............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

duminică, 29 mai 2022

NASA: Există viață pe Marte, dar oamenii nu sunt pregătiți să afle

 mai 29, 2022; Cristina Beatrice Ungureanu

 

Jim Green , directorul științific al NASA

De multă vreme au fost dezvăluite diferite teorii care sugerează că, la un moment dat în istorie, viața a existat pe Marte. Alții merg chiar mai departe, susținând că încă mai există.

Dar… Ce se întâmplă când cea care susține că există viață pe Marte, dar că oamenii nu sunt pregătiți să o cunoască, este chiar NASA?

Jim Green , directorul științific al NASA, a făcut câteva declarații destul de controversate, în ultimele zile. Acestea sunt legate de Marte și de posibila existență a vieții pe planeta roșie.

În acest fel, se confirmă posibilitatea la ceea ce înainte era considerat o ipoteză, chiar minimizând ca un simplu science fiction, să fie ceva mult mai real decât ceea ce se crede.

Directorul științific al NASA, Jim Green, a dat recent câteva declarații care au stârnit multe controverse.

Expertul crede că cel mai probabil este ca Agenția Spațială Europeană să fi descoperit deja dovezi ale vieții extraterestre pe Marte, în urmă cu câteva luni.

Cu toate acestea, ceea ce ar trebui să fie făcut public, nu va fi expus. Green este convins că omenirea, așa cum o cunoaștem astăzi, nu este pregătită pentru astfel de informații.

El a asigurat că dovezile existenței extraterestre pe Marte au fost obținute, cel târziu, la jumătatea anului trecut .

Cu toate acestea, va dura mult mai mult pentru ca omenirea să se împace cu faptul că, până la urmă, viața există în afara Pământului .

Ziarul The Daily Telegraph a fost responsabil de interviul lui Green care a mai explicat că nu contează când oamenii vor accepta acest adevăr, dar sunt pregătiți în prezent pentru aceste evenimente. Poate nu vor fi niciodată suficient de pregătiți pentru a o accepta.

Deoarece omul de știință este unul dintre agenții de top ai NASA, presupunem că știe despre ce vorbește.

Putem deduce că descoperirea, în care are atât de multă încredere, este legată de săpăturile făcute pe planeta Marte. Mai exact, cele realizate de roverul ExoMars în anul 2020.

Acum, știm că Marte nu este singura planetă candidată pentru a găzdui viață. Și Venus s-a alăturat acestor planete.

În ciuda acestui fapt, încă nu este sigur că se poate găsi viață extraterestră evoluată și, dacă da, este evident că NASA nu va face publică această constatare.

Poate că singura modalitate de a ști adevărul va fi să-l aflăm singuri.

https://worldnews24.net/nasa-exista-viata-pe-marte-dar-oamenii-nu-sunt-pregatiti-sa-afle/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu