............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

vineri, 24 martie 2023

Y447- DESENELE DIN LANURI - informații extraterestre

Autor Gosia de la Agenția Cosmică.
Publicat 03 ianuarie 2023
Traducere Const.Mihăilescu

 

Swaruu (9): Așa cum era de așteptat, cercurile din lanuri nu se datorează unui singur motiv. Multe sunt făcute de oameni farsori, dar majoritatea și cele mai complexe sunt făcute de către unele dintre rasele extraterestre care survolează atmosfera planetei voastre. Printre acești vizitatori extratereștri putem enumera pe cei din Andromeda, Antaria, Dieslientiplex, Centauri și Taygeta. Dar mai sunt și alții.
Robert: Care este semnificația celor mai multe dintre aceste desene ?
Swaruu (9): Unele sunt simboluri ale unor idei încorporate în subconștientul uman care, atunci când sunt văzute, trezesc subconștientul uman și activează memoria ADN. Altele sunt doar mesaje precum: „Bună ziua !” sau „Ce mai faceți ?”, „Noi suntem aici, obișnuiți-vă cu prezența noastră! „Salutare, prieteni !” etc. Mesajele sunt menite să obișnuiască umanitatea cu prezența noastră.
Robert: De ce mulți fermieri distrug repede aceste desene din lanurile lor?Sunt plătiți de guvern? Și, de ce ET-ii preferă anumite zone pentru a face acele glife agricole?
Swaruu(9): Cred că fermierii le distrug pentru a-și proteja culturile de vizitatorii umani. Am omis să menționez că aceste desene reprezintă în primul rând mesajele adresate de extratereștri altor nave, de asemenea extraterestre, precum și marcaje ale unor nave folosite ca puncte de orientare sau de apreciere a duratei expediției între sosirea într-un loc și revenirea în acea zonă a navei respective, adică marcaje pentru calcularea timpului petrecut într-o anumită zonă.
Robert: Comunicări între diferite rase extraterestre?
Swaruu (9): Ca un X făcut într-o peșteră de cineva pentru a se orienta la întoarcere. Le-am folosit și eu. Da, deci repere pentru aceeași navă sau pentru alte nave, din aceeași rasă sau din alta. Când ne întoarcem căutăm marcajul și atunci avem o certificare în plus că am mai trecut pe acolo. În plus putem aprecia schimbările de relief care au avut loc în zonă, dacă expediția durează mai mult. Ținând cont de timpul necesar unei culturi să-și revină, putem, cu destulă precizie determina cât de repede am revenit în acel punct. Noi și alte echipaje practicăm metoda pentru instruirea și deprinderea cadeților , în formare; e un fel de instruire școlară a noilor piloți de linie. Durat persistenței desenelor până la estomparea lor ajută echipajul în apreciere și orientare la fața locului și comparare cu indicațiile aparatelor de la bord.
Robert: Mulțumesc, interesant. Mă întreb de ce majoritatea acestor desene sunt făcute în Marea Britanie?
Swaruu (9): Pentru că Marea Britanie este plină de portaluri prin care intră și ies navele ET.
Zona este un punct de navigație cunoscut, așa cum este și Montserrat, printre alte locuri. Navele folosesc coridoare de navigație la fel ca avioanele.

Cercurile sunt imprimate cu ajutorul razei tractoare a navei, aceeași care servește și încărcarea-descărcarea unor materiale sau a persoanelor la bord. E un fel de cric care folosește forța gravitațională pentru a manipula mărfurile sau ființele.
Robert: Figurile imprimate în lanuri indică și cine le-a făcut ? (nota C.M.: ca o parafă, o ștampilă)
Swaruu (9): Da, sunt unice pentru fiecare echipaj. Oamenii, prin ego-ul lor, ar sugera că asta ar putea fi apreciată ca o manifestare egotică, dar nu este așa. Extratereștrii comunică între ei, chiar dacă fac parte din rase și locuri
diferite.
Robert: Ce interesant. Unele desene par a fi niște avertizări sau atenționări asupra producerii unor evenimente în viitor; altele, legate de cicli lunar sau erupțiile solare. viitor. Ca să prezicem ceva ce se va întâmpla cu Soarele sau cu un ciclu lunar.
Swaruu (9): Interpretările pot fi diferite. Da, poate fi și ceea ce ai spus tu , dar eu nu am date despre asta. Știu despre ele doar că au rolurile pe care le-am menționat: markeri de orientare, mesaje între echipaje, mesaje de salut către pământeni, stimuli pentru activarea inconștientului și.... glume ale pământenilor (destul de stângaci executate).
Robert: Acesta este real?

447-1
Swaruu (9): Acela este, și îl știu bine, un mesaj din interior. Este de la un reptilian și are un punct cheie de neconfundat. Nu spune dacă ar trebui să aibă grijă de cel din imagine sau cel din imagine este cel care transmite mesajul. Mesajul este Draco și ființa este un Maitre negativ.
Robert : Dar ăsta?

447-2
Swaruu (9): Sassani. Cei cu „fața de pe Marte”, nu știu cine a pus-o.
Robert : Sassani, ce este asta?
Swaruu (9): Sassani e rasa unor ființe umanoide pozitiv. Adulții sunt ca niște copii de 8 sau 9 ani, deși sunt adulți. Au chiar și o mentalitate de copil, dar sunt și foarte înțelepți. Arată mai natural decât copiii din viața reală; nu sunt gri.
Robert: Vrei să spui că adulții arată ca niște copii de 8 sau 9 ani pentru că dețin și aplică tehnologia de întinerire?
Swaruu (9): Nu, așa este rasa lor; trăiesc aproximativ 900 de ani. Niciodată nu au mai mult de 4 picioare înălțime. Glumesc și se joacă foarte mult și acest comportament este caracteristic pentru ei.

https://swaruu.org/transcripts/crop-circles-main-purpose-short-chat-with-swaruu-of-erra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu