............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

duminică, 27 decembrie 2020

AVERTISMENT - VACCIN

 

AVERTISMENT - VACCIN
Rușii au reușit să extragă nano-cipuri din vaccinul Pfizer și au publicat o schemă electronică a cipului, cu funcțiile montajului! Vă voi arăta toate funcțiile, mai jos.
Cipul este format din 4 procesoare și 4 tranzistoare. Semnalul de la rețeaua 5 G intră la stânga, pe INPUT.
Puterea necesară funcționării montajului se ia din căldura corpului și tot montajul este astfel alimentat de la tensiunea respectivă. 
Semnalul este procesat în primul procesor, prevăzut cu un filtru de frecvență și un montaj amplificator format dintr-un tranzistor.
Semnalul astfel amplificat ajunge la un alt procesor care controlează MT-2 GAIN, adică nivelul impactului asupra psihicului tău. Nivelul de control este variabil și poate fi amplificat sau redus la dorință (dorința operatorului). 
În înregistrarea originală se spune că acea parte are, citez: „un nivel de interferare nelimitat”, ceea ce este foarte rău.
Diodele de silicon controlează energia electrică necesară activării virusului din vaccin, după care totul trece într-o altă fază de întărire a semnalului și selectare prin filtrare a influențelor externe - cu scopul de a împiedica medicii să-ți detecteze cipul prin scanere, adică, fac cipul „nevăzut”, imposibil de detectat. 
TL072 este un procesor sofisticat și foarte scump, și este utilizat în special în scopuri militare; nu l-ați putea procura de cât făcând un credit ipotecar sau cam așa ceva.
Comenzile BASS și TREBLE ajustează fluxul și conținutul instrucțiunilor pe care subiectul le aude în cap, căci fiecare ființă umană este diferită, în plus, ajustarea este și în funcție de sexul celui interferat (bărbat sau femeie). De asemenea, montajul realizează un control FreQ pe 5 G, reglând nivelul semnalului de impact în funcție de „client” (de fapt, de valoarea sau tăria sistemului său imunitar, care, la unii subiecți este foarte puternic).
Reglarea automată de VOLUM este utilizată pentru obținerea eficacității optime a cipului, și ține cont de sensibilitatea corpului dv., adică de frecvența pe care rezonați. (Această frecvență se modifică în funcție de starea emoțională în care vă aflați la un moment dat: fericire, extaz, deprimare, tristețe, ură etc).
La ieșire (OUT), montajul provoacă și producerea de substanțe toxice sau de detoxifiere, în funcție de necesități și de starea corpului vaccinat. În plus, se urmărește și inhibarea producerii de către corpul implantat a unor substanțe de apărare, ca reacție la încercarea naturală a corpului de a elimina și anihila corpurile sau substanțele străine.
În schemă există și un montaj de control FOOTSWITCH care servește ascunderii în diferite părți ale corpului a cipului în timpul deplasării zilnice a subiectului, montaj care „citește” și recunoaște punctele de presupunctură existente la picioare.
La toate s-au gândit acești interferatori dar sperăm că oamenii „curați” și bine-intenționați vor ști să găsească antidotul necesar eliminării acestor implanturi.
SUFICIENT PENTRU SMART!
 
 https://www.facebook.com/photo/?fbid=2805762766306719&set=a.1614870895395918

Un comentariu: