............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

marți, 27 iunie 2023

W18 - Agitația despre OZN în mass-media

Comunicare de la Mari Swaruu
Publicat 15 februarie 2023
Traducere Const. Mihăilescu.


Mari Swaruu: Bună, sunt Mari Swaruu. În ultimele zile (feb.2013;n.m.), a existat multă agitație în mass-media cu privire la niște baloane-spion, după care s-a vorbit despre fenomene aeriene neidentificate sau de ambarcațiuni presupus a fi fost de origine extraterestră, care, în final, au fost interceptate, capturate și doborâte de guverne. Informațiile par a nu fi reale căci noi nu am observat survolarea atmosferei planetare de către asemenea obiecte extraterestre. Informațiile nu se confirmă iar noi le considerăm intoxicări media cu privire la pretinse acțiuni extraterestre. Acele obiecte de origine necunoscută aparțineau, de fapt, unor țări terestre. Zarva însă a fost un prilej de a abate atenția lumii de la problemele stringente care se petrec pe Pământ.

De aici, formațiunile noastre specializate au verificat dacă există ceva adevărat sau valid în ceea ce spune mass-media despre acest subiect. Toate navele stelare din jurul Pământului și toată activitatea cestora sunt monitorizate de andromedani, iar informațiile pe care le-au dat taygetanilor sunt clare și nu implică extratereștrii. S-au făcut investigații asupra tuturor zborurilor efectuate în acea perioadă de către formațiunile diverselor rase prezente în jurul planetei voastre. N-a existat nicio activitate neobișnuită și nici n-au existat nave stelare noi care care să fi venit din galaxie în această perioadă. S-au efectuat doar cursele zilnice, obișnuite (plecări și sosiri), ale navelor ET. Deci, încă o dată, acele prezențe au fost de origine terestră.
Noi credem că a fost vorba despre unele acțiuni întreprinse de anumite state sau de Cabală, cu scopuri psihologice de control și testare a vigilenței adversarilor.

E foarte probabil că inițiatorii acestor survoluri să fi urmărit declanșarea primei etape despre falsa invazie extraterestră, pe care ei o plănuiesc de ani de zile, scopul fiind cunoașterea reacției umanității și menținerea lumii într-un climat de nesiguranță și neliniște.
Un posibil eveniment, de la care ei ar fi încercat să abată atenția populației ar fi putut fi deraierea catastrofală a trenului care a avut loc în Ohio,pe 3 februarie (
nota C.M.: Pe 3 februarie, un tren de marfă cu 50 de vagoane a deraiat în East Palestine, un mic oraș cu 4700 de locuitori din statul american Ohio. Trenul era încărcat cu substanțe chimice și materiale inflamabile). Această deraiere a trenului a contaminat o zonă vastă cu substanțe extrem de periculoase,  mărimea suprafeței contaminate nefiind încă calculată.
Cum evenimentul a avut loc pe 3 februarie, adică în luna a doua (numerologic citit, 23), acesta este un număr important pentru Cabala și ritualurile sale, așa că este foarte posibil ca evenimentul să fi fost provocat intenționat; dar nu putem fi siguri de asta. Asemenea incidente și evenimente cu impact asupra populației nu sunt singulare.

Felul în care au început să fie rulate asemenea evenimente despre obiecte aeriene neidentificate, folosindu-se și de aviditatea pasionaților de OZN, unii regăsindu-se pe canale YouTube, prin care se anunța și sosirea unor ambarcațiuni mari, presupuse ca venind Orion, dar, de fapt, care prezentau imagini dubioase cu nu mare număr de drone, pe post de nave, care intrau în atmosferă, și care ar fi putut foarte bine să fie create pe computer, pentru ca apoi să se vorbească despre avioane Air Force care au doborât unele dintre acele ambarcațiuni, cu prezentări de imagini de asemenea dubioase, ne indică faptul că totul a fost orchestrat.
Deși nu pot să știu ce urmează, cel mai probabil scenariu este că tot acest subiect va dispărea în câteva zile sau săptămâni, odată ce nu le va mai fi util, și probabil că va fi negat oficial, așa cum au procedat întotdeauna. Dacă narațiunea aceasta va dura mult, atunci e de presupus că se face pregătirea pentru
falsa invazie extraterestră.
Eu consider că nu este rău să le cunoașteți perorațiile dar să nu vă lăsați influențați și să vă păstrați convingerile. Fiți calmi, păstrați-vă liniștea, raționamentul și responsabilitatea, menținându-vă nivelul de vibrație cât mai ridicat. Nu vă lăsați manipulați, luați-vă informațiile din sursele cele mai credibile, cele aflate, oricum, în afara influenței guvernamentale.
Nu are loc și nu va avea loc nicio invazie extraterestră, totul este rezultatul manipulării guvernamentale umane.

Cu toată dragostea, ca de obicei,

Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/about-all-the-ufo-rumbling-in-the-media-english

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu