............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

marți, 14 iunie 2022

Modificarea umană partea (1 și 2)

d epotnSsrof8i0l:1u 0n14ti0t0c l068441126ae34 7a



  Prima parte.
Războiul împotriva conștiinței umane iese acum la suprafață mai mult ca niciodată. Dacă ești unul dintre cei care nu pot vedea acest lucru, încă trebuie să fii într-o stare de „sedare” dintr-un motiv particular.
Este din ce în ce mai clar că există o agendă de manipulare a vremii, a mediului, a aprovizionării cu hrană, a ADN-ului uman dar și o incredibilă activitate de modificare și control al conștiințelor, prin inginerie genetică. 
Pentru cei care înțeleg potențialul incredibil al ADN-ului cu 12 spirale, nu este de mirare că agenda extraterestră întunecată cuprinde preocupări majore de a manipula structura ADN, mai ales în această perioadă de revenire a umanității la densitatea 5D. Cu cât începi să cauți conexiunile, cu atât devine mai clar   de ce se lucrează febril pentru oprirea revenirii omului la normalitatea 5D, a acestui univers.
Controlorii Terrei folosesc din ce în ce mai mult clonele și roboții bio în programele militare în care controlul minții devine atât de necesar. Preocuparea principală a cercetătorilor întunecați sau aserviți întunecaților, este de a obține acces la creier prin captarea și manipularea undelor cerebrale umane. Asta duce, în cele din urmă, la controlul gândirii și comportamentului și limitează percepția umană. Strădania lor este de a menține conștiința umană la o frecvență vibrațională foarte joasă, pentru a nu avea acces la incredibila cunoaștere universală, pe care am avea dreptul să o asimilăm, căci și noi facem parte din cele 99,9% din conștiințele universului aflate în densitatea 5D.
Incredibil de avansatele tehnologii sunt ascunse publicului, și folosite nu spre binele omului ci pentru menținerea lui în necunoaștere, disperare, prin controlul suprem al minții. 
Omenirea a fost folosită mereu drept cobai pentru diferite experimente în care s-au utilizat anumite tehnologii militare, experimente medicale, farmacologice și tehnologice. 
Prin ce mijloace s-au aplicate aceste „tratamente”? 
Amintesc doar câteva dintre cele deja aplicate: chemtrailing-ul (pulverizarea de la înălțimi convenabile a unor substanțe, observate ca dâre care apar în urma avioanelor aflate în zbor), vaccinările de tot felul (în special anti -covid, modificări genetice ale plantelor (activitate Mosato) și producția de alimente OMG. 
Toate aceste experimente dăunătoare sunt opera întunecaților (reprezentați de Cabală, Iluminati), dar monitorizate de civilizațiile benefice ale universului. 
Din păcate, multe, prea multe ființe umane sunt corupte sau coruptibile și ajută acest proces distructiv, contribuind la menținerea sclaviei globale care durează de mii de ani.
Prin inginerie genetică, se execută modificări în structura ADN nu numai la om dar și la multe alte ființe (vegetale sau animale), cu scopul general de a pune sub control sistemul nostru planetar. La om (și nu numai), preocuparea principală a savanților întunecați este de a-i modifica undele cerebrale care controlează, în cele din urmă, nivelul de conștiință (ness/conștientizarea unei specii). Are sens?
Nouă, oamenilor, ni s-a spus că ingineria genetică este actul de a preleva gene dintr-un organism și de a le implanta în alt organism, așteptând anumite rezultate. Aceasta este o percepție foarte limitată, transmisă publicului și oamenilor de știință corecți (nu prea luați în seamă de inițiatorii programelor interferatoare)..
Marea majoritate a oamenilor nu conștientizează cum sunt aplicate tehnologiile avansate care folosesc lumina și sunetul împotriva populației umane. Practic și în două cuvinte, aceasta se obține prin folosirea și în alte scopuri a câmpurilor audio și video (unde electromagnetice).
Și, nu uitați, cât de important este acest câmp magnetic pentru mintea umană și capacitatea sa de stocare în memorie. Noi (și ființele în general) nu putem trăi fără un anumit tip de câmp magnetic exterior. Programul extratereștrilor malefici prevede manipularea câmpului nostru magnetic prin utilizarea tehnologiilor avansate care, în cele din urmă, controlează conștiința noastră.
Partea doua.
V-ați întrebat vreodată de ce această agendă extraterestră negativă se axează pe distrugerea relativă (nu totală) aerului, apei și mediului acestei planete fără repercusiuni grave? Când poluăm elementele constitutive ale Pământului, împingem poluarea până la acidul nucleic corespunzător din ADN-ul nostru. Deci, nu este de mirare că această agendă anti-umană instigă poluarea mediului nostru. Practic ei dăunează și alterează căile de propagare a informației inteligente care vine odată cu modificarea ADN-ului, prin manipularea codului nostru ADN.
ADN-ul este un sistem de codare foarte complex în care micile segmente, numite gene, ne dau trăsăturile care ne individualizează...Clonarea omului perfect (original) poate duce la niște rezultate imposibil de anticipat care, pot să nu corespundă parametrilor luați în considerare la proiectare. Scopul programului demonic este de a obține produși cu trăsăturile dorite care, apoi, să se transmită descendenței.  Transformare genetică (clonarea genetică) a avut loc în întreaga noastră existență ca specie..
Practic, transformarea genetică este o modalitate de a adăuga sau extirpa unele trăsături acelui organism supus metamorfozei, astfel încât rezultatul final să prezinte caracteristicile gândite de proiectant. Același lucru se întâmplă și cu plantele și oricare animal autohton sau reprodus pe Pământ după un model existent pe o anume planetă. Ființează pe Pământ anumite linii de hibridizare extraterestră, în care indivizii provin din anumite linii de hibridizare extraterestră prin linia de sânge. 
În cele din urmă, poți îmbunătăți sau degrada anumite trăsături prin modificarea genelor organice ale corpului uman. Aceasta este o tehnică foarte periculoasă, deoarece cu cât corpul uman organic este supus modificărilor genetice (adică intervenția în structura ADN) cu atât modificarea genelor, îmbinarea și tăierea ADN-ului nostru, fac mai posibilă pierderea capacității corpului de a activa (reproduce) planul original. Foarte periculos!
ASCENSIUNEA este o reabilitare genetică a planului nostru original de ADN. 
Acum înțelegeți mai bine de ce acești controlori extratereștri malefici au încercat atât de mult să retrogradeze conștiința umană și corpul fizic prin numeroasele lor căi. Când specia umană evoluează (crește vibrațional), ei pierd controlul complet asupra noastră și asupra întregului lor imperiu planetar.
Deci, practic, ceea ce vreau să spun este că ingineria genetică care se aplică pe această planetă nu a fost niciodată concepută pentru îmbunătățirea ADN-ului nostru. 
Acesta este motivul pentru care eu îl numesc program de modificare anti-uman. 
Acești controlori s-au jucat de-a Dumnezeu cu corpurile noastre fizice și cu conștiința noastră și este timpul ca măcar acum manipularea și sclavia să ia sfârșit.
Experimentarea extinsă a clonării genetice produce corpuri moarte spiritual, adevărate drone biologice. Pe asta se bazează acești controlori întunecați când promovează sau încurajează actele de ucidere în masă. Mulți dintre inițiatorii din umbră ai actelor criminale sunt plasați în locuri foarte înalte de guvernare, militare, afaceri, finanțe, farmaceutice, educaționale etc. Toți aceștia sunt, cel mai probabil, entități non-organice.
Transumanismul este un program de înlocuire a planului original al ADN-ului uman organic și creare de ființe care doar aparent sunt umane. 
T.W.
Ei folosesc tehnologii sintetice prin care introduc programarea inteligenței artificiale pentru a distruge funcția spirituală a ființei umane originale. 
Ținta lor este crearea unei ființe umane perfect controlabile, incapabilă de emoții sau care să păstreze numai acel tip de emoții care asigură producerea acelui tip de energie de joasă vibrație cu care ei se hrănesc. 
 Teri Wade

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu