulți guvernatori și primari, care speră să împiedice răspândirea coronavirusului prin instituirea interdicțiilor și folosirea poliției pentru arestarea cetățenilor care nu respectă regulile impuse și se implică în activități zilnice normale, au alarmat populația și văd în asta o încălcare a drepturilor lor legale.
Înțelegerea cu privire la posibila reducere a libertăților cetățenești de bază, impuse de pandemie este justificată. În unele orașe, locuitorii sunt încurajați să sesizeze autoritățile locale dacă constată că unii dintre vecini nu respectă interdicțiile impuse. Cetățeni din întreaga țară au fost martorii când surferi și joggerilor singuri mame care își duceau copiii la locurile de joacă , creștini care ascultau slujbele din mașină, protestatari pașnici pentru avort pro-viață au fost interogați, amendați sau arestați de poliție pentru fapte absolut normale în care au respectat distanțarea socială și purtau măști.
Indiferent de asigurările președintelui, publicul rămâne îngrijorat. În doar o săptămână, aproape 440.000 de persoane au semnat o petiție LifeSiteNews  adresată liderilor mondiali în care se opun unei vaccinări obligatorii de coronavirus
Și deși niciunul dintre experții cu care LifeSiteNews a vorbit în ultimele zile nu și-au exprimat îngrijorarea cu privire la vaccinările forțate pentru cetățenii americani, există încă motive de îngrijorare în unele țări, cum ar fi Canada.
Când primul ministru canadian, Justin Trudeau, a fost întrebat de reporteri pe 28 aprilie dacă vaccinarea anti coronavirus va fi obligatorie, el a spus: „În ceea ce privește protocoalele de vaccinare care vor fi în vigoare, avem încă suficient timp pentru a reflecta asupra acestui lucru, înțelegeți bine ”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu