............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

marți, 5 iulie 2022

ADEVĂRUL E LA MIJLOC. Să ne amintim.....ADEVĂRATA ISTORIE.

Marina Ștefan
Gabi Luca ; 1 iul.2022
Adevărata istorie!
Au aruncat două bombe atomice asupra Japoniei, au ars mii de oameni, care suferă până astăzi, doar pentru a arăta Uniunii Sovietice de atunci că au arme nucleare!
În Vietnam, au ars oameni cu bombe cu napalm, păduri, infrastructura unui întreg stat, nu au lăsat nimic în picioare, au aruncat bombe asupra orașelor și satelor, demontând totul.
Au distrus Iugoslavia bombardând însuși Belgradul, aruncând bombe asupra caselor, asupra spitalelor, fără să socotească nimic.
L-au judecat pe Milosevic drept criminal la Haga cu un proces simulat și l-au ucis, lăsându-i pe Uceka să boteze Kosovo (albanez), pentru că așa le-a plăcut.
Au destrămat Libia, împreună cu prietenii săi europeni, pentru că nu le-a plăcut Gaddafi!
Au luptat 6 ani întregi de război civil în Siria pentru că nu-l plăceau pe Assad și i-au enervat baza navală rusă din Siria, iar Assad era foarte pro-rus.
Au invadat Irakul aparent pentru a găsi arme nucleare, iar Afganistanul aparent pentru a-l găsi pe fostul iubit Bin Laden și au distrus ambele țări bombardând fără discernământ orașe și sate, distrugând totul, trimițând rachete de croazieră la Bagdad de pe iahturile lor în adăposturi, ucigând femei și copii. Cine poate uita noaptea aceea?
Vorbesc despre democrație?
Ei care au construit cel mai diabolic centru de tortură fizică și mentală din Guantanamo?
Ei care l-au spânzurat pe Hussein fără proces, care acum câțiva ani a fost cel mai bun prieten și aliat al său? Ei care ai creat ISIS și talibanii cu războaiele și politicile sale?
Ei care l-ai răsturnat pe Salvador Allende în Chile în cea mai sângeroasă lovitură de stat, un președinte ales democratic, asasinandu-l în palatul prezidențial, punând la cale cea mai aprigă dictatură a lui Pinochet?
Și tot ei, care atunci când a căzut Zidul Berlinului, au promis Rusiei că NATO nu se va extinde nici măcar un centimetru și au ajuns la ea în interiorul Rusiei, în ciuda promisiunilor și acordurilor semnate?
Vorbesc despre democrație, pace și crime de război în Rusia?
Au umplut toată Europa cu rachete americane și cu rachete de croazieră care înconjoară Rusia, ceea ce deranjează. Nu au păstrat niciunul dintre termenii acordului de la Minsk, în timp ce Rusia i-a păstrat pe toți.
O șleahtă de ipocriți. Chiar și pe Hitler, cu propriile lor multinaționale l-au finanțat și l-au făcut o fiară. Deci doar Ucraina lipsea din puzzle, pentru a finaliza bucla NATO în jurul Rusiei pentru a o îneca.
Din 2009, Putin avertizează că Ucraina este o linie roșie.
În 2014, odată cu lovitura pe care au instigat-o, l-au înlăturat pe Ianukovici, președintele ales, folosind batalioane naziste și fasciste pentru a măcelări lumea și au instalat un guvern marionetă pentru a pregăti țara pentru aderarea la NATO și UE, în timp ce știau că este o linie roșie, pentru Rusia.
Vorbesc despre democrație și invaziile statelor independente?
Rusia de azi, dacă ar vrea, ar face din toată Ucraina un gazon într-o jumătate de zi. Dar nu. Nu vrea să omoare oameni nevinovați. Ucrainenii și rușii sunt popoare frățești. Și asta este până la urmă tragedia.
Până în ziua de azi, nu spun adevărul, nenorociții mincinoși.
Profită de durerea poporului ucrainean, dar și a poporului rus și induc lumea în eroare.
Da. Rusia are dreptate. Ăsta este adevărul ! Vladimir Putin a avertizat, a strigat, a rugat să nu-i mai strângă lațul de gât. Dar când vine vorba de Criminali, creatori și regizori ai tuturor războaielor de pe pământ, din păcate nu a existat altă cale.
Rusia nu este nici Irak, nici Siria. Au tachinat-o și acum probabil că Rusia va câștiga supremația Mondială!
Aceștia sunt mincinoși, farisei ipocriți! Dar întotdeauna binele învinge! Popoarele lumii trebuie să fie independente și suverane, iar Putin pentru asta luptă: pt libertate, suveranitate și neatârnare! Forța Putin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=178285817977868&set=a.101350655671385

nota C.M.: de acord cu ceea ce s-a scris mai sus despre America, dar crimele Rusiei nu pot fi scuzate și justificate pentru crimele SUA. 

Adevărul este unul pe care, din păcate, lumea nu-l știe sau nu-l acceptă: Cabala are pe Pământ două facțiuni care dictează totul, iar cele care suferă sunt toate popoarele lumii. 

„Justificarea” acestor atrocități și agresiuni este una singură: entitățile care formează civilizațiile universului și care au interese de dominație pe Pământ (în pricipal, Reptilienii și cei din Federația Luminii) au nevoie ca ființele umane cu suflet să le producă energiile cu care, și unii și alții se hrănesc. Când cantitatea acestor energii se diminuează sau este insuficientă pentru mari proiecte, Cabala organizează în lume: revolte, războaie, foamete generalizată, pandemie (covid-ul de ex), molime, incendii, inundații, etc care aduc suferință, ură, criminalitate, beligeranță, răzbunare, inechitate, etc în rândul popoarelor asmuțite unele împotriva altora. Scopul va fi atins: mari cantități de energie negativă de diferite calități și sortimente) vor fi fost produse de cei ignoranți, manevrați și aruncați în conflicte. După un timp, conducerile celor două facțiuni ale Cabalei cad la pace, căci și-au refăcut proviziile de energie. 

Deosebirea între cele două facțiuni ale Cabalei, cea condusă de Reptilieni și cea a Federației (luminii), din care face parte și Civilizația lui Dumnezeu, în ceea ce privește calitatea energiilor preluate de la ființele cu suflet: entitățile din prima facțiune au nevoie de energia rezultată din una din stările enumerate mai sus. Cea de a doua facțiune are nevoie de energii un pic mai elevate, și ele rezultă din stări precum: mila, obediența, smerenia, predarea sufletului în mâinile lui Dumnezeu, sărăcia, habotnicia, „ascultarea” etc.(așa cum ne învață biserica).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu