............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

miercuri, 28 februarie 2024

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎNTRE UCRAINA ȘI RUSIA (reluare)

Conversație cu extraterestrele Sophia Swaruu și Yazhi.

(reluare)

Autor Robert
Publicat 29 martie 2022
Traducere Const. Mihăilescu


Yazhi : Ce se întâmplă în Ucraina? Simplu, enervant de simplu. Nimic nou. Ce s-a'ntâmplat întotdeauna, scenariul este aproape același.
Robert: Este un copy-paste al bug-ului?
Yazhi: Da, da, încă urmează modelele anterioare.
Amintiți-vă că am văzut deja filmul. Deși nu pot să știu totul pentru că filmul este interactiv, dar există modele. Vezi tu, e simplu. Totdeauna istoria a fost scrisă de câștigători. Numai ceea ce spun ei este adevărat și ceea ce trebuie să rămână.
Ce se întâmplă când se acumulează secole dacă nu milenii de istorie scrisă de învingători? Se acumulează minciună după minciună. Pentru a susține atâtea minciuni sunt inventate încă și mai multe minciuni. Mincinoșii mai vechi sunt doar pomeniți și înlocuiți cu noii mincinoși. Ca Tărtăria, simplificând totul. Nu se potrivește narațiunii lor, așa că este suficient pentru a-i invada și a-i șterge din existență. Nu numai cu Tărtăria, ci cu nenumărate alte locuri, oameni, orașe și civilizații.

În Ucraina de astăzi există război, declanșat la instigarea Cabalei, pentru interesele celor de la putere ajutând înfăptuirea Noii Ere (NOM). Dar mișcarea pieselor nu se potrivește cu ceea ce oamenii, populația mondială, pot vedea.
Realități precum faptul că Zelenski lucrează cu și pentru Cabala nu par a fi verosimile deși scenariul se simplifică dacă începem să vedem dincolo de văl:
Zelinsky și Putin au dezacorduri și se războiesc căci aparțin unor facțiuni diferite ale aceleiași Cabale. Totul se reduce la lupta internă pentru putere care se dispută în Cabală.
Să facem apel la istorie: începând cu 1917, Rusia e folosită ca inamic al Occidentului, deoarece Cabala, la nivelul Bilderberg, controla ambele părți, atunci când Rothschild și Rockefeller finanțau revoluția bolșevică a lui Lenin, din 1916-17.
De atunci Rusia le aparține. Este doar unul dintre cele două brațe ale dualității Cabalei, care controlează planeta voastră. La vârf Cabala lucrează dual pentru ca, atunci când e nevoie, să „pună de un război sau o mare revoluție”, scopul fiind mereu același: redistribuirea zonelor de influență, împărțirea puterii, controlul (inclusiv numeric) asupra populației și selecția.

Deci, Ucraina azi:
Pentru a-și rezolva propriile probleme de putere, disputate între membrii de la vârf ai Cabalei, „păpușa ” Zelensky e pusă să se lupte o altă marionetă, Putin. 

S-a creat un conflict controlat și limitat între cele două facțiuni ale aceleiași Cabale, care nu este interesată de distrugerea totală a Ucrainei, ci de sferele de influență, de geo-inginerie, plus exploatarea suferinței oamenilor [nota C.M.: imaginați-vă ce cantități imense de energie negativă s-au produs și se produc prin acest conflict, din cauza suferinței, strămutării, fricii, durerii, urii, dorinței de răzbunare etc. Fiecare dintre aceste stări produce un anumit sortiment de energie negativă, atât de căutată de întunecați. Un adevărat festin și o ocazie de a acumula și depozita imense cantități de energie de joasă vibrație, folosită de cei de la butoane (reptilieni, mantizi, draconieni, FDL, FNL, marii albi, arhoni etc) nu numai ca hrană dar și ca materie primă pentru producerea de corpuri cerești artificiale, a diverselor echipamente, inclusiv vehicule spațiale sofisticate, arme etc. necesare cuceririi diverselor corpuri cerești naturale sau făcute de alții - precum planete, sateliți, asteroizi sau chiar sori, cu sau fără civilizații pe ele]
Acel conflict real
este controlat și servește multor altor scopuri, ale celor care conduc lumea voastră, precum:

-) reactivarea (lichidarea stocurilor) de mașini, echipamente și armament, revitalizarea economiei de război;

-) testarea noilor tipuri de arme și schemelor tactice militare;

-) provocarea unei crize economice (mai ales alimentare), energetice etc...;

-) diminuarea numărului și controlul populației;

-) selectarea raselor, cu anihilarea indivizilor cu caracteristici neadecvate cerințelor civilizațiilor care-și dispută întâietatea asupra Pământului;

-) instalarea unei Noi Ordini Mondiale, care să corespundă mai bine intereselor stăpânitorilor planetei.

-) trasarea unor noi frontiere, în funcție de interese economice, resurse, demografie, căi de transport etc.

Deci: ceea ce fac ei este să umple goluri în narațiunea reală a unui conflict foarte limitat, folosind actori de criză și decoruri cu efecte speciale (precum la Hollywood), astfel încât acest conflict, care ar pute fi văzut de publicul mondial ca un lucru minor, fără  importanță, disputat între părți ale aceluiași organism...va produce, treptat, efecte care vor afecta întreaga lumea, astfel realizându-se exact ceea ce-și dorește Cabala globală.
Astfel, prin acest conflict local, minor, Cabala obține rezultate la nivel global, fără teama de a pierde situația de sub control. 

Este deci un scenariu din care ambele tabere câștigă, pe seama lichidării multor ființe umane, puse să se lupte între ele pentru interese care nu sunt ale combatanților. Din acest război local cele două facțiuni ale Cabalei obțin exact rezultatul pe care l-ar fi obținut dintr-un conflict mai mare, și fără riscul unor efecte secundare adverse.
Războiul limitat din Ucraina, în care sunt interesați oamenii de la putere și mercenarii lor, este util Cabalei și pentru testarea unor noi tipuri de arme, lichidarea stocurilor de război și reactivarea industriei de război. 

În plus, folosind mass-media controlată și pe cei avizi de îmbogățire ilicită, răspândiți prin guverne și parlamente, întunecații vor putea obține beneficii mai mari decât din „plandemia” Covid, necesare implementării Noii Ordini Mondiale. Asta se întâmplă acolo; nici-o noutate.
Se știe că învingătorii scriu istoria, și, folosindu-se de minciună, vor crea scenarii care niciodată nu se vor regăsi în realitate. Nu doar în acest război din Ucraina, ci și în orice alt război pe care doriți să-l menționați.
Înainte Cabala controla cu ușurință povestea folosind presa obedientă și faptul că oamenii nu puteau comunica în masă între ei. Lipsa de comunicare și informare a făcut ca oamenii să se supună și să creadă doar ceea ce li s-a spus, niciodată ceea ce se întâmplat sau se întâmplă, cu adevărat. Așa a fost și în Egipt și Sumeria și peste tot în istoria omenirii. 

Un alt exemplu: s-au folosit de minciună, manipulând percepția oamenilor, în epoca romană, cu Vespasian și Titus, care au creat mitul lui Iisus; același model de dezinformare pe care o vedeți și acum în Ucraina, pentru controlul mulțimilor.
Singura diferență este modul în care sunt controlate masele și percepția lor și cum sunt alimentați oamenii cu minciuni. 

Înainte de a fi ușor, totul a fost limitat și controlat, iar ceea ce știa un soldat, aflat în primele linii ale războiului, nu era suficient pentru a înțelege contextul mai larg al întregului război. La fel și azi.
Numai că astăzi întunecații folosesc la greu mass-media obedientă, instrumentul lor preferat de manipulare a percepției oamenilor. 

Problema este că mulți oameni au început să-și dea seama de ceea ce se întâmplă, au început să priceapă că totul este controlat și totul este fals. 

Nu doar războiul din Ucraina și Covid-ul sunt false, ci și tot conținutul știrilor și explicațiilor oficiale; și asta nu de ieri, de azi ci de mii de ani.
Nimic nu se potrivește în poveste, pentru că nu este real și nu a fost niciodată real; nici motivația războiului din Ucraina nu este cea reală. 

Pericolul (pentru ea) pe care îl vede Cabala este că prea mulți oameni încep să-și dea seama de acest lucru, așa că a decis să reseteze umanitatea, total sau la un număr controlabil, înainte de a o scăpa definitiv de sub control, ceea ce ar fi foarte periculos pentru ei.
Dar, țineți minte
: umanitatea nu va fi niciodată resetată așa cum înțeleg apologeții conspirației. Este un alt nivel de minciuni  puse acolo pentru a controla și ghida percepția umanității. De aceea, spiritual, tot New Age-ul este controlat de agențiile cu denumiri abreviate, din 3 litere.

Noi îi demascăm și de aceea ne urăsc atât de mult, căci îi expunem. Celor care ne urmăresc le spunem să nu ne urmeze fără să gândească, înainte de a decide!

Asta se întâmplă în Ucraina. Eu nu speculez, știu ce se întâmplă, pentru că nu este o noutate. E doar o perpetuă repetare. Nici măcar nu dau dovadă de inventivitate. De ex., Covid-ul este un copy-paste al epidemiei din 1918; chiar și obligativitatea purtării măștilor pe față, impusă populației, și inutilă în evitarea îmbolnăvirii, este o repetare a ceea ce au făcut atunci. Numai că acum propaganda e de amploare, căci dispun de o mass-media modernă; asta e singura diferență, în metodele de spălare a creierelor.
De aceea, mulți oameni vorbesc despre liniaritatea timpului, ciclicitatea lui, pentru că întunecații folosesc aceleași trucuri care s-au dovedit eficiente în favoarea lor; omenirea uită și cade în aceeași greșeală pe care a mai făcut-o în trecut.
Și încă un lucru trist și incredibil de real:
oamenilor le place să fie conduși deși asta le aduce atâtea necazuri. Este vorba de acel comportament de turmă, în care ei merg cu capul în jos și se mișcă spre destinația dorită de cei care-i mână, străjuiți de „câinii lor de pază”! Pentru cei care vă manipulează este ușor și confortabil, căci turma este păzită tot de-ai voștri, cărora, din când în când li se aruncă câte un os. De aceea noi „strigăm” la ei, încercând să-i „trezim”: OAMENI AI PĂMÂNTULUI, RIDICAȚI-VĂ CAPUL, GÂNDIȚI, ÎNȚELEGEȚI ȘI  A C Ț I O N A Ț I! Ieșirea din robie depinde doar de unitatea voastră.

https://swaruu-org.translate.goog/transcripts/que-esta-pasando-entre-ucrania-y-rusia-sophia-swaruu-yazhi?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=wapp

Un comentariu:

  1. Ar fi interesant de dezvoltat și explicat fraza: "...s-au folosit de minciună, manipulând percepția oamenilor, în epoca romană, cu Vespasian și Titus, care au creat mitul lui Iisus..."
    Cine știe mai multe, va rugăm să dați niște referințe, surse, linkuri etc. Mulțumim!

    RăspundețiȘtergere