............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

marți, 20 februarie 2024

Fostul șef al unei companii de telefonie mobilă dezvăluie despre 5G Coronavirus 2020!

     Interacțiunile 5G cu Covid 19 nu sunt o glumă  

Într-o piesă satirică pentru Under the Button, scriitorul Scott Newman își imaginează un scenariu în care Partidul Comunist Chinez vine cu o versiune de nouă generație a COVID-19. El glumește că „COVID-20” va fi o îmbunătățire față de versiunea anterioară, datorită șanselor sale mai mari de transmitere, a ratei mai mari de mortalitate și a conectivității 5G.

El a scris: „Tot ce a urmat a fost legarea noului coronavirus de rețelele 5G, sporindu-i capacitatea de a face ravagii imunologice și de a sparge voința psihică a oamenilor”.

Acesta poate fi un gând distractiv, dar adevărul este că 5G nu este o problemă de râs. De fapt, este deja destul de amenințător de la sine și ar putea sfârși prin a provoca distrugerea la nivel de armă fără ajutorul virușilor. PCC și orice alte grupuri care doresc să facă ravagii nu trebuie să se deranjeze să creeze un virus echipat cu 5G, deoarece tehnologia infectează deja o mare parte a lumii. Oamenii de știință strigă de mult timp semnale de avertizare despre pericolele 5G și, în timp ce unele zone iau aceste îngrijorări în serios și opresc lansările, altele înaintează la maxim.

     Ar trebui să fim preocupați cu toții de 5G  

O mare problemă este faptul că FCC respectă limitele de expunere pentru radiațiile de radiofrecvență care datează din anii 1990. Gândiți-vă la asta un minut: pe atunci, nu aveam 5G, 4G, 3G sau chiar 2G; comunicațiile fără fir au fost dramatic diferite în anii ’90 și a spune că standardele nu sunt depășite este o subevaluare.

Am învățat destul de multe despre pericole de atunci și, deși nu avem o mulțime de studii pe termen lung, având în vedere cât de puțin timp au fost folosite aceste tehnologii, tocmai asta este atât de înspăimântător aici. Cu 5G vine introducerea utilizării undelor milimetrice, ceea ce duce această tehnologie la un nivel și mai mare de pericol. Expunerea pe termen scurt la unde milimetrice, poate avea un impact asupra sistemului cardiovascular și nervos, precum și asupra sistemului imunitar, ceea ce înseamnă că expunerea la 5G poate reduce doar capacitatea corpului de a combate boli precum COVID-19. Pielea și corneea pot absorbi aceste unde, punându-vă riscul de melanom și melanom ocular, precum și de sterilitate. Și dacă cineva ca China vine cu o armă biologică, sistemele noastre vor fi destul de vulnerabile.

În plus, 5G are o acoperire foarte limitată, astfel încât antenele celulare vor fi amplasate aproximativ la fiecare 100 până la 200 de metri. Asta înseamnă că vor fi cam peste tot, așa că, chiar dacă nu primiți un telefon compatibil 5G sau alegeți să nu-l utilizați, probabil că veți fi expus oricum. Mulți dintre noi nu vor avea cu adevărat o mulțime de opțiuni în această privință (https://www.naturalnews.com/2020-10-20-scientific-american-issues-warnings-dangers-of-5g.html ).

O altă avertizare importantă a fost lansată de Apelul Internațional al Oamenilor de Știință din EMF, care a fost semnat de peste 200 de oameni de știință din peste 40 de națiuni, toți care au publicat cercetări peer-review cu privire la efectele asupra sănătății și biologice ale radiațiilor neionizante și ale radiațiilor de radiofrecvență în comunicații fără fir. Trimisă OMS și Organizației Națiunilor Unite, scrisoarea identifică preocupări precum problemele sistemului reproducător, stresul celular, un risc mai mare de cancer, defecte de învățare și de memorie și tulburări neurologice ca unele dintre riscurile tehnologiei, iar acestea subliniază că afectează și plantele, precum și animalele.

Chiar și publicația respectată, pro-științifică, comitetul editorial al Scientific American a tipărit o piesă împotriva 5G, pe care unii au comparat-o cu un „experiment uman global fără consimțământ”.

Așadar, în timp ce ideea unui COVID „nou și îmbunătățit” cu capacități 5G ne-ar putea face să râdem, adevărul este că 5G este destul de înfricoșător de unul singur și nu are nevoie de ajutorul niciunei bioarme pentru a face ravagii de-a lungul planetei.

    10 motive pentru a spune NU implementării 5G  

   1.Amplifică daunele EMF

Știm deja că câmpurile electromagnetice (EMF) sunt periculoase, cercetătorii precum expertul în radiații fără fir, Dr. Martin Pall, au demonstrat cum pot deteriora fertilitatea, ADN-ul, inima și creierul. 5G amplifică efectiv daunele folosind canalele de calciu cu tensiune ale corpului, chiar și dr.Pall spunând că „lansarea 5G este absolut nebună”.

    2.Este potențial mutagen și cancerigen

S-a demonstrat că frecvențele milimetrice ale undelor utilizate de 5G cauzează leziuni ale ADN-ului mitocondrial care sunt transmise de-a lungul generațiilor și, cu această mutageneză, apare adesea carcinogeneza. Apărătorii tehnologiei indică rapid faptul că nu există studii specifice care să demonstreze că provoacă cancer, dar asta doar pentru că tehnologia este prea nouă pentru ca studiile pe termen lung să poată fi efectuate – și nu există nici studii care să sugereze că este sigură!

   3.Limitele de expunere sunt depășite

FCC a reafirmat limitele de expunere care au fost stabilite în anii 1990, cu mult înainte de a exista chiar și 2G, cu atât mai puțin 5G. Aceste standarde de siguranță sunt incredibil de învechite și nu iau în considerare toate dovezile care au apărut în anii care au urmat asupra prejudiciilor RFR.

   4.Uciderea insectelor

Insectele sunt sensibile la undele EMF 5G, expunerea ducând la o creștere a temperaturii corpului și la alte probleme. Cu dimensiunile lor mici ale corpului înseamnă că sunt extrem de vulnerabile, iar pierderea insectelor planetei noastre ar putea duce la dezastru pentru omenire (mai ales albinele). Fosta redactor a personalului ONU, Claire Edwards, a declarat la un miting anti-5G din Stockholm: „Este interesant de observat că în ultimii 20 de ani am pierdut 80% din insectele noastre. Și dacă primim 5G, vom pierde 100% din insecte. Când insectele dispar, dispărem și noi.

   5.Undele sale se pot replica în interiorul corpului tău

Înainte ca 5G să fie aprobat, cercetătorul în domeniul radiofrecvenței Arthur Firstenberg a publicat o analiză 5G în care a explicat modul în care impulsurile sale EM foarte scurte, care sunt livrate în rafale, se pot replica în corpul uman, creând o serie de mici antene 5G noi, în interiorul oamenilor. Aceste antene mici apoi radiază EMF și o trimit și mai adânc în corp.

   6.Vă poate manipula pielea

Frecvențele utilizate și difuzate de rețeaua 5G influențează canalele noastre sudoripare, care servesc drept antene elicoidale pentru aceasta. Orice lucru capabil să manipuleze cel mai mare organ al corpului tău pur și simplu nu poate fi bun pentru sănătatea ta.

   7.Companiile de asigurări nu vor subscrie Big Wireless

Companiile de asigurări majore precum Lloyds of London au refuzat direct să asigure Big Wireless împotriva cererilor legate de 5G. Raportul lor a comparat aceste tehnologii fără fir cu azbest mortal în sensul că cercetarea inițială a fost „neconcludentă” și a devenit dureros de evident că a cauzat cancer când era prea târziu.

   8.Deja provoacă efecte asupra oamenilor

De la pompierii din Los Angeles care au dezvoltat afecțiuni după ce au fost prea aproape de turnurile 5G, la sute de păsări care au căzut din cer într-un test 5G din Olanda, toate semnele indică o abundență de probleme de sănătate în multe forme de viață după expunerea la 5G.

   9.Jurnalele științifice respectabile sunt îngrijorate de asta

Una dintre cele mai credibile și mai îndelungate reviste din America, Scientific American, a lansat un puternic avertisment cu privire la pericolele 5G, subliniind îngrijorările cu privire la riscurile sale cunoscute și potențiale: https://www.naturalnews.com/2020-10-20-scientific-american-issues-warnings-dangers-of-5g.html

   10.Antenele cu celule 5G vor fi peste tot

Unul dintre cele mai deranjante aspecte ale acestei tehnologii este faptul că datorită acoperirii sale limitate, înseamnă că companiile de telecomunicații vor trebui să plaseze antene celulare aproximativ la fiecare 100 până la 200 de metri, ceea ce înseamnă că vor fi aproape de un număr semnificativ de case ale oamenilor, expunându-le la periculoase unde milimetrice.

Aceste zece puncte reprezintă într-adevăr doar o facțiune din problemele ridicate de tehnologia 5G. Adevărul este că nu știm încă cât de extinse vor fi daunele pe termen lung, dar ceea ce știm despre riscurile predecesorilor săi arată clar că lumea are multe probleme atunci când 5G este lansat pretutindeni.

 Vaccinurile covid trebuie distruse, iar turnurile 5G doborâte și interzise, altfel omenirea va fi ucisă :

Video: Arme Neurologice pentru Control Mental camuflate în vaccin

     Surse: https://emf.news/ / https://beforeitsnews.com/

....................................................................................................................

 SURSA: https://luminaadevarului.com/2023/06/03/fostul-sef-al-unei-companii-de-telefonie-mobila-dezvaluie-despre-5g-coronavirus-2020/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu