............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 6 ianuarie 2024

KEROSENUL (petrolul medicinal) - un vindecător universal (II)

 (partea a doua)

de Walter Last  

Dr Daniels afirmă că înainte de a începe terapia cu terebentină este esențial să se pregătească corpul, bând multă apă și adoptând o dietă adecvată anti-Candida și curățând intestinul. Ea crede că utilizarea zahărului în acest caz este benefică pentru a opri pofta de zahăr atât de comună celor care au Candida .

Am încercat acest lucru cu Diggers Pure Gum Terpentine, care este disponibil în Australia. Când am muiat un cub de zahăr într-o linguriță de petrol, am fost surprinsă de gustul plăcut ca de acadea.

În raportul său, dr. Daniels mai scrie prima ediție a Manualului Merck cu tratamentele adecvate și acceptate, publicată în 1899, afirmă că terapia cu terebentină este eficientă pentru o gamă largă de afecțiuni, inclusiv gonoree, meningită, artrită, dificultăți abdominale și boli pulmonare.

Secretul efectului curativ al kerosenului și terebentinei poate fi considerat o inversare a efectului cauzator de boli în medicina modernă. Există dovezi că majoritatea bolilor  din epoca actuală nu existau în secolele anterioare. Puțini oameni se îmbolnăveau ori decedau din cauza cancerului. Cazurile existente atunci apăreau la bătrânețe, iar astmul, alergiile și bolile autoimune aproape nu existau. Situația s-a schimbat după al Doilea Război Mondial, odată cu utilizarea pe scară largă a antibioticelor.

Observați copacii din pădure: foarte mulți dintre ei sunt năpădiți de ciuperci și paraziți. Pentru a se apăra, copacii au dezvoltat diverse strategii chimice pentru a ucide sau respinge acești atacatori. De unele dintre aceste substanțe am început să ne folosim și noi, oamenii, precum: uleiul de eucalipt, ulei de neem, ulei de arbore de ceai, extract de pau d'arco, extract de frunze de măslin , terebentină și alte uleiuri esențiale .

Majoritatea acestor uleiuri sunt compuse din hidrocarburi, ca și kerosenul. Principala substanță chimică din terebentină, alfa-pinenul, este prezentă și în uleiurile de rozmarin și eucalipt.

Aceste uleiuri esențiale volatile par să aibă un efect antifungic mai puternic decât kerosenul, însă consumul frecvent și în cantități mari poate provoca unele leziuni la rinichi. Cu toate acestea, trebuie înțeles că un program antimicrobian poate opri un atac autoimun doar ca prim pas (esențial) într-un proces de vindecare.

În diabetul de tip 1 și boala Parkinson este însă necesar un stil de viață sănătos, pentru a regenera celulele producătoare de insulină sau de dopamină, care au fost distruse; același lucru este valabil și pentru articulațiile afectate de artrită.

De asemenea, pentru eliminarea rezidiilor tumorilor interne mari, poate apărea necesitatea detoxifierii și o curățare suplimentară a corpului.

Acțiunea dăunătoare a metaboliților fungici.

William Shaw, PhD, de la The Great Plains Laboratory din Kansas, SUA, a descoperit cauza efectului devastator asupra sănătății datorat creșterii excesive a ciupercilor care apar ca urmare a  consumului excesiv de antibiotice [7].

Iată un exemplu tipic, care arată cum se netezește calea apariției Candidei în corpul uman.

Un băiat, care a avut o dezvoltare normală până la vârsta de 18 luni, a fost tratat cu antibiotice împotriva unei afte apărută la nivelul gurii și limbii.

După acel tratament, starea de sănătate generală a copilului s-a deteriorat rapid: și-a pierdut capacitatea de a vorbi, a devenit  hiperactiv, se trezea frecvent noaptea, s-a izolat afectiv de părinți și, până la urmă, a fost diagnosticat cu autism. După un tratament cu medicamentul antifungic nistatin, copilul și-a revenit treptat.

Dr. Shaw scrie: „Am detectat același fenomen în alte sute de cazuri. Chiar și după șase luni de tratament antifungic, există adesea o „recuperare” biochimică și o pierdere a îmbunătățirilor după întreruperea terapiei antifungice”.

William G. Crook, MD, în The Yeast Connection [8] și alte cărți, a demonstrat că Candida este cauza principală a hiperactivității.

ADD sau ADHD și autismul sunt doar grade diferite ale aceleiași disfuncții cerebrale, cauzată de Candida. Există dovezi că un factor agravant important, care duce la autism, este combinația dintre Candida și diferite vaccinuri (posibil din cauza mercurului și a altor aditivi toxici prezenți în vaccin).

Dr. Shaw a descoperit că acidul tartric, precum cel din vin și praful de copt, este unul dintre metaboliții problematici ai Candidai. Nu este produs în mod normal în organism, dar rezultă din fermentarea excesivă a drojdiei, fie în intestine, fie în alte locuri infestate cu Candida. O consecință principală a prezenței acidului tartric în sânge este slăbiciunea musculară, ca în febromialgie.

Acidul tartric este strâns legat de acidul malic, care este o componentă cheie a ciclului acidului citric care produce energie în celule. Acidul tartric blochează metabolismul acidului malic.

Din această cauză, organismul nu poate produce energie aerobă prin oxidarea glucozei, în schimb produce energie în mod anaerob, transformând glucoza în acid lactic.

Din acest motiv, numai 20% din energia necesară poate fi produsă prin oxidarea adecvată a glucozei și explică oboseala cronică, supraaciditatea și deficiența de minerale atât de frecvente în cazul infecției cu Candida .

În plus, creierul nostru are nevoie de o mare cantitate de energie pentru a funcționa normal. Acidul tartric și acetaldehida, o altă substanță chimică perturbatoare a drojdiei, se combină provocând probleme mentale precum ceața creierului, depresia, hiperactivitatea, autismul și schizofrenia.

O altă substanță chimică anormală este arabinoza de zahăr, cu cinci atomi de carbon, care leagă grupurile funcționale ale diferitelor proteine, în special enzimele, și provoacă, de fapt, deficiențe de vitamina B6, biotină și acid lipoic. De asemenea, accelerează îmbătrânirea, provocând cataractă, crește rigiditatea mușchilor, tendoanelor și țesutului conjunctiv, și apariția de riduri și aspect de piele îmbătrânită.

Cine are Candida îmbătrânește mai repede. Arabinoza duce, de asemenea, la acumulări crescute de reziduuri de proteine metabolice în interiorul celulelor, cum ar fi cancerul și bolile autoimune.

S-a constatat că bolnavii de Alzheimer și copiii cu autism au în creier un fel de țesătură încâlcită de fire care conține arabinoză, la ambele categorii de boli fiind prezentă Candida și, uneori, mercurul, ori alți poluanți.

Există multe dovezi cu privire la consecințele utilizării neglijente a antibioticelor care provoacă creșterea excesivă a Candidei, urmată de bolile specifice, printre care și cancerul, boli ale sistemului nervos, depresie profundă, Parkinson și alte tulburări mentale, sau care afectează posibilitatea de a te mișca (slăbiciune musculară, ca în fibromialgie ori slăbiciune generalizată, ca în sindromul de oboseală cronică).

Toate acestea ne oferă o înțelegere a motivelor biochimice ale efectelor devastatoare ale creșterii excesive a ciupercilor cauzată de antibiotice.

Ce produse pe bază de petrol să utilizați

Cele mai potrivite hidrocarburi microbicide par a fi cele cu punct de fierbere (evaporare) între 100°C și 200°C.

Hidrocarburile mai ușoare și mai volatile, cum ar fi benzina, deși sunt foarte eficiente pentru curățarea sângelui, au un miros mai puternic și sunt mai greu tolerate de stomac, iar cele care fierb la peste 200°C tind să rămână în tractul intestinal unde acționează ca laxtative, nefiind absorbite, și deci, fără a-și îndeplini rolul de microbicid în sânge.

Intervalul de la 100°C la 200°C include lanțurile de hidrocarburi saturate cu șapte până la 11 atomi de carbon.

Este interesant de observat că acizii grași cu lanț mediu din uleiul de cocos, cu cele mai puternice efecte microbicide (acid lauric, acid capric și acid caprilic), au opt până la 12 atomi de carbon.

O varietate adecvată de kerosen, disponibilă în Australia, este Diggers Low Odor Kerosene [9], vândut mai frecvent în magazinele de hardware decât în supermarketuri.

De asemenea, Diggers White Spirits și Diggers Mineral Terebentina sunt disponibile ca produse slab odorizate, cu aceeași compoziție chimică ca și Kerosene Diggers Low Odor.

Intervalul de fierbere este de la 149°C la 194°C.

Producătorul, Recochem Inc., furnizează și kerosen inodor, care este și mai ușor de luat; cu toate acestea, intervalul său de fierbere, de la 190°C la 230°C, este destul de mare și nu este eficient pentru purificarea sângelui, deși poate fi folosit pentru curățarea intestinului gros. Pe lângă faptul că are un interval de fierbere adecvat, kerosenul bun ar trebui să aibă un conținut scăzut de aromate (mai puțin odorizat).

[Pentru a vedea dacă produsele de la alte companii sau din alte țări sunt potrivite, accesați site-ul web al producătorului și căutați Fișa cu date de securitate a materialelor (MSDS)].

Rețineți că kerosenul poate fi vândut sub alte denumiri, cum ar fi „nafta petrol”, „solvent de hidrocarburi” sau „terebentină minerală”.

Nu este indicat să folosiți produse fără a le cunoaște intervalul de fierbere și compoziția chimică.

Produsele ar trebui să conțină hidrocarburi alifatice pe bază petrochimică și nu izoparafine semi-sintetice sau amestecuri speciale de solvenți, oferite de diverși furnizorii.

Shell Chemicals are două produse adecvate neodorizate : 

-) ShellSol D40, cu un interval de fierbere 145°C - 210°C și cel cu intervalul de fierbere inferior SBP 100/140. 

-) BP White Spirit, sărac în aromate, fierbe între 142°C și 200°C.

Grupul Total oferă                                                   -) Spirdane D40, fără aromatice și au un interval de fierbere 156°C - 198°C, în timp ce Solane, cu 100-155 și Solane, cu 100-140, au intervale de fierbere mai mici. ExxonMobil oferă Exxsol D30, cu un interval de la 142°C la 156°C, și Exxsol D40,cu intervalul 163°C - 187°C.

Intervalele de fierbere declarate sunt valori tipice, nu neapărat stricte, iar MSDS-urile, pentru aceste produse, pot fi oarecum diferite.

 Paula Ganner a folosit SBP 100/140 în terapia ei pentru cancer.

Sigurul produs din petrol brut, cu adevărat toxic, este benzenul, dar acesta are un punct de fierbere destul de scăzut (80°C) și, prin urmare, nu se mai regăsește în fracțiile cu punct de fierbere peste 100°C.

Cum să utilizați kerosenul și terebentina

Unii le iau doar la nevoie, alții au un program repetitiv, în fiecare an, ca profilaxie..

O bună modalitate este să începeți cu câteva picături sau jumătate de linguriță, apoi continuați cu o linguriță, timp de o săptămână sau două; dacă nu apare ceva deranjant, atunci puteți crește treptat până la o lingură, pe o durată totală de aproximativ șase săptămâni sau până când problema s-a rezolvat.

Uneori e recomandat să faceți cure pe perioade mai scurte de două luni.

În mod obișnuit, kerosenul (petrolul medicinal) este luat o dată pe zi, fie înainte de micul dejun, fie la culcare, eventual cu niște melasă și urmat cu o cantitate mică de băutură sau mâncare.

Pentru copii, kerosenul se folosește, de obicei, ca picături pe un cub de zahăr sau o linguriță de zahăr tos.

O femeie s-a vindecat de cancer terminal, metastazat, bând un pahar de kerosen, urmat de suc de fructe.

Asta i-a provocat diaree extremă și vărsături timp de trei zile.

Cu toate acestea, noi nu recomandăm consumul unei asemenea cantități, considerând-o periculoasă.

Dozele mari de microbicide pot provoca o moarte prea rapidă a ciupercilor, ceea ce provoacă poate provoca greață și oboseală.

Deși acest lucru este, în general, bun, și face parte din procesul de vindecare, este mai bine să creșteți doza doar treptat, pentru a evita sau minimiza reacțiile puternice, neplăcute. Când apar reacții neplăcute, reduceți temporar cantitatea sau întrerupeți pentru o perioadă.

Kerosenul este cel mai bine luat pe stomacul gol, altfel plutește mult timp pe ceea ce găsește în stomac. Opțional, se poate consuma o mică cantitate de alimente, după aceea.

* Pentru artrită, kerosenul poate fi amestecat cu o parte egală de ulei de măsline și, cu un tampon de vată, dat pe zonele dureroase.

* Pentru infecții ale gâtului, înfășurați un bandaj cu petrol în jurul gâtului. Dacă este folosit nediluat, kerosenul poate începe să ardă după 10 - 60 de minute de la aplicare, în funcție de sensibilitatea pielii și de intervalul de fierbere și puritatea kerosenului. După un timp mai îndelungat de badijonare, pielea poate deveni roșie sau pot apărea bășicuțe.

 Totuși, procedeul este foarte eficient pentru eliminarea durerii și inflațiilor articulare. Acoperiți pielea înroșită cu ulei cu conținut de vitamina E, până la vindecare.

* De asemenea, la tumori se pot folosi comprese de kerosen, diluate sau nediluate.

* Pentru ciuperca degetelor și unghiilor, precum și infecțiile fungice ale pielii, părțile afectate pot fi unse cu kerosen sau terebentină concentrată sau diluată.

* Infecțiile cu Candida sau afte în gură sau vagin pot fi tratate prin acoperirea sau clătirea cu kerosen diluat sau terebentină.

Într-o comunicare personală mi s-au oferit următoarea informație: „Bunica mea obișnuia să ne dea cu petrol ori de câte ori aveam dureri de gât. Folosea o pană de pasăre muiată în petrol. De fiecare dată, metoda a fost eficientă”

Produsul folosit de Paula Ganner este cel mai bun pentru curățarea sângelui, deoarece se absoarbe rapid în stomac.

Terapia funcționează bine și la doze de o linguriță de kerosen, din cel cu miros mai slab.

Cu toate acestea, pentru curățarea intestinului de cancer, Candida sau paraziți, poate fi necesar să luați până la o lingură o dată.

Dacă se iau cantități prea mici, majoritatea hidrocarburilor mai ușoare vor fi deja absorbite în stomac și nu vor mai ajunge suficient în intestinul gros. Kerosenul inodor, cu un interval de fierbere mai mare, poate fi încercat și în acest scop, dar nu se știe dacă este la fel de eficient ca fracțiile mai ușoare.

Se poate încerca cu câte o lingură zilnic, timp de câteva săptămâni, reducând cantitatea în caz de diaree. Dacă simțiți mirosul de petrol după defecare, atunci știți că ați luat suficient.

În ceea ce privește parafina lichidă, cu un punct de fierbere peste 300°C, se găsește în farmacii și poate fi folosita ca laxativ sau pentru protecția pielii.

Însă nu este eficientă pentru distrugerea microbilor, dar, la fel ca kerosenul inodor, poate fi folosită pentru curățare intestinală și eliminarea toxinelor din ficat.

Se poate încerca cu până la o lingură zilnic, sau până când apare diareea.

Produsele cu un interval de fierbere mai mic stimulează ficatul să elibereze toxinele, cu condiția să se ia o cantitate suficientă, pentru a trece prin intestin.

Probleme de toxicitate

MSDS pentru Kerosen cu miros scăzut include următoarele informații: „Să fie de toxicitate scăzută... Aspirat în plămâni, atunci când este înghițită sau regurgitată, poate provoca pneumonită chimică, care poate fi fatală” [10].

MSDS pentru kerosen normal al unei alte companii afirmă: „Dacă sunt înghițite mai mult de câteva guri, pot apărea disconfort abdominal, greață și diaree ” [11],

Pericolul real al kerosenului nu provine din toxicitate, ci, mai degrabă, de la apariția vărsăturilor în plămâni, după ce o cantitate mare a fost înghițită accidental sau dintr-o tentativă de sinucidere, acest lucru poate provoca într-adevăr moartea.

Experimente pe șobolani au arătat că DL50 este doza la care 50 % dintre șobolani vor muri; în acest caz, sunt necesare mai mult de 5 g/kg .

Comparativ, DL50 de terebentină administrată la șobolani, corespunde cu de 5,76 g/kg.

În MSDS pentru Diggers Pure Gum Terebentina se afirmă: „Ingestia poate provoca greață, vărsături și iritarea vezicii urinare. Aspirația în plămâni poate provoca pneumonită chimică care poate fi fatală” [12],

În ceea ce privește benzina: un bărbat din China a băut (și încă mai bea) un pahar de benzină în fiecare zi (cca patru litri pe lună),  de 42 de ani; în prezent are vârsta de peste 70 de ani și arată mai tânăr decât orice om de aceeași vârstă, neconsumator de .....benzină. A început bea kerosen pentru ameliorarea unor dureri, dar, mai târziu, a trecut la benzină. S-a estimat că, până acum, a băut aproximativ 1,5 tone de benzină [13],

 Menționări:

La scurt timp după ce revista germană „7 TAGE” a publicat unele dintre cele 20.000 de mărturii pe care le primise Paula Ganner , editorul acelei reviste și-a pierdut locul de muncă și i s-a interzis să folosească pentru alții petrolul medicinal, ca terapie. Petrol a fost declarat oficial o otravă periculoasă care ar cauza leziuni renale severe, deși nu au fost furnizate date sau cazuri anume.

În 1979, o femeie, care dăduse informații despre folosirea petrolului/kerosenului, a fost dată în judecată în Hersbruck, Germania. Dar procurorul nu a putut demonstra că a fost încălcată vreo lege sau că cineva a fost prejudiciat utilizând petrol în modurile recomandate. De asemenea, expertul criminalist nu a putut indica vreun prejudiciu. În schimb, el și-a exprimat opinia că în cazul cancerului ar trebui să se folosească tot ceea ce ar putea fi util și că ar trebui efectuate studii clinice.

În consecință, acuzarea a fost nevoită să renunțe la dosar [14].

La începutul anilor 1980, kerosenul din supermarketurile australiene era incolor. După ce au început să circule informații despre tratamentul cu petrol medicinal (kerosen), mai ales în vindecarea cancerului, dintr-o dată, tot kerosenul adus spre vânzare are culoarea  albastru.

În plus, s-a declanșat o propagandă acerbă despre presupuse efecte mortale ale ingerării kerosenului.

De altfel, chiar pe Wikipedia puteți citi: „Ingestia de kerosen este dăunătoare sau fatală”.

Din ce în ce mai mult, cele mai recente MSDS nu mai oferă date de toxicitate, astfel încât oamenii nu pot vedea cât de puțin toxic este kerosenul/petrolul.

Rămâne însă valabil avertismentul, ceea ce susținem și noi, că consumul de petrol poate fi fatal dacă intră în plămâni.

Toate acestea sunt în mod evident în conflict cu utilizarea petrolului de sute de ani ca remediu de încredere și contrazic informațiile „științifice” despre toxicitatea petrolului utilizat rațional în tratamente.

În Franța, kerosenul încă există în farmacopeea oficială ca huile de Gabian și este prescris ca remediu pentru bronșită, astm și cistită. Chiar și literatura medicală conține studii clinice realizate de cercetători reputați care arată că kerosenul/petrolul este eficient împotriva cancerului [15],

Acest articol este publicat doar cu titlu informativ și noi am enumerat fapte reale fără a insista să se utilizeze kerosenul sau terebentina pentru a trata cancerul sau orice altă afecțiune; fiecare e liber să procedeze cum dorește.

Oamenii trebuie să evalueze informațiile disponibile înainte de a decide dacă beneficiile potențiale ale utilizării kerosenului merită, în pofida unor argumente potrivnice, mai mult sau mai puțin dovedite «

---------------------------------------

  1. Arikpo, G.E. eta!., "Petroleum Distilates Use In Folk Medicine In South Eastern Nigeria", The Internet Journal of Health 2010; 11(1), http://www.ispub.com/journal/the_internetjournal of healt h/volume J 1_number_1_10/article/petroleum-distilates- use-in-foik-medicine-in-south-eastern-nigeria.html

  2. Last, W., "Pleomorphic Microbes", http://www.health- science-spirit, com/pfeomorphics.htm

  3. Awodele, O. et al., "The antimicrobial activities of some commonly used disinfectants on Bacillus subtilis, Pseudomonas aeruginosa and Candida albicans", African Journal of Biotechnology 2007 Apr 16; 6(8):987-990, http://www.ajol.info/index.php/ajb/article/viewFile/57021/45 419

  4. F.A.C.T., "Kerosene", http://www.rethinkingcancer.org/resources/magazine- artides/7_9-10/kerosene.php

  5. http://www.health-science-spirit.com/de.petroleum.pdf (in German)

  6. Daniels, Dr Jennifer, "The Candida

Cleaner", http://xa.yimg.eom/kq/groups/11136827/2098715 122/name/Turpentine-The_Candida_Cleaner+-Dr.

+Dan iels.pdf

  1. Shaw, Dr William, "The Yeast Problem & Bacteria Byproducts",

http://www.greatplainslaboratory.eom/home/eng/candida.a sp

  1. Crook, W.G., MD, The Yeast Connection, Professional Books, Jackson, TN, 1983

  2. Recochem Inc., "Diggers Kerosene (Low Odour)", http://www.recochem.com.au/files/downioads/Cons_Keros ene_Low_Odour_PDS_Apr11 .pdf

  3. Recochem Inc., "Material Safety Data Sheet: Low Odour Kerosene",

http://www.recochem.com.au/files/downloads/Kerosene_L ow_Odour_Nov11 .pdf

  1. Atlantic Lubricants, "Material Safety Data Sheet: Kerosene", June 2005,

http://www.atlanticlubricants.com.au/msds_min_eo/KERO SENE.pdf

  1. Recochem Inc., "Material Safety Data Sheet: Pure Gum Turpentine", http://www.recochem.com.au/files/downloads/Pure Gum_ Turpentine_Sep11 .pdf

  2. Sun, U., "Man drinks gasoline for 42 years", ChinaDaily.com.cn, 12 July 2011, http://www.chinadaily.com.cn/photo/2011 -

07/12/content_ 12892492.htm

  1. "Petroleum zu trinken", 10 Feb 2009, http://de.netlog.com/david_1960/blog/bioqid-3558284 (in German)

  2. Steidl, G., ''Use of ozonides in the treatment of malignant disease", 2002, http://www.klinqhardtacademy.com/images/storie s/ozonides/use_of_ozonides.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu