............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 30 decembrie 2023

KEROSENUL (petrolul medicinal) - un vindecător universal. (I)

Autor Walter Last
Traducere Const Mihăilescu 

(prima parte)

W.L.
Terebentina și distilatele de petrol, similare cu kerosenul, au fost folosite în scopuri medicinale din cele mai vechi timpuri și sunt încă folosite ca remedii și în prezent. În Babilonul antic se folosea petrolul pentru a trata problemele stomacale, inflamațiile și ulcerele.

Procesul de distilare a țițeiului/petrolului în fracții de hidrocarburi a fost descris pentru prima dată în secolul al IX-lea în Persia.

Utilizarea acestor produse petrolifere este mai răspândită în țările mai sărace, inclusiv Rusia, Europa de Est și Africa.

Un studiu recent din Nigeria a arătat că aproximativ 70% din populație folosește produse petrolifere ca medicamente [1], cel mai frecvent pentru tratarea infecțiilor, bolilor infecțioase, bolilor autoimune, cancerului, artritei și bolilor reumatice, în general.

Se spune că Rockefeller a început să adune avere din vânzarea kerosenului;înainte să descopere că era mai profitabilă chimioterapia😇.

Din literatura existentă, se poate trage concluzia că terapia cu petrol poate fi una dintre cele mai bune modalități de a elimina microbii și paraziții patogeni din sânge și din intestin [2] . În toate bolile menționate mai sus apare o creștere excesivă a microbilor patogeni fungici și un deficit de perete celular (CWD) în sânge. Se pare că succesul petrolului se datorează efectului său distrugător asupra acestor ciuperci și microbi CWD, permițând apoi sistemului imunitar să elimine aglomerările de alți agenți patogeni rămași în corp, precum și celulele anormale care formează tumori în diverse organe .

Prin comparație cu alte substanțe dezinfectante, petrolul medicinal, s-a dovedit a fi cel mai eficient în combaterea Candidei - mai puternic chiar decât un înălbitor cu hipoclorit de sodiu [3]. Secretul vindecător al petrolului pare a consta în primul rând în suprimarea Candidei, virușilor și microbilor CWD, fără a dăuna bacteriilor intestinale benefice.

Am citit despre un caz în care bolnavul avea un exces de Candida în intestine, rezultat în urma unei analize de laborator a fecalelor. Tratamentul împotriva Candidei urmat anterior nu fusese eficient, dar după utilizarea petrolului au dispărut toate problemele legate de Candida, precum și reacțiile alergice pe care le avea bolnavul la mai multe alimente. O ­analiză ulterioară a scaunului a arătat că flora intestinală era în stare excelentă.

Petrolul medicinal (numit în alte țări,  kerosen) este un distilat de ulei mineral, folosit în mod obișnuit drept combustibil sau solvent. Este un lichid subțire, limpede, format dintr-un amestec de hidrocarburi saturate care fierb (se evaporă) la temperaturi intre 145-150°C (o fracție) și 275-300°C (altă fracție). Poate fi extras din cărbune, șisturi bituminoase ori lemn, dar mai ales prin rafinarea petrolului brut (țițeiului).

Terebentina, un distilat din diferite soiuri de pin californian, este heptanul aproape pur, ca în benzina ușoară. Alte soiuri de pin produc în principal substanțe chimice numite terpene,  regăsite în uleiurile folosite în industria parfumurilor.

Denumirea de „kerosen este întâlnită în Australia, Canada, Noua Zeelandă și Statele Unite, iar cea de „parafină”, în Regatul Unit, Asia de Sud-Est și Africa de Sud; în Germania și alte părți ale Europei Centrale se întâlnește sub denumirea de „petrol ușor” iar când e folosit în terapii, e numit , „petrol medicinal” sau „petrolatum”. Cuvântul Kerosen este de origine germană și, acolo, se înțelege a fi combustibilul folosit la motoarele avioanelor.

Cura de petrol pentru tratarea cancerului (urmată și recomandată de Paula Ganner)

Utilizarea kerosenului în domeniul medical a început-o P.Ganner, în 1950, o femeie austriacă la vârsta de 31 de ani. Ea ajunsese în starea de metastază (cancer generalizat), suferea, post-operator, de paralizie de colon iar medicii îi mai dădeau de trăit doar două trei zile, după operație. Bolnava și-a amintit că unii oameni foloseau petrolul ca remediu pentru diferite boli, printre care și cancerul.

Disperată, femeia a început să înghită în fiecare zi câte o lingură de petrol.

Spre surprinderea ei, după doar trei zile de tratament, s-a putut ridica și a părăsit patul, iar 11 luni mai târziu, a născut un băiat sănătos.

La vârsta de trei ani, băiețelul a contractat poliomielită pe care mama i-a vindecat-o cu o câte linguriță de kerosen pe zi, timp de opt zile.

Încântată de rezultatele obținute asupra ei și asupra fiului, Ganner a început să răspândească informații despre uimitoarele proprietăți ale kerosenului/petrolului, utilizat în diferite afecțiuni. De-a lungul anilor care au urmat, Ganner a primit peste 20.000 de scrisori de mulțumire de la bolnavii care s-au însănătoșit folosind acest tratament.

Cu toate acestea, puțină reclamă s-a făcut acestei inedite metode de tratament. Majoritatea informațiilor despre utilizarea kerosenului, ca remediu împotriva cancerului, sunt doar în germană, traduceri în engleză fiind foarte puține.

Iată câteva mărturii apărute în săptămânalul ilustrat german „7 TAGE” în perioada septembrie 1969 și februarie 1970:

* Un câine avea pe gât o excrescență de mărimea pumnului unui copil; a fost tratat cu cubulețe de zahăr îmbibate în petrol medicinal. După două săptămâni, excrescența a dispărut.

* După operația de cancer la sân, unei femei (48 de ani) i-au apărut tumori în uter. După ce a înghițit zilnic o linguriță de petrol, n-a mai avut nevoie să folosească morfină, iar după șase săptămâni a eliminat trei cheaguri tumorale.

* O altă femeie, care a luat o linguriță de petrol de trei ori pe zi, timp de două săptămâni, repetând tratamentul după o întrerupere de două săptămâni, s-a vindecat de ulcer la stomac și de diabet.

* Un bărbat cu o gravă problemă la prostată (nu este menționat dacă era canceroasă), s-a vindecat după ce a luat câte o linguriță de petrol în fiecare zi (dimineață și seară), timp de patru săptămâni. Mai târziu, s-a vindecat de un ulcer de stomac, în același mod.

* Fiul său a folosit cu succes petrol pentru a vindeca o problemă cronică a vezicii urinare și și-a vindecat câinele de leucemie, după o cură de șapte săptămâni cu petrol.

* După ce unei femei (60 de ani) i s-a îndepărtat sânul drept, i-a apărut cancer la sânul stâng. A luat câte o linguriță de petrol, de trei ori pe zi, timp de două săptămâni cu o pauză timp de 10 zile între reprize. După tratament, analizele au arătat că nu mai avea cancer.

* O tânără (35) a fost trimisă acasă să moară; avea o tumoare mare inoperabilă la pancreas, care se extinsese și la suprarenale. 

În a patra zi a ieșit din comă și atunci i s-a administrat prima lingură cu petrol. Câteva ore mai târziu a dat primele semne de ameliorare, iar după patru zile s-a ridicat din pat. Cura pe bază de petrol a continuat-o încă 10 zile, după care a fost investigată la un spital de specialitate din Graz de unde, în scurt timp a fost externată, cu diagnosticul ”vindecată”

* După șase zile de utilizare a petrolului, o femeie a eliminat un țesut format din celule tumorale moarte (nu e menționat tipul de cancer).

După 14 zile, mirosul tipic de cancer terminal a dispărut. Ea a luat petrol în trei etape: prima de 32 de zile, a doua de 25 de zile și a treia de 14 zile, între etape luând o pauză de 9 zile. Ca bonus, s-a vindecat și de problemele reumatice de care suferea.

* O femeie (68 ani) avea hipertensiune arterială, probleme cu inima și circulație proastă a sângelui și reumatism. Cu greu putea merge. 

După patru săptămâni de tratament cu petrol, o prietenă care a întâlnit-o s-a minunat de aspectul ei sănătos și tineresc. Oamenii nu-i dădeau mai mult de 40 de ani, ca vârstă, deși ea avea 68. Soțul ei, care înainte mergea îndoit de spate, face acum alergări precum un tânăr.

Femeia își face frecție cu petrol, dacă, din cauza vremii răcoroase, are dureri de cap. (Își fricționează scalpul cu un burete înmuiat în petrol). Procedeul o scapă rapid de orice durere de cap.

* O femeie cu cancer la colon a fost programată pentru o colonostomie (pentru a-i îndepărta colonul și a i-l înlocui cu o pungă !) A făcut o cură zilnică cu 50 ml petrol medicinal, luat cu miere de albine și lapte; n-a mai fost nevoie de operație. După prima doză a avut o diaree puternică timp de patru ore, timp în care a eliminat puroi și sânge urmat de o masă tumorală.

Alte mărturii menționează vindecarea de cancer osos sau a mielomului, osteoporoza coloanei vertebrale, probleme digestive și gastro-intestinale severe, vărsături constante, reumatism și probleme sciatice.

Se pare că Paula Ganner a folosit și a recomandat benzină purificată (Naphthabenzin Merck Nr. 1770, cu un interval de evaporare de la 100°C la 140°C), așa cum este utilizată pentru curățarea rănilor și în laboratoare.

Terebentina: o altă terapie curativă.

Pe lângă kerosen, ca remediu, se folosea înainte și terebentina. Terebentina naturală a fost folosită în mod obișnuit în doze mai mici și mai puțin frecvent decât kerosenul. A fost apreciată în special pentru proprietățile sale antiseptice și diuretice și ca tratament pentru eliminarea paraziților intestinali.

Potrivit Wikipedia: „Terebentina era un medicament obișnuit printre marinari în  Epoca Descoperirilor și unul dintre numeroasele produse transportate la bordul flotei lui Magellan, în prima sa călătorie în jurul globului”.

Pentru a elimina tenia, se administra o doză puternică de una până la două linguri de terebentină, de obicei amestecată cu o cantitate egală de ulei de ricin, amestecul fiind turnat în lapte. Doza se repeta a doua sau a treia zi, până când în scaun nu se mai eliminau viermi.

Pentru copii, rețeta era mai puțin drastică: o linguriță de zahăr, trei - patru picături de terebentină cu o linguriță de ulei de ricin.

Jennifer Daniels, MD, a descoperit că sclavii americani aveau un remediu secret care îi ținea departe de boli: o linguriță de terebentină amestecată cu o linguriță de zahăr alb, luată pe perioade scurte de mai multe ori în fiecare an.

Ea a adoptat aceasta ca terapie de succes împotriva Candidei: se toarnă încet o linguriță de terebentină peste cuburi de zahăr sau peste o linguriță rotunjită cu zahăr alb îmbibat în petrol. Se mestecă cuburile sau zahărul înmuiat, înghițiți și spălați gura cu apă. Dr.Daniels recomandă să faceți acest lucru de două ori pe săptămână timp de câteva săptămâni, dar, la început, zilnic ca să fie anihilată Candida.

(va continua)

 C.M

  1. Arikpo, G.E. eta!., "Petroleum Distilates Use In Folk Medicine In South Eastern Nigeria", The Internet Journal of Health 2010; 11(1), http://www.ispub.com/journal/the_internetjournal of healt h/volume J 1_number_1_10/article/petroleum-distilates- use-in-foik-medicine-in-south-eastern-nigeria.html

  2. Last, W., "Pleomorphic Microbes", http://www.health- science-spirit, com/pfeomorphics.htm

  3. Awodele, O. et al., "The antimicrobial activities of some commonly used disinfectants on Bacillus subtilis, Pseudomonas aeruginosa and Candida albicans", African Journal of Biotechnology 2007 Apr 16; 6(8):987-990, http://www.ajol.info/index.php/ajb/article/viewFile/57021/45 419

  4. F.A.C.T., "Kerosene", http://www.rethinkingcancer.org/resources/magazine- artides/7_9-10/kerosene.php

  5. http://www.health-science-spirit.com/de.petroleum.pdf (in German)

  6. Daniels, Dr Jennifer, "The Candida

Cleaner", http://xa.yimg.eom/kq/groups/11136827/2098715 122/name/Turpentine-The_Candida_Cleaner+-Dr.

+Dan iels.pdf

  1. Shaw, Dr William, "The Yeast Problem & Bacteria Byproducts",

http://www.greatplainslaboratory.eom/home/eng/candida.a sp

  1. Crook, W.G., MD, The Yeast Connection, Professional Books, Jackson, TN, 1983

  2. Recochem Inc., "Diggers Kerosene (Low Odour)", http://www.recochem.com.au/files/downioads/Cons_Keros ene_Low_Odour_PDS_Apr11 .pdf

  3. Recochem Inc., "Material Safety Data Sheet: Low Odour Kerosene",

http://www.recochem.com.au/files/downloads/Kerosene_L ow_Odour_Nov11 .pdf

  1. Atlantic Lubricants, "Material Safety Data Sheet: Kerosene", June 2005,

http://www.atlanticlubricants.com.au/msds_min_eo/KERO SENE.pdf

  1. Recochem Inc., "Material Safety Data Sheet: Pure Gum Turpentine", http://www.recochem.com.au/files/downloads/Pure Gum_ Turpentine_Sep11 .pdf

  2. Sun, U., "Man drinks gasoline for 42 years", ChinaDaily.com.cn, 12 July 2011, http://www.chinadaily.com.cn/photo/2011 -

07/12/content_ 12892492.htm

  1. "Petroleum zu trinken", 10 Feb 2009, http://de.netlog.com/david_1960/blog/bioqid-3558284 (in German)

  2. Steidl, G., ''Use of ozonides in the treatment of malignant disease", 2002, http://www.klinqhardtacademy.com/images/storie s/ozonides/use_of_ozonides.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu