............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

vineri, 31 martie 2023

Nucleul Pământului - Pământul gol - Comunicare extraterestră

Autor Gosia de la Agenția Cosmică.
Publicat 11 februarie 2023
Traducere Const. Mihăilescu


Gosia: La sfârșitul lunii ianuarie 2023, a apărut vestea că nucleul Pământului s-a oprit, că a suferit o ruptură și că acest fenomen are o influență asupra diferitelor aspecte ale planetei noastre. Ce crede Yazhi?

Înainte de comunica răspunsul ei scurt, să ne uităm mai întâi la informațiile de la Anéeka și, de asemenea, de la Yazhi despre ceea ce se află în interiorul Pământului.
Robert: Întrebare de la cititor: „Pământ are un miez de fier topit? ”
Anéeka: Multe planete stâncoase au nuclee de fier asemănătoare Pământului. Planeta voastră nu este complet goală așa cum se spune, nucleul având aspect de brânză frământată cu cavități foarte mari (șvaițer) care primesc lumină și căldură din surse geotermale și fotoluminiscență.
Robert: Deci în centrul Pământului există un fel de miez de fier? O sferă de fier incandescentă?
Anéeka: Da, aceasta poate fi calculată prin masa planetei și prin capacitățile sale de generare a magnetosferei. Anu infirmă faptul că planeta are multe găuri în interior, fiind parțial goală. Are, de asemenea, mări interioare mai mari decât mări sau similare cu cele de la suprafață. Între anumite straturi există magmă, deasupra existând zone locuite. Oricum, asta se găsește la mare adâncime.
Robert: Dar dacă Pământul nu ar avea un miez din fier?
Anéeka: Ar fi mai ușor, n-ar mai avea aceeași masă iar gravitația ar fi mai mică. Amintiți-vă că pe Taygeta știința spune că gravitația generează masa și nu invers. În fizica Taygetă, fiecare obiectare masa determinată de o anumită cantitate de gravitație pe care i-o furnizează câmpul cuantic. În fizica voastră se afirmă contrariul, adică masa ar genera forța gravitațională. Ceea ce este greșit.
Realitatea este că Pământul primește o atenție diferită (mai mare) de la CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ (Câmpul Cuantic General, adică Eterul), și acea atenție sporită generează masa corespunzător mai mare a planetei Pământ.(
nota C.M.: amintiți-vă că totul înseamnă energie și că intensitatea cu care are loc congruența energiilor creează masa oricărui corp fizic)
Robert: Bine, mulțumesc. O altă întrebare: „ Dispunând de sute de sateliți, de ce Cabala nu publică nicio imagine cu intrarea în Pământul gol pe la poli?”
Anéeka: Pentru că:
-) Cabala controlează totul.
-) sateliții cu orbită polară sunt foarte puțini.
Robert: Aurora boreală are legătură cu cavitățile Pământului?
Anéeka: Aurorele sunt cauzate de vântul solar, care transformă moleculele atmosferei din stratosferă în plasmă, sub acțiunea magnetosferei care în acele zone polare sunt legate de cavități.

O ALĂ CONVERSAȚIE - 2021

Yazhi: Sub scoarța Pământului există rase străvechi numite Vulcani (de la care provine și numele zonelor cu erupții, precum Spock din „Star Trek”. Ele se referă, de fapt, la cei care trăiesc sau sunt „zeii” vulcanilor intratereștri. Locuiesc sub Antarctica. Au origine similară sau lyriană, dar se știe puțin despre societatea respectivă. Ultima dată când am auzit-o de ei a fost în perioada când s-au confruntat cu invazia reptilienilor Kingu, mai ales cu agarthanii.
Mereu motivul locației intraterestre a acelor ființe a fost dat de intenția lor de a se ascunde, asta făcând ca însăși Federația să dețină puține informații despre ele. Dar se știe că acolo jos, trăiesc nenumărate specii de a
nimale, unele de tip umanoid dar și nenumărate variante de reptilieni, în general mai mici, de 1 m înălțime, formând societăți primitive. Există mai multe rapoarte despre ființe ciudate semi-umanoide, canibalice care trăiesc în caverne adânci.
Deci interiorul Pământului nu este gol, dar are multe cavități de toate dimensiunile. Unele cavități au dimensiunile unei întregi țări chiar mai măricele, lumina fiind asigurată prin fotoluminiscență și sursele vulcanice.
Gosia: Cum sunt animalele umanoide de acolo?
Yazhi: Similare cu Gollum din „Stăpânul Inelelor”. Toate acestea te fac să te întrebi cât de multe sunt cu adevărat cunoscute și ascunse oamenilor. Multe subiecte de coșmar pentru producătorii filmelor horror de la Hollywood Personal, eu nu recomand nimănui să exploreze acele peșteri și caverne.
Gosia: Vulcanii erau acolo înaintea sosirii primilor lyrieni?
Yazhi: Pur și simplu nu se știe, dar înclin să cred că erau deja pe (în) Pământ când au sosit lyrienii. Ca o mențiune: multe rase non-lyriene sunt umanoide în aparență, fără a avea aceeași origine.
Gosia: Cavitățile sau grotele continentelor interioare erau în aceleași locuri și înainte de impactul distrugerii planetei Tiamat? Mă refer în special la cele de sub Canada și Antarctica?
Yazhi: În mare parte. Dar există o deplasare internă odată cu mișcarea plăcilor tectonice continentale. Deși multe cavități sunt sub plăci tectonice. Pământul interior nu este ca o minge goală. Este mai mult ca o brânză gruyere. Având în vedere dimensiunea Pământului, fiecare cavitate de acolo are dimensiunea Cataloniei sau Olandei, sau chiar a Argentinei.

Se vorbește mult despre un soare central interior care de acolo luminează subteranele. După datele mele, cele ale Taygetei și cele ale Federației, și cu experiența asupra nenumăratelor alte planete, vă pot spune că, nu există un soare interior, ci, mai degrabă, un nucleu de magmă magnetică incandescentă care ar putea fi luată ca un soare și care oferă lumină și căldură diverselor straturi sau bolților intraterestre.
Pământul fiind un toroid, ca aproape orice altceva, are goluri la poli: unul mic în vârf, Alaska, Polul Nord și altul mai mare, la Polul Sud. Dar asta nu înseamnă că ai putea intra într-unul și ieși prin celălalt, ci, mai degrabă, că materia se formează urmând acest tipar de energie. Așa cum s-ar întâmpla cu un măr, de asemenea, toroid, cel mai rapid mod de a coborî în golurile lui să te urmezi traseul stâlpilor.
Gosia: Cum este acel nucleu magmatic incandescent despre care vorbești?
Yazhi: În centrul geometric al Pământului, este un miez de fier incandescent sub formă lichidă, cu o temperatură ridicată și care funcționează ca o pompă complexă, în care magma incandescentă se ridică prin cavități prin capilaritate unde produce pungi de magmă la diferite niveluri, între ele curgând adevărate râuri de lavă, care încearcă să se regularizeze..

Motorul care pune în mișcare aceste râuri și lagune magmatice este un sistem complicat cu mai multe dinamici lucrând împreună prin presiunea acumulată, dilatarea gazelor, fluxul magnetic, forțele centrifuge și centripete și presiunile care se modifică în funcție de mișcările deasupra plăcilor continentale. Plăcile în sine plutesc pe magma lichidă și pe straturile de apă supusă unor enorme presiuni care fac ca moleculele de apă să se descompună și să formeze țițeiul și mai nou cunoscutul Black Goo planetar. (
nota C.M.: reamintesc procesul: din cauza marilor presiuni, molecula de apă, H2O, se descompune în H și O. Hidrogenul se combină cu carbonul din sol, formând o hidrocarbură, iar oxigenul, fie se degajă ca atare fie se combină tot cu carbonul, formând gaze toxice CO sau CO2.)
Deci, o planetă nu este doar o rocă inertă precum ar fi un asteroid mic, ci este un sistem complex cu rețea de irigare internă atât a magmei, a apei, cât și a Black Goo, țiței .

S-ar crede că interiorul planetei este mai ostil dar, de fapt, din cauza presiunii acumulate în sine, stabilitatea este mult mai mare iar mișcarea tectonică este mai puțin resimțită. Deși tipul de viață vegetală și animală este diferit, în subteran puținele specii comune vegetale și animale pot prospera.
Totdeauna trebuie să considerați Pământul ca pe o ființă vie prin corpul căreia circulă fluxuri de„ sânge” prin arterele și canalele limfatice de care dispune.

O ALĂ CONVERSAȚIE - ianuarie 2023

Robert: Yazhi, iată un titlu ciudat de știre: „Miezul Pământului s-a oprit și s-ar putea să se învârtească în direcția opusă”. Poate fi? Are sens?

Yazhi: Mai întâi, de unde ar putea ști asta un pământean? Temerea și explicația sunt nejustificate și puierile. Nu văd nicio logică în asta. Cel mult ar putea fi niște oscilații în mișcarea planetei, așa cum se întâmplă mai tuturor planetelor.
Și, întrebarea ar fi, de ce tocmai acum apare o asemenea știre alarmistă? Au fost în ultimii ani tot felul de anunțuri și evenimente care mai de care mai alarmiste: „plandemii”, asteroizi care se prăvălesc pe Pământ, catastrofala încălzire locală, o posibilă epidemie de ciumă, căderea iremediabilă a economie mondiale, suprapopularea planetei, apariții de zombi ....etc, etc.. E clar: cineva vrea să se creadă că sfârșitul civilizației umane este iminent.

Dacă veți crede în toate astea, chiar asta urmeză să se întâmple, căci voi le invocați și le țineți aproape de voi.
Robert: Dar ce spune omul de știință Eridania?
Yazhi: Ea crede că toate aceste prezise evenimente nu au temei, și le vede ca o încercare de a instaura și propaga frica în lumea voastră. Senzorii Toleka indică faptul că Pământul are, ca întotdeauna, aceleași procese și variații naturale.

https://swaruu.org/transcripts/nucleus-of-the-earth-hollow-earth-extraterrestrial-communication

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu