............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 16 martie 2024

W 143 - Cronologia navei lemuriene sosită pe Pământ

Publicat 08 ianuarie 2021
Traducere Const. Mihăilescu

Intrebare: Ce s-a întâmplat cu nava care a părăsit cândva Lemuria și a ajuns acum un an pe Pământ, în această cronologie?
Anéeka: Acea navă este încă pe orbita înaltă a Pământului și este în grija Federației. Este imensă, are cam 2 km. E de forma a două tuburi lipite unul de altul. Cu 12.000 de ani în urmă a părăsit Pământul. Este o navă abandonată. Se spune că este de fabricație lemuriană, deși eu am îndoieli asupra acestui fapt.
Se pare că era o navă veche, pentru explorare. Tehnologia ei este de un nivel foarte scăzut, mult depășită. Nu este nimeni în navă, dar există urme de sânge pe coridoare iar în spațiul interior totul pare a fi distrus. Se pare că ceva terifiant s-a întâmplat pe navă. În exterior nava are urme care dovedesc că a fost atacată cu armament greu, care a avariat-o. Motoarele navei sunt grav deteriorate și nefuncționale.
Având o mișcare necontrolată, nava ar fi lovit Pământul, dacă nu ar fi intervenit Federația Galactică să-i schimbe traiectoria.
Până la această dată n-am aflat ce s-a întâmplat cu acea navă, ancheta fiind amânată sine-die, pentru că nimeni nu este interesat să se pună în pericol pentru a face cercetări.
Intrebare: Și cum rămâne pe orbită?
Anéeka: Se menține, deocamdată, pe orbită, datorită inerției. Orbita ei este astfel stabilită, față de Pământ, încât să nu fie necesare corecții. Totuși, mai devreme sau mai târziu, cineva va trebui să-i corecteze traiectoria.
Intrebare: Și de ce crezi că nu este făcută de lemurieni?
Anéeka: Pentru că, la vremea aceea, deși pe Lemuria era populată de alte rase, tehnologia lor le permitea să construiască o navă spațială, fie ea și rudimentară. Țin cont că pe atunci rasa umană era abia în formare. Poate alte rase avansate, din univers, ajunseseră acolo, dar pur și simplu nu cred că este logic să fi fost construită de oamenii timpului.
Intrebare: Am înțeles, mulțumesc. Teoretic, știi de unde a venit și unde urma să ajungă?
Anéeka: A fost detectată lângă Marte, dar nu se știe de unde venea. Ca punct de destinație calculul și orientarea arată că trebuia să aterizeze pe Pământ, în Oceanul Pacific, chiar acolo unde a existat Lemuria.
Intrebare: Câți membri ai echipajului se consideră că erau pe navă?
Anéeka: Nu se știe.
Intrebare: De ce ați riscat să pătrundeți în acea epavă?
Anéeka: Se credea că ar putea fi ceva nedetectat lămuritor în ea, poate chiar o ființă necunoscută. A intra acolo era extrem de periculos, pur și simplu pentru că totul era o ruină, resturi de piese metalice contorsionate, găuri de tot felul, fire și cabluri care atârnau și care oricând ar fi putut cădea etc. Și, mai ales, în interior exista un întuneric total. S-a descoperit mult sânge uscat și împrăștiat peste tot. Asta s-a întâmplat cu doi ani în urmă. Echipa de cercetare era taygetană. Oricum, imaginile erau macabre.
Intrebare: Crezi că o ființă ar fi putut rămâne în viață atât de mult acolo?
Anéeka: Dacă ar fi fost un animal adaptat acelor condiții, da, ar fi fost posibil.
Există o mulțime de ființe „extraterestre” în spațiu, realități pe care nimeni nu le înțelege încă. Federația și Taygeta dețin, înregistrări cu nenumărate ființe ostile, necunoscute. 

Dimensiunea 5D este diferită de cum este descrisă uneori, adică doar iubire și pace. Există etape de parcurs, înainte de a ajunge la acele densități mai înalte. Până acolo, legea junglei încă funcționează în general, dar depinde de fiecare planetă.

https://swaruu.org/transcripts/lemurian-ship-arriving-to-earth-timeline-text-only-translated-originally-from-spanish

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu