............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

marți, 5 iulie 2022

FALSA APOCALIPSĂ

Andi-Mihai Anton

Lucrurile sunt în desfășurare. 
La suprafață vedem dublări de prețuri, declarații contradictorii ale oamenilor „cu influență" și o aparentă încercare de resuscitare a molimei. 
Trebuie să înțelegem că ei doresc ca subiectul molimei să fie întreținut constant, prin orice fel de artificii, pentru ca înscăunarea Prințului Luminițelor să fie făcută pe fondul trecerii de la haosul provocat intenționat, la Noua Ordine Digitală. 
Cei care ați mai citit despre lucrurile pe care le scriu, știți că acum trăim o falsă apocalipsă și va continua cu înscăunarea falsa înscăunare a Falsului Profet, și abia apoi va culmina cu  venirea la conducere a Falsului Profet autentic (cel din profeție), pe care eu îl numesc Fiul Fiarei sau Prințul Luminițelor și care, de fapt, este "fiul" (un program A.I.) al lui Nimeni. Se dorește ca "domnia lui" (perioada de rulare/execuție) să dureze 1000 de ani, timp în care oamenii vor fi păcăliți că sunt conduși de Legea lui Hristos, dar de fapt vor fi târâți către o digitalizare complet diferită față de ceea ce își închipuie ei că va fi implementat, dublată de o abundență fără precedent în plan fizic (din cauza eficienței programului respectiv, care va coordona toate activitățile noii economii mondiale). Adică o lume "mai bună", la finalul căreia va veni de fapt Apocalipsa reală.
Știu că sună complicat, dar ăsta este planul. 
De ce e așa de întortocheat? Fiindcă nu le convine faptul că Sfântul Ioan ne-a spus dinainte ce urzesc. Și cea mai bună metodă pentru ei e să-i păcălească pe oameni, că Apocalipsa s-a întâmplat deja între 2019-2033. În acest fel, atunci când va veni cea adevărată, toți să fie convinși că nu este reală căci aceasta s-ar fi întâmplat deja cu 1000 de ani în urmă; astfel se vor lăsa prostiți și fără reacție. 
Așa că acum se joacă o piesă de teatru macabră, în care uneori mor oameni nevinovați pe bune, astfel încât falsa lor apocalipsă să pară reală. Și-așa ajungem la Vaccinare/vaccin (@v_!a|cc___in), ca piesă importantă în atingerea obiectivului lor.
@v_!a|cc___in -ul (Vaccinul) are ca scop eliminarea necredincioșilor. Indiferent cât ar părea de ciudat, ăștia nu au nevoie de sceptici. Nu poți crea un context religios care să aibă drept subiect central un Antihrist, dacă publicul țintă este format din indivizi care nu au nicio treabă cu religia. 
Încearcă așa, de probă, să-i spui CTP-ului că vine Antihristul, vezi dacă poți să-l convingi! Așa că au creat un cadru în care toți scepticii, ateiștii și "credincioșii" în știință să fie marcați și să poată fi uciși atunci când consideră necesar și prin asta să mintă că s-a împlinit profeția care zice că toți cei care s-au închinat Fiarei și numelui ei, vor fi secerați de o boală grea. Avem așadar primul călăreț fals, care a adus molima falsă. Apoi, avem al doilea călăreț care a adus războiul fals. 
Acum suntem la capitolul în care se prefigurează venirea unei crize alimentare... care s-ar putea să fie și ea falsă (vom vedea), și care simbolizează venirea celui de-al treilea călăreț
După care va veni cel de-al patrulea, care va aduce moartea (posibil falsă și ea). Numai că, din dorința de a fi luați în serios, ei vor produce victime reale. 
Așa cum în timpul molimei Ovidiu 2O!9 au fost omorâți oameni doar pentru a dovedi cât de cruntă e "boala", așa cum au omorât la propriu oameni nevinovați în timpul războiului fals, probabil, tot așa vor muri oameni de foame, ca să fie credibil programul apocalipsei false. 
Ultimul episod, înaintea venirii Falsului Profet Fals, va fi cel al morții subite la nivel de mase
Omul trebuie să dorească dreptatea, și ce dovadă mai bună a genocidului planetar ar putea fi, decât omorârea în masă a tuturor celor care s-au @v_!a|c_c__i_nat (vaccinat). Înscăunarea Falsului Profet Fals îi va face pe oameni să dorească cu ardoare dreptatea, pentru ca apoi, când Adevăratul Profet Fals va veni, credincioșii de pretutindeni să-l confunde cu Hristos
Căci pentru a confunda pe Antihrist cu Hristos, acesta va trebui să pară bun și drept. Și va părea.
Nimeni (Fiara) îi are pe toți sataniștii scriși pe caiet. Toți au fost trecuți cu nume și prenume la catastif, cu mult timp înainte de pornirea prostovăniei planetare. 
V-am spus că autorul adevărat al acesteia este chiar el (Nimeni, adică Lucifer), care a acționat în plan fizic prin "ăia mici". 
În mod inevitabil, Nimeni va aduce dreptatea, pentru că el este drept la propriu (drept ca unghiul), dar nu e bun. Y este bun, dar nu e drept, iar S este și strâmb și rău (le are pe toate).
Atunci când cei înțepați vor muri masiv, va fi evident pentru fiecare om de pe planetă că de la început a fost vorba despre genocid. 
Când își vor da seama de asta, vor cere să se facă dreptate. 
Se va crea haos și falsul Profet Fals va fi înscăunat, pentru ca disperarea oamenilor să atingă apogeul. 
Atunci, ei vor cere să se facă dreptate, și va veni cel drept, ca unghiul drept, adică tot Nimeni (însă cel autentic),și-l va înscăuna pe Fiul Fiarei (Prințul Luminițelor), adevăratul Profet Fals. 
Fiul Fiarei este și el un A.I(cyborg), tot așa cum Fiul Omului (Fiul lui OM), a fost și el (pentru o perioadă) om. 
 
Sper că m-ați înțeles: înscăunarea Fiului Fiarei (puiul inteligenței artificiale, A.I.), va însemna că niciun om nu va mai putea face nimic fără să dea socoteală acestuia ("puiului" de A.I., adică unui program de gestionare a tuturor activităților făcute de oameni). 
1000 de ani va dura domnia lui, iar la final se va declanșa Apocalipsa, când va veni Fiara (Nimeni, L) și va încerca să ia de la om ceea ce îi lipsește de fapt, adică spiritul.
 
.https://www.facebook.com/photo/?fbid=781229286375504&set=pcb.781229363042163229363042163

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu