............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

vineri, 26 noiembrie 2021

Domnilor procurori, intrați în legalitate! Servicii secrete, scoateți dovezile pe care le dețineți despre Arafat !

/

Trăim vremuri atât de tulburi încât ne este tot mai greu să discernem adevărul, să rămânem oameni, dar mai ales să ne apărăm.

Descoperim pe zi ce trece că suntem într-un război absolut neconvențional care se desfășoară pe plan mondial și care are linia frontului în casele noastre, făcându-ne soldați pe linia întâi, împotriva voinței noastre.

Este un război asimetric, cu accente pe atacurile psihologice și terorismul instituțional, un război hibrid al loviturilor inclusiv economice, care folosește mijloace sociale, militare și civile, pentru a asigura victoria inamicului într-o deplină discreție.
Ascunderea inamicului, iluzia că nu există un inamic, camuflarea acestuia sub forme ingenioase și perfide de acte politice și juridice „legitime”, este arma principală a acestuia, alături de capacitatea de a dispune de finanțe nelimitate și de a tăia finanțele celor care încearcă să contraatace.

 Și totuși, cine este inamicul ?!

Pentru a putea ști cine este inamicul, camuflat în „legalitate”, trebuie doar să ne uităm la acțiunile care ne afectează cel mai mult. Discursurile despre „binele”, pe care îl primim cu forța, care duce doar la dezastru financiar-economic și în tot mai multe cazuri la moarte (ceea ce indică un genocid premeditat) sunt primul indiciu al deconspirării inamicului. Inamicul este fiecare persoană politică, guvernamentală, din administrația publică, din armată, poliție, jandarmerie și servicii secrete, care prin acțiunile sau inacțiunile ei, transformă legalitatea într-o armă îndreptată împotriva fiecăruia dintre noi.
Pretinsele acte de „bine”, de apărare a populației împotriva unor amenințări mai mult sau mai puțin imaginare, devin tot mai evident că sunt tocmai opusul, prin însăși rezultatele lor : lipsirea de drepturi fundamentale, sărăcirea masivă, separarea populației în tabere beligerante (deocamdată formal și declarativ, dar curând poate duce la violențe) expunerea copiilor unor riscuri majore de alienare educațională, emoțională și de sănătate, injustiție generală și dictatură fățișă.

Ca în orice război, inamicul poate fi o entitate statală, un grup de state sau mai nou un conglomerat de state, corporații internaționale, grupuri de interese și persoane ascunse în spatele acestora. De aceea, datoria noastră este să identificăm deconspitarea acestora și în special a celor care dețin puterea și armele cu care se trage asupra noastră.

Foto cu efectele adverse raportate la nivel internațional către WHO în urma vaccinării Covid-19
(VigiAccess a fost lansat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) în 2015)

Raed Arafat este una dintre cele mai controversate, dar și longevive în funcție, persoane din aparatul de stat al României care, cel puțin în ultimii doi ani, a arătat ca un inamic evident și fără echivoc, atât prin acțiunile întreprinse din funcția de secretar de stat, cât și prin declarațiile pline de sfidare la adresa poporului român și a legilor în vigoare.

Înaintea căderii guvernului Cîțu, Raed Arafat declara : „Eu sunt secretar de stat. Sunt numit de primul-ministru. Primul-ministru când consideră poate să mă demită. Dacă consideră poate să mă țină.”, dar oare pentru a se face dreptate este nevoie doar de voință politică sau pur și simplu  trebuie aplicată legea?.

Dacă este nevoie de un argument politic pentru ca Raed Arafat să fie demis, ar fi suficientă declarația acestuia : „Eu ca medic, până mi se spune să mă opresc din cauza Constituției, trebuie să respect salvarea vieții…” făcând referire la interzicerea intervențiilor chirurgicale pentru 30 de zile din, ordinul dat chiar de el.
Faptele spun tot, chiar dacă acesta încearcă să ne îmbrobodească cu calitățile lui de „medic”. Ordinul este unul împotriva jurământului de medic, care nu poate pune un bolnav mai presus de un alt bolnav indiferent de natura suferinței, dar golănia criminală este alta: declarația publică că nu ține cont de Constituție făcută de către un demnitar de stat, fapt care indică clar intențiile acestuia.
Constituția României este legea fundamentală și ea nu face referire numai la accesul la serviciile medicale, ea este însăși baza acestui popor, a suveranității și a integrității teritoriale. Raed Arafat nu este medic azi, azi este secretar de stat în MAI, autodenumit „comandantul acțiunii”. Care acțiune ?! Așadar politic, da, ar trebui demis imediat.

Din păcate, acțiunile lui Raed Arafat nu sunt doar unele declarative sau pur politice, nu, acest personaj sinistru dispune de putere de viață și de moarte asupra poporului român pe care o exercită cu sadism și plăcere.

Încă de la începutul „pandemiei” acest inamic al poporului român (nu sugerăm că este singurul și nici singur, dar este un „mare” general) a dat dovadă de o totală lipsă de respect pentru lege și folosind subterfugii infracționale, profitând de lașitatea oamenilor din sistem, de „colaborarea” obedientă a serviciilor secrete „românești” cu cele ale marilor puteri și având suport direct din mai multe direcții externe, a început genocidul împotriva poporului român.

Acest „secretar de stat” a emis cele mai criminale ordine, hotărâri și decizii din poziția de șef al DSU, egalând și depășind lejer recordul la asuprire și genocid din toată perioada totalitarismului lui Ceaușescu. Într-un mod sinistru, în acești doi ani au „luat” foc spitale și au murit oameni în flăcări, dar crima, genocidul, este mult mai mare și extinsă de la așa zișii morți de covid, până la cei morți de alte boli fiindcă li s-a refuzat asistența medicală, până la terorismul psihologic la care suntem supuși zilnic de către acest psihopat înregimentat de către inamicul „discret”.

Toate aceste acuzații pot fi probate foarte ușor și orice judecător de bună credință poate emite un mandat de arestare cu conștiința împăcată, dar trebuie să vrea, trebuie să ai conștiință, trebuie să își asume, iar dacă acest act de dreptate nu vi-l asumați, domnilor procurori, domnilor judecători și domnilor din serviciile secrete, atunci înseamnă că v-ați asumat trădarea, complicitatea și consecințele acestora care, oricât sperați să scăpați, vor veni mai curând decât vă puteți imagina.

Trădătorii vor fi primii asasinați de către cei care au beneficiat de trădarea lor !

https://genocid.ro/2021/10/15/raed-arafat-arestat-domnilor-procurori-intrati-in-legalitate-serviciile-secrete-scoateti-dovezile-pe-care-le-detineti-despre-arafa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu