............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

luni, 10 iulie 2023

Anomalii în sistemul bancar românesc

 Măsurile de constrângere și control aplicate populației de către guvernanții României, fideli și obedienți executanți ai ordinelor primite de la organismele internaționale, la rândul lor, supuse controlului Cabalei mondiale, sunt din ce în ce mai evidente și resimțite de majoritatea dintre noi.

Zilele trecute am mers la Trezorerie să-mi răscumpăr niște titluri de stat ajunse, după un an, la maturitate.

Cu viteza melcului, funcționara de la ghișeu soluționa cererile celor care așteptam. Am aflat astfel că cei care doresc să-și ridice banii și dobânda aferentă, deci să nu cumpere noi titluri de stat, nu pot primi în aceeași zi, de la casieria Trezoreriei, decât maxim 5.000 lei.
Cu alte cuvinte, dacă ai de ridicat, să zicem, 20.000 lei, va trebui să te prezinți la casierie în 4 zile diferite, suma maximă posibil a fi eliberată într-o zi fiind de 5.000 lei. 

Am aflat asta înainte de a-mi veni rândul la ghișeu, deoarece un client se revolta împotriva acestei restricții abuzive. Din câte am înțeles, revoltatul nu mai avea la dispoziție nr. de zile necesare pentru a-și putea recupera banii deoarece chiar în ziua următoare trebuia să plece din țară. Cred că era vorba de suma de 30.000 lei (cea ce însemna ca el să mai vină de încă cinci ori - în cinci zile diferite - pentru a-și ridica toți banii). Funcționara i-a „oferit” o„rezolvare”: i-a spus că poate să-i vireze toți banii pe cardul eliberat de o bancă, și acolo să încerce să-și recupereze integral suma de bani.

Pentru aceasta era nevoie ca acel client:
- să aibă un cont deschis la o bancă și un card bancar la acea bancă;
În acest caz, el trebuia:
- să meargă la banca unde avea cont, de unde să i se de un act în care să fie trecut codul IBAN;
- cu acest act doveditor, omul trebuia să revină la Trezorerie pentru ca funcționara să-i valideze cardul și să-i vireze banii în acel cont. 

Continuarea este și mai „hazlie”, deoarece, odată ajunși pe card, banii puteau fi retrași ....tot în limita a 5.000 lei pe zi (căci și banca impune aceste restricții). 

Nu știu, poate că poți să-ți scoți banii de pe card și din altă țară, dar, foarte sigur, nu din orice țară.

În plus, este posibil ca acelui client să-i fi fost necesari banii în țară, înainte de plecare, să-și achite o datorie etc. etc

Cui folosește această încrengătură de obstrucții, pe care instituțiile bancare le administrează populației? Care este scopul unor asemenea măsuri aberante?
Când clientul a cumpărat titlurile de stat, banii i-a dat o singură dat, nu în rate zilnice.

Atunci, de ce se întâmplă asemenea anomalii?
Răspuns: această politică mizerabilă are ca scop descurajarea oamenilor să mai folosească bani lichizi și să se obișnuiască cu ideea că drepturile pe care le au nu sunt intangibile, autoritatea putând să-i restricționeze în folosirea lor oricând.

Este, de fapt, încă o treaptă spre introducerea obligatorie și generalizată a implanturilor în corpul fiecărui om, în cipul implantat regăsindu-se toate drepturile și îndatoririle individului. Dacă nu te conformezi regulilor și măsurilor impuse de autoritate (de ex.: refuzi vaccinarea, nu te prezinți la vot, votezi pe cine „nu trebuie”, nu răspunzi la convocări, protestezi ori reclami etc) te poți trezi că ești restricționat în a-ți folosi propriile resurse așa cum dorești și că, de fapt, singurul tău drept este să te supui și să primești cât și numai ceea ce ți se dă voie.

Din păcate, ceea ce ni se întâmplă astăzi este o indiciu clar asupra direcției în care este împinsă societatea umană de către cei care conduc lumea. 

C.M.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu