............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

miercuri, 20 martie 2024

W104 - Vampiri/Zombi - Sunt adevărați? > Explică extraterestrele Yazhi Swaruu și Aneeka.

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 02 noiembrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu


Yazhi: Oamenilor le plac speranțele fără acoperire, pe care le primesc de la New Age, în care li se spune că totul va fi bine, pentru că St. Germain va veni să-i salveze pe toți. (Ei negând că St. Germain era un vampir).
Robert: Ai mai multe date? E legat și de Dracula, un personaj pe cât de cult pe atât de crud ?
Yazhi: Nu cunosc asta în detaliu, dar știu că Vlad Țepeș, care a trăit în România medievală și a fost cumplit, era un prieten al regalității europene, el însuși considerându-se St. Germain și afirmând că era în contact cu Vaticanul, care, prin nu știu ce pârghii, l-a beatificat, l-a făcut sfânt, (nu știu datorită căror „minuni”). Cert este că era un băutor de sânge, vampir, Nosferatu.
Asta ar deschide un alt subiect neexplorat suficient: vampirii. Din păcate, faptele sunt reale dar deloc strălucitoare. Sunt hidoșenii degradante. Adevărul este că există peste 100 de tipuri de vampiri.
Robert: Ce vrei să spui prin „sunt reale”?
Yazhi: Au existat, s-au manifestat și încă mai există.
Cei mai mulți vampiri sunt confundați cu zombi, pentru că se prezintă ca niște cadavre animate de o entitate astrală inferioară și, pentru a nu se descompune prea repede, trebuie să-și însușească un alt cadavru, pe care-l revitalizează atunci când beau sânge. Pur și simplu se mută în corpul victimei, alungându-i sufletul; fac acțiuni folosind acel proaspăt cadavru animat.
Unii se arată ca niște copii cu ochii negri. Aceștia sunt vampiri. Nu-i lăsați în casă sau oriunde, stați departe de ei.
Diferite tipuri de vampiri se regăsesc în diverse locuri dar, practic, sălașul lor principal, cuibul lor, se află în România, după cum spun legendele.
Se spune că Bram Stoker a inventat vampirii în romanul său Dracula (dragon). Nu este adevărat. El a transformat povestea lui Vlad Țepeș (Sf. Germain) într-un roman cu tentă romantică, având la bază adevăruri incontestabile, deși incomode.

Avea și o agendă pentru a ajuta la ascunderea vampirilor în spatele unei perdele de ficțiune, așa cum o fac întotdeauna cei care au interes să ascundă adevărul. Bram Stoker a inventat conceptul de vampir frumos, vampir apreciat de societate, care seduce fecioarele. Din tot ce am văzut, nu a existat niciodată un vampir frumos; toți sunt hidoși și înfricoșători.
Robert: Tu ai văzut vampiri adevărați? Trăiesc în grupuri?
Yazhi: N-am văzut, sau dacă am văzut ceva, nu-l pot asocia cu vampirii. Trăiesc atât în grupuri, cât și singuri.
Robert: Sunt ca niște zombi?
Yazhi: Aceasta este una dintre cele mai de încredere descrieri, dar asta nu se vede de pe Pământ. Nu văd sau nu cunosc oameni care să confunde zombii cu vampirii. Conceptul tradițional de zombi se referă mai degrabă la un Nosferatu sau strigoi.
Robert: Vezi zombi pe străzi ?
Yazhi: Nu, dar ei pot ataca satele izolate. Pe străzi pot apărea copii cu ochi negri, dar cred că asta este o altă variantă. Recent a fost raportat un atac de vampir în Africa. Foarte serios, dacă îmi amintesc bine în Tanzania.
Robert: Copiii- vampir au totdeauna ochii negri ?
Yazhi: Nu, neapărat, ochi negri pot avea și vampirii adulți. Dar că la copiii- vampir se întâlnește mai frecvent. Cred că apar ca niște copii pentru a intra mai ușor în contact cu oamenii.
Robert: Și cum se comportă cu victimele lor? Ce le fac?
Yazhi: Le beau sângele, lăsându-le epuizate. Victima rămâne în viață dar ca o legumă.
Robert: Grupa de sânge contează?
Yazhi: Nu contează.
Robert: Cum îi poți neutraliza pe vampiri ? Se spune că mortului trebuie să i se înfigă în inimă un țăruș de lemn, sau cu argint? Trebuie să le tai capetele?
Yazhi: Să nu-ți fie frică de ei, confruntă-i și spune-le că nu ești de acord sau împușcă-i în inimă. Asta nu-i va ucide dar îi trântește la pământ. După aceasta, trebuie să li se taie capul (asta spune literatura folclorică). Gloanțele de argint dau reacții alergice la anumite tipuri de entități, dar, din câte știu, le încetinește doar puțin activitatea.
Robert: Corpul lor are sânge?
Yazhi: Sânge putrefiat, da.
Robert: Sunt inteligenți?
Yazhi: Asta depinde de entitate, dar, în general, nu sunt, în cazul zombi-vampirilor. În cazul ochilor negri, ATENȚIE !, da, sunt, de obicei, extrem de inteligenți. Ei profită de spaima ta din acel moment. Teroarea îi hrănește, pentru că din asta sunt făcuți. Victima are o idee fixă despre ceea ce o bântuie, pentru că aceea entitate i-o sugerează. Teroarea concentrează atenția victimei la maximum și așa domină mai mult, dar, până la urmă, sunt egregori sau tulpa; deci au nevoie să producă frică, cu care se hrănesc, adică Lush-ul.
Robert: Da. Deci, să nu-ți fie frică de ei. Nu vă speriați și, dacă nu se poate altfel, înfruntați-i !
Yazhi: Așa este. Dacă nu ți-e frică de ei, ei nu se pot hrăni cu tine și pleacă pentru că, pur și simplu, nu ești bun pentru ei!
Robert: Sunt lași?
Yazhi: Nu știu dacă-i poți numi așa. Pur și simplu pleacă pentru că nu pot face nimic cu tine, tu nu le poți furniza hrana de care au ei nevoie. Este ca un câine care caută mâncare și când deschide o cutie, care părea că ar avea carne în ea, și găsește hard-disk-uri uzate, vor pleca să caute în altă parte.
Robert: De obicei, ies la anumite ore? Unde se odihnesc? În cimitire, peșteri, catacombe?
Yazhi: Au fost văzuți chiar și ziua. Acea credință că razele soarelui nu le fac bine este îndoielnică. Dar eu, pur și simplu, nu am date suficiente.
Da, stau de preferință în locuri cu energii negative: catacombe, peșteri, cimitire etc.. De asemenea, în castele, clădiri părăsite (Atenție! acestea sunt cele mai frecvente locații) !
Robert: De exemplu, în România, unde s-ar putea ascunde, mai ales?
Yazhi: Munții Carpați sunt locuri predilecte.
Robert: Ai spus că ei beau sângele care are forță vitală, care ar fi aceasta, mai exact?
Yazhi: Este greu de definit. Aș spune că este cel al ființelor care au conexiune la Sursa Originală.
Robert: Dar nu este sufletul.
Yazhi: Este înrudit. Greu de definit. Ar putea fi ceva biologic referitor la forța fizică de supraviețuire dintr-un corp fizic... Nu am nicio definiție care să-mi placă.
Te folosesc pentru a-ți influența ideile, manipulându-te să faci ceea ce le este lor convenabil. Sunt tulpa și egregori. Au nevoie de atenția celui care i-a creat. În primul rând, au afinități cu depravarea, terifiantul, degenerarea și oribilul. Doar pentru că sunt tulpa, nu exclud faptul că sunt reale.
Robert: Au nevoie de odihnă, de somn, sau sunt mereu în căutare de noi victime?
Yazhi: Depinde de specie. Dar cele mai comune, care folosesc un corp în descompunere, un cadavru, nu dorm. Se duc doar și fac ceea ce trebuie să facă până când cadavrul nu mai este de folos pentru că este putrezit.
Robert: Există vreo legătură cu liliecii care, de asemenea, sug sângele?
Yazhi: Văd că sunt înrudiți cu liliecii, prin această caracteristică macabră.
Robert: Faptul că apar îmbrăcați în pelerină are vreo relevanță?
Yazhi: Asta este doar o ficțiune pentru mine, deși orice ficțiune pleacă de la un aspect real. Obiectiv vorbind, asta pare să fi venit ca un concept din romanul Dracula și Vlad Țepeș/St Germain. Vlad se îmbrăca așa și era băutor de sânge.
Robert: Bea sângele victimelor lui?
Yazhi: DA. Simbolurile lor atestă acest fapt.
Robert: Bine. Uită-te la poza aceea.

..................
Yazhi: Există foarte puține pe internet cu o conexiune cu Vlad. Observați al treilea ochi de sânge pe frunte.

Robert : Uită-te la asta. Se potrivește cu multe lucruri pe care le spui. Aceeași stea pe mercaba și gulerul de vampir pe hainele lui.
Yazhi: Se potrivește puțin, da.
Robert: Îl explică pe Dracula. Tatăl său l-a educat foarte bine. Știa despre astrologie și alte subiecte. Nu era un prost.
Yazhi: Asta nu exclude faptul că putea fi crud și lipsit de inimă. 

 CONVERSAȚIE CU ANÉEKA
Anéeka: Ei bine, eu știu că sunt reale. Ele nu sunt bazate pe romane clasice și au existat din totdeauna, în toată lumea. În măsura în care sunt o mare problemă pe Pământ, dar uneori intră într-o stare de inactivitate, putându-se ascunde zeci de ani și după care ies la iveală, dacă îi trezește ceva (un război, de exemplu.)
Mai știu că, în general, nu atacă victimele la gât ci la picioare, fiind că din artera femurală se poate extrage cel mai mult sânge, mai mult decât din artera jugulară sau carotidă, care ar fi pe locul doi. Ei atacă picioarele. Știu că poartă diferite nume în funcție de regiune dar, practic, sunt peste tot.
Un vampir, în general, este un corp uman mort și în descompunere, care nu mai are legătură  cu Sursa originală, și care este reanimat de o entitate astrală, tulpa, de natură regresivă. Pe măsură ce folosește corpul, acesta continuă să se deterioreze, adesea ajungând într-o stare avansată de descompunere cadaverică.
Robert: Deci ar fi ca niște zombi?
Anéeka: Este legat sau direct legat de zombi clasici, așa e.
Sângele ajută la animarea corpului putrezit, dar mai ales pentru a absorbi energia vitală a persoanei, pe care o sug (energie vitală plină de adrenalină și frică - legată de adrenocrom- care este baza de manifestare a acelui gen de entități regresive, de natură tulpa sau egregor.)
Disciplina care studiază vampirii se numește Upirologie; este foarte veche și nu a dispărut. Upirologii nu se plimbă pe străzi ca să spună că specialitatea lor este vânătoarea de vampiri.
Apa sfințită este inutilă împotriva vampirilor, dar usturoiul le provoacă o reacție alergică puternică

De asemenea, oglinzile servesc drept arme pentru că oglinda nu reflectă vampirul, dar arată cadavrul animat. Se spune că entitatea  care animă cadavrul intră în șoc când vede cât de oribil este în interiorul acelui corp putrezit.
Vampirii nu sunt eterni, ei rezistă doar atâta timp cât rezistă corpul parazit, de obicei mort și putrefiat, și atunci trebuie să sară la altul sau să fie distruși.
Țărușii ar trebui să fie din cedru sau stejar și să aibă un diametru de aproximativ 5 cm, ca să  treacă printre coastele vampirului și să le rupă. Miza nu e uciderea vampirului, ci fixarea lui la pământ, ca să nu mai poată ataca.
Dacă ești urmărit de un vampir, poți arunca semințe sau bile pe care le ai pregătite într-o pungă (mai ales dacă sunt strălucitoare sau viu colorate), deoarece vampirul are o tendință inexplicabilă dar puternică de a se opri să numere semințele ori bilele aruncate (😅), dându-ți timp să scapi. (Acest tip de absurditate inexplicabilă și....hazlie se întâlnește constant în Upirologie și este luată ca fapt real.)

https://swaruu.org/transcripts/vampires-zombies-are-they-real-yazhi-swaruu-and-aneeka-explain

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu