............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 24 februarie 2024

W110- Desvăluirea- P2- Proiect de divulgare OZN - Conversație cu Athena Swaruu

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 28 iunie 2023
Traducere Const. Mihăilescu


Gosia: Am câteva întrebări la subiect..
Se spune că nicio dezvăluire oficială nu este reală, iar unii oameni spun că Greer și martorii citați nu-ar reprezenta poziția guvernamentală fapt pentru care este ignorat de mass-media și de instituțiile abilitate. Deci, informațiile furnizate de el pot fi considerate sau nu „dezvăluiri” oficiale ?
Swaruu X (Athena): Măi, să fie ! Greer spune că nu este oficial și toată lumea îl crede imediat! Există niveluri în acel joc, desigur că mainstreamul nu îl va urma imediat dacă autoritățile nu le forțează. Asta îi dă credibilitate, dându-se impresia că el merge împotriva curentului principal și a poziției oficiale. Tocmai acesta este rolul lui, ca, jucând teatru, să pară a fi un adversar al sistemului, deși el este un bun propagandist al acestuia.
Rolul său de activ CIA, se numește Negative Priming (nota C.M..: diminuator al impactului negativ asupra populației, adică cel care „liniștește apele”). Prin atitudinea sa „neconformistă” el trebuie să convingă și să impună populației punctul de vedere oficial, dând impresia că este un fervent contestatar al guvernului, în ceea ce privește fenomenul OZN. Uneori, în acest scop, el împinge lucrurile până la nivelul la care chiar presa îi este potrivnică, asta conferindu-i și mai multă credibilitate în rândul maselor. Acesta îi este rolul.
În ceea ce ne privește, suntem singurii care mergem împotriva curentului, a tuturor curentelor, și aceasta deoarece avem posibilitatea să vedem ce este în „sacul lor cu trucuri și minciuni”. Greer, cu dezvăluirile sale, reproduce exact tipul de operațiune psihologică pe care Charlie Ward o folosea cu Patrioții lui Trump. Problema majorității oamenilor este că ei nu pot vedea suficient de aprofundat în „gaura de șobolan”.
Greer lucrează pentru promovarea primelor etape ale falsei invazii extraterestre. Deocamdată nici noi nu ne dăm seama cum se va proceda în acea etapă. Dar știm că Greer face tot felul de jonglerii ieftine care intră în conflict extrem de puternic cu ceea ce putem vedea noi de aici. Mă refer la cosmologia extratereștrilor, în general, care este foarte diferită.
Gosia: Ok, de fapt ce este amorsarea negativă?
Swaruu X (Athena): „Fă publicul să creadă că lupți împotriva cuiva pe care, de fapt, îl slujești”..
Gosia: Ok, are sens, mulțumesc! Și acum..întrebările mele. Ai menționat că el este un activ al CIA. De unde știți asta, mai exact?
Swaruu X (Athena): Putem vedea prin majoritatea agendelor lor. Cu alte cuvinte, Greer este singurul lăsat să peroreze despre evenimente, încât e la mintea oricui că este tolerat chiar de cei pe care-i contestă. Când el susține că dezvăluie operațiuni secrete guvernamentale cu privire la extratereștri nu face altceva decât să joace teatru pentru că, dacă așa ar fi, de mult îi plutea corpul pe apele Potomacului, iar dacă nu este agent cel puțin este manipulat să creadă în ceea ce face..
Gosia: Sunt de acord. Dar ce înseamnă, mai exact, că el este un agent CIA? El știe de asta? S-a dovedit asta în vreun fel?
Swaruu X (Athena): La noi este cunoscut rolul pe care-l joacă el, și se află în băncile de date taygetane ca un agent CIA. Ca proveniență, bănuiesc că este reptilian.
Gosia: Bine, altă întrebare. Ne-ai spus că ai preocupări legate de falsa invazie extraterestră. Greer afirmă mereu că ET-ștrii sunt pozitivi și nu plănuiesc o invazie a Pământului. Lumea crede că el avertizează cu privire la o falsă invazie extraterestră. E cumva o strategie de amorsare negativă?
Swaruu X (Athena): Da, este. El implantează ideea de extratereștri, iar asta susține planurile false de invazie. Acest lucru îi induce în eroare pe oamenii-semițe stelare, făcându-i să-l urmeze.

Problema este că a spune că toți ET- ștrii sunt pozitivi este, de asemenea, nereal, căci ei sunt unii buni, alții malefici.
Ca să fim corecți, chiar și noi ajutăm planul invaziei extraterestre, pur și simplu pentru că abordăm acest subiect.
Acum, un cuvânt de atenționare: a analiza mereu și din toate unghiurile cazul lui Greer întărește credința că eu sunt o puternică opozantă a acestuia, când, de fapt, eu vă fac cunoscute doar agendele lui, care-l legitimează ca un slujitor al Cabalei.
Gosia: Am înțeles. Ok... deci, el afirmând că ET-trii sunt reali...asta se încadrează în planurile invaziei ulterioare ale Cabalei? Acum oamenii vor ști că ET-ștrii sunt reali... așa că vor considera mai probabilă invazia? Dar există și pericolul ca el, spunând că nu există o invazie, să-i facă pe oameni să nu mai creadă într-o invazie plănuită de Cabala. Deci totul este un joc de șah ciudat.
Swaruu X (Athena): Da. Eu nu vreau să fiu privită ca anti-Greer, el este doar unul dintre nenumăratele atuuri pe care le are Cabala.
Gosia : Nu-ți face griji, oamenii sunt liberi să ajungă la propriile concluzii și sunt încurajați să facă acest lucru.
Swaruu X (Athena): Greer lasă Cabalei posibilitatea de a nega existența ET. Asemenea jocuri sunt utile pentru a testa și a-ți perfecționa planul de manipulare a oamenilor. Singurul scop e instaurarea Noii Ordini Mondiale ceea ce include RESETAREA.
Gosia : E trist, atât de multe niveluri de control !.
Swaruu X (Athena): Da, așa funcționează controlul Cabalei, pe straturi, astfel încât nimeni să nu poată vedea întreaga imagine.
Gosia: Asta mă duce la următoarea întrebare. Cum altfel vă imaginați denunțarea Cabalei și a minciunilor sale, dacă nu prin intermediul oamenilor care au lucrat pentru ei și care acum pot depune mărturie? Există martori adevărați acolo?
Cum îți imaginezi că se va întâmpla asta? Cum altfel poate fi expusă Cabala?
Swaruu X (Athena): Martori reali există, dar ceea ce știu ei este amalgamat cu acțiuni care pot stârni neîncredere..Martorii adevărați și ET adevărați nu pot fi detectați cu ușurință, deoarece oamenii îi vor respinge pur și simplu ca fiind nereali.
Nu există un martor „de aur”, care să dezvăluie totul.
Gosia: Văd mulți oameni avizi să denunțe minciuna. Ce se poate face pentru a demasca Cabala, dacă nu prin eforturi ca acesta?
Swaruu X (Athena): Ajutând oamenii să atingă un nivel de conștientizare care să le permită să înțeleagă adevărata față a Cabalei și trucurile la care ea apelează. E posibil pentru că și noi am făcut-o.
Cabala poate și demascată în fiecare zi, dar nu se întâmplă deoarece masa mare a populației n-a atins nivelul de înțelegere și conștientizare suficient. În principal.omul de rând crede cam tot ce-i spune autoritatea, deși, în marea majoritatea a cazurilor, guvernații, mai ales prin interpușii lor, vă mint..
Singura modalitate de demascare a Cabalei este prin îmbunătățirea conștientizării și capacității de a vedea și înțelege a maselor. Dar asta nu se va putea realiza prea ușor.
Gosia: Unul dintre martori a fost un tip care a lucrat în Antarctica și a dezvăluit că guvernul provoacă cutremure. Asemenea dezvăluiri nu ajută cunoațerii generale? .
Swaruu X (Athena): Ajută, dar oamenii trebuie avertizați că nu toți furnizorii de asemenea informații o fac în mod dezinteresat. Unii aruncă informații, puși de Cabală, cu un anumit scop. E vorba de aceeași rețea de oameni făcând parte din opoziția controlată. E trist, dar acesta este adevărul.
Despre martorul pe care l-ai menționat, asta sună credibil, da, dar ceea ce încerc să spun este că nu putem cunoaște motivele reale ale dezvăluirii și, trebuie să fim întotdeauna precauți.
Gosia : Da, este o sarcină grea pentru oameni, să discearnă. Se naște atât de multă speranță când acei martori demască fapte și realități care, uneori, pot fi ficțiuni. Tare am dori ca vizitatorii ET să ne spună ce se petrece mai exact și cum funcționează Federația. Speranța unor schimbări favorabile în Federație, ne animă pe noi, pământenii.
Swaruu X (Athena): Există mulți oameni mai mărunți care dezvăluie adevărul, dar nu pre sunt citiți ori creditați cu credibilitate. Singurul motiv pentru care noi suntem încă în picioare este că nu suntem considerați periculoși pentru Federație. Tot așa se întâmplă cu cei care denunță Cabala. De aceea, dacă există o sursă mică de informație, ar putea ca ea să fie mult mai corectă decât CNN sau BBC.
Adevărata opoziție o reprezintă oamenii cu mică popularitate, care știu o mulțime de lucruri și fac tot posibilul pentru a demasca Cabala. Cabala plantează acolo o opoziție controlată pentru a-i împiedica pe cei mai mici să crească în forță și să se organizeze, astfel încât să devină o amenințare pentru ei.
Gosia: Foarte bine spus. Ai menționat opoziție controlată. Cineva a spus, parafrazând, că faptul că există chiar o opoziție controlată înseamnă că există și opoziție. Acest tip de opoziție, chiar dacă este controlată, ar putea fi mai bună decât lipsa ei. Tu, ce crezi? Cum ar fi mai bine pentru omenire? Opoziție controlată și schimbări care ar putea veni odată cu ea sau eforturi eșuate ale opoziției reale și iar lucrurile să continue să se agraveze?
Swaruu X (Athena): Ei bine, nu este mai bine pentru că orice ar spune opoziția controlată, oricât de spectaculos ar fi, ar fi convenabil pentru cei de la putere. Tocmai pentru că este controlată. Ca și în cazul lui Charlie Ward și al mesajului său de „nu face nimic și ai încredere în plan !”.
Opoziția controlată nu poate fi adevărul, decât dacă este despre lucruri irelevante. Acesta este un alt exemplu de
amorsare negativă („batistă pe țambal”:n.m.). Apoi, dacă oamenii văd că ceva ce s-a spus a fost de adevărul, ei vor începe să creadă în acea sursă chiar și atunci când le va furniza informații false.
Gosia : Ok, mulțumesc, Tina. Și ultima întrebare, tot din comentarii: există posibilitatea ca toate acestea să fie rezultatul activității facțiunii mai corecte a Cabalei, obosită de lupta cu Cabala rea?

 Swaruu X (Athena) : Cred că este o iluzie. Dovezile îmi permit această afirmație.
Gosia: Poate că este, totuși, o facțiune bună, corectă, care încearcă ceva aici?
Swaruu X (Athena): Da, consideră că noi suntem acea facțiune!

https://swaruu.org/transcripts/ufo-disclosure-project-questions-conversation-with-athena-swaruu

3 comentarii:

  1. Să nu ne amăgim, NICIO facțiune nu e total pozitivă sau total negativă, așadar probabil singura soluție de discernere relativ corectă a datelor primite este cea directă, individuală, care nu vine pe calea vorbită, văzută sau scrisă. Intuiția, imaginația, stările meditativ – inductiv - introspectivă etc, (care se obțin prin antrenament, deci muncă spirituală serioasă, continuă nu ”pară mălăiață” picată din cerul plin de nave!...) sunt mediile propice prin care percepția devine mai curată, mai ”neinfectată” de paraziți sau manipulări. Atenție, cuvântul scris sau vorbit doar transmite informația, NU ESTE informația! Pe de altă parte, chiar dacă informația se apropie cât de cât de adevăr, receptorul însuși nu este perfect armonic, deci o percepe pe ea, pe informație, prin propriile ”deformări” psihomentale.
    Vedem mai sus expresii discutabile de genul ”amorsare negativă”, care are pretenția de a fi pusă în categoria dogmelor… Să ne fie cu iertare, dar așa ceva tare seamănă cu acel ”Crede și nu cerceta” care practic NU EXISTĂ scris în Biblie! Există în schimb ”Cercetați toate lucrurile și păstrați ce e bun”…

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Internetul este un alt nivel de conștiință decât planul fizic. Cred ca nu de puține ori vi s-a întâmplat să simțiți persoana cu care comunicati pe net ca fiind lângă dvs. Nu stiu daca sunteti conștient de ciorba românească de pe net....Sute si mii de bloguri, conturi fb si alte retele de asa zisă socializare. Cine a conceput internetul a știut că oamenii, dornici să se exprime, vor construi cu propriile mâini o rețea alambicata, un hățiș informational din care cu greu se mai poate iesi. Asa ca sa nu va așteptați prea curând la revelații curate. Între noi si Lumină este hățișul acesta construit de catre toti dornicii sa se exprime. De fapt, intunecatii au dat lovitura de grație. Romanii si-au construit singuri pe net un matrix si mai si decat era inainte. Altfel cum va explicați faptul ca 12.12.12 se tot mută spre alte timpuri, de parca cineva ar vrea sa ne ducă cu zaharelul intr-un viitor construit de sforarii din umbră ce controlează reteaua? Stiti ca m-am " luat in gură " inclusiv cu Remer ra de cateva ori? Care chiar m-a amenințat. De ce? Credeti ca de florile mărului sau pentru ca mi-ar plăcea să mă aflu în centrul atenției? Nicidecum! Imi iubesc anonimatul si viata simplă pe care o duc. Numai ca nu pot sa stau si să mă uit cum ani in șir Remer ra si alți profeți mincinosi ii lasă pe oameni intr-o ceață adormitoare. In loc sa-i trezească si să le spună faptul ca trebuie sa se implice concret in planul fizic. Iubire doar din varful buzelor nu există. Să nu uitați că trăim într-o țară pretins creștină.
      Iar crestinismul fara iubire este o fățărnicie. Dacismul, la fel. FARISEISMUL duce la orbire spirituala si orbii nu pot conduce oamenii decat catre prăpastie. Degeaba vorbe multe fara fapte. E inflație de vorbărie si tara nu are câini de pază. Câinii ori sforaie vrajiti, ori s-au vândut pe un os de ros.

      Ștergere
    2. https://mariadakhel.blogspot.com/2014/02/circul.html?m=1

      O poveste cu dedicație pentru toți circarii acestei țări. Care au împiedicat din exces de zel trecerea României pe următorul nivel de conștiință. Cu mult mai benefic decat actualul in care istoria se tot repetă. Inteleg foarte bine ca exista o multitudine de cai catre Dumnezeu, dar pe orice cale ai porni, dacă nu rezolvi problemele concrete ale țării, rămâi încremenit în dogmă. Cum au pățit crestinii ce se roagă la biserici, moaște si popi, Dumnezeu nemaifiind decat o proiecție mentală colectivă.

      Ștergere